Много ви благодаря милички!Нашето малко сладурче вече се пооправя след тежките операции, но добре че съпругът ми е ветеринарен лекар и направи всичко възможно за да го спасят...Много се бяхме уплашили, защото въпреки успешните операции се влошаваше, но сега е по-добре...Нямаше да можем да си го простим...Преди време когато мъжът ми го донесе вкъщи каза че са му го занесли в клиниката за да го умъртвява защото имаше проблем със задните лапички и не можеше да ходи а то беше само на 30дни, но въпреки това мъжът ми реши да се опита с рехабилитация да го оправим и така след около 3седмици постоянни упражнения и раздвижване на крайноците кученцето проходи и ние си го задържахме и сега не можехме да си обясним защо Господ тогава ни го изпрати, а сега искаше да си го вземе....
Сега чакам вещицата да дойде и се обаждам да си запиша час в Надежда за да започнем с проследяването на О този месец и да видим след това на къде ще продължим...Този месец ми е много напрегнато и в работата и въобще всичко върви назад, но се надявам много скоро да имаме и добри новини...Успех момичета и дано до края на годината всички от тази темичка бъдем с пълни коремчета...