0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #360 -: Януари 26, 2013, 01:38:17 am »
Много успехи ти пожелавам миличка, нямам търпение да се похвалиш. Целувки ;)

« Отговор #361 -: Февруари 15, 2013, 09:10:42 am »
Здравейте милички!Отдавна не съм писала, но всеки ден ви хвърлям по едно око и се радвам за всичките  :bfp: тестчета.Искам да ви помоля ако може да погледнете графиката ми и да ми кажете кога според вас е била О, защото аз този месец нещо много не мога да се ориентирам.Дори ако трябва да съм честна не съм сигурна дали изобщо е имало О.Знам, че графиката ми не е много пълна, но все пак ще се радвам да чуя и вашите мнения.Във вторник съм на преглед и ще видим дали доки ще потвърди дали е имало О.Момичета да ви питам и друго нещо: някоя от вас знае ли дали СПИН, Васерман и Хепатитите се поемат от здравната каса и ако е така от личния ли трябва да искам направление, защото той ми казва, че не се поемали.А сигурно ако всичко е ок сега във вторник като отида на лекар ще направим план за инсето и ще трябва най-вероятно да ги направя тези изследвания.Много успех и късмет и дано този месец да има много :bfp: тестчета!
« Отговор #362 -: Февруари 15, 2013, 12:28:38 pm »
Ейййййтези джи пи-та..... Как да не се поемат, като се поемат от здравната каса, просто не му се дава направление, гадове мръсни......
Я му припомни кодовете на изследванията да видим дали не минават през касата, да не се правят на луди
02.07 - Васерман
05.01 - СПИН
05.05 - Хепатит В
05.06 - Хепатит С
« Отговор #363 -: Февруари 15, 2013, 21:37:59 pm »
Здравейте милички!Отдавна не съм писала, но всеки ден ви хвърлям по едно око и се радвам за всичките  :bfp: тестчета.Искам да ви помоля ако може да погледнете графиката ми и да ми кажете кога според вас е била О, защото аз този месец нещо много не мога да се ориентирам.Дори ако трябва да съм честна не съм сигурна дали изобщо е имало О.Знам, че графиката ми не е много пълна, но все пак ще се радвам да чуя и вашите мнения.Във вторник съм на преглед и ще видим дали доки ще потвърди дали е имало О.Момичета да ви питам и друго нещо: някоя от вас знае ли дали СПИН, Васерман и Хепатитите се поемат от здравната каса и ако е така от личния ли трябва да искам направление, защото той ми казва, че не се поемали.А сигурно ако всичко е ок сега във вторник като отида на лекар ще направим план за инсето и ще трябва най-вероятно да ги направя тези изследвания.Много успех и късмет и дано този месец да има много :bfp: тестчета!
Ами като гледам + тест за О. и повишената БТ , някъде 13-14 ден от МЦ е била О., естествено това е моя преценка предвид това че графиката е непълна, но мисля че сте сложили добри сърчица и ти желая успех  :D
« Отговор #364 -: Февруари 17, 2013, 09:16:37 am »
Много ви благодаря момичета!Остава още малко до прегледа и се надявам всичко да е наред и да започнем процедурата вече, от която резултата да е  :bfp: Аз честно казано не съм сигурна, че този месец имах О, защото и гърдите изобщо нито ме болят нито са надути, което е нетипично за мен...Много успех и късмет ви пожелавам милички!
« Отговор #365 -: Февруари 17, 2013, 10:19:12 am »
Много ви благодаря момичета!Остава още малко до прегледа и се надявам всичко да е наред и да започнем процедурата вече, от която резултата да е  :bfp: Аз честно казано не съм сигурна, че този месец имах О, защото и гърдите изобщо нито ме болят нито са надути, което е нетипично за мен...Много успех и късмет ви пожелавам милички!
Имало е овулация  :D, сигурна съм
Спада на 15 ден най - вероятно и инцидентен и едва ли има значение, както казах и сърцата са на правилното място , не се шашкай, следва голямото чакане
« Отговор #366 -: Февруари 20, 2013, 09:50:44 am »
Здравейте милички!Вчера мина и моя пореден преглед и лекарката каза, че пак ще отложим osi_7, защото съм настинала и имам кашлица, която вече трета седмица не спира, а и защото този месец изпих много различни лекарства...Ох направо ми писна вече да чакам и мисля, че на лекарката май не и се занимава много много.Вчера имах записан час в 10:00ч, влязох на преглед чак в 11:30ч, но като и казах, че кашлям и че ще пия още лекарства ми каза да се излекувам и следвашия месец да отида пак след 20-тия ден на МЦ за да ме прегледа и да ми изпише хапчета за стимулация и ако образувам доминантен фоликул от ляво ще направим инсето.То аз като гледам с това отлагане ще ми дойде прегледа направо за клиниката на д-р Стаменов :? Ох дано вече спре тази кашлица и се оправя :(
« Отговор #367 -: Февруари 20, 2013, 09:52:35 am »
Имало е овулация  :D, сигурна съм
Спада на 15 ден най - вероятно и инцидентен и едва ли има значение, както казах и сърцата са на правилното място , не се шашкай, следва голямото чакане

pleyada беше права и доки потвърди на прегледа, че е имало О и както и аз си усетих и предполагах е била от дясно (за съжаление) :(
« Отговор #368 -: Февруари 20, 2013, 10:00:57 am »
Дано да ти е на късмет и да е станало бебчето спонтанно, не се притеснявай , сложили сте сърчица на правилното място  :D
сега вече стискаме палци и чакаме  :D
« Отговор #369 -: Февруари 20, 2013, 10:26:23 am »
Дано да ти е на късмет и да е станало бебчето спонтанно, не се притеснявай , сложили сте сърчица на правилното място  :D
сега вече стискаме палци и чакаме  :D

Много ти благодаря миличка, но за този месец няма надежда, вчера ме прегледа доки и потвърди, че О е била от дясно, а аз нямам тръба от дясно и няма как...А и лигавицата не беше удебелена, както други месеци...Иначе трябва да е някакво чудо с О от дясно и без тръба там да забременея :D Така че чакам си лелката и другия месец с нови сили напред :)
« Отговор #370 -: Февруари 21, 2013, 11:55:36 am »
slanceto87 включвам се в твоята темичка, за да се опитам да ти вдъхна малко кураж :)
Аз съм без тръба от дясно. Когато забременях, О. беше от дясно, като лявата тръба си беше свършила работата. До преди това, само бях чела за това по дебелите книги.
Надежда винаги има. Дори в месеца, в който забременях, бяхме толкова несериозни с милото от към сърчица, че направо бях шашната. Следващия месец ни предстояха изследвания във връзка с подготовка за ин-витро процедура.

Преди да забременея спонтанно, винаги ми повтаряха да не се отказвам, да вярвам. Тези съвети просто съм ги пропускала, като не съм им обръщала внимание.
Е след като се случи и нашето чудо, вече вярвам :)

« Отговор #371 -: Февруари 22, 2013, 19:19:15 pm »
Много ви благодаря милички!Страхотни сте!Аз се надявам скоро да се оправя и отново да започнем с опитите активно, защото от 1месец си се влача с някаква кашлица, коята вече ми писна и изпих цялата аптека вече мисля, а кашлицата не минава...Днес почвам антибиотик и други лекарства и дано да се оправя и следващия месец да започнем вече стимулация и да направим инсеминацията и за Великден дай Боже вече да сме поне трима :oops: Ние всащност вече сме с един член повече в семейството-от 4 дни си имаме кученце и то е бебче на 1месец и се надявам много скоро да увеличим още семейството ни :lol:
« Отговор #372 -: Февруари 27, 2013, 18:51:55 pm »
Здравейте момичета,
дано съм на точното място с молбата си. Ако може да погледнете моята графика и да споделите мнение.
Този месец не успях да установя дали и кога е била О. БТ е мерена в 8,45ч с дигитален термометър, в дупето. Благодаря

« Отговор #373 -: Март 08, 2013, 13:41:07 pm »
Честит 8 март!
Бъди много обичана!И дано в най-скоро време се появи ,вашето така желано малко слънчице! :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #374 -: Април 25, 2013, 12:00:42 pm »
Здравейте момичета!От много време не съм писала но по стечение на обстоятелствата имах други здравословни проблеми и попаднах в омагьосания кръг на здравната ни система,за щастие обаче след 4-месечно обикаляне по лекари заради неспирна кашлица денонощно ми поставиха за жалост лошата диагноза АСТМА, но пък от друга страна вече съм на лечение и за щастие спим нормално без да кашлям.През тези 4 месеца не сме правили целенасочени опити за бебче защото си имахме друг здравословен проблем и не сме били много активни(разбираема защо).Този месец обаче съм направо в шах...МЦ ми закъснява, не успях да си засека О (а по принцип си я усещам и разбирам кога е), нямам никакви симптоми нито за МЦ нито за бременност, никаква чувствителност в гърдите(което ми се случва от 2-3месеца и също е нетипично за мен) и не знам какво да си мисля...?Честно казано изобщо не мисля, че може да е станало и не искам да се настройвам...Отложихме и инсето защото още не съм се възтановила и ще продължа лечението ми за Астмата поне още 1-2месеца за да овладеем положението и да нямам вече пристъпи.В същото време със съпруга ми решихме, че няма да правим инсето докато не се стабилизирам малко здравословно.И в общи линии се очертава да направим инсеминацията направо в клиника Надежда защото ще ми дойде часа за прегледа там (юли месец).Сега обаче се чудя как ще си взема документите с изследванията, които съм превила в клиниката на Щерев и дали изобщо ще ми ги дадат?Някоя от вас местила ли се е в друга клиника и да ми каже в общи линии правят ли проблеми за документите, защото не ми се иска през 6 месеца да правим спермограма и цветна снимка и да харчим излишни пари....Сега си мисля ще изчакам до края на седмицата и ще направя един тест за всеки случай и ще изчакам за след 7 май да ходя на лекар защото другата седмица ще заминаваме на екскурзия, а и то са само 2 работни дни...Ох колкото и да неискам да се настройвам все пак тайничко се надявам да е станало този месец...Успех на всички вас момичета и дано за Великден да има много положителни тестчета :goodluck: :bfp: :bighug:
*
« Отговор #375 -: Април 25, 2013, 18:20:11 pm »
Здравей миличка.Съжалявам за диагнозата ти,но поне все пак се е установил какъв е проблема.Лечението ,което провеждаш би ли навредило на евентуална бременност?Ако не-от сърце ти пожелавам да са се получили нещата.От опит мога да ти кажа,че наистина се случва когато най-малко очакваш особено ако се опитва отдавна.Като пациентка на "Щерев" честно да ти кажа се съмнявам,че ще ти дадат документацията,която са събрали.Всички изследвания от бременноста ми останаха там и не са ми върнали нищо,не че и аз съм си ги искала,защото винаги си правех копия на изследванията,едно за тях и едно си оставях за мен.Изключение правят няколко изследвания които съм правила в тяхната лаборатория.Все пак нищо не пречи да питаш,оригинали не вярвам да ти върнат но поне ако могат да ти направят копия.За другата клиника едва ли е от значение дали даваш оригинал или копие.

« Отговор #376 -: Април 26, 2013, 10:46:33 am »
Здравей миличка.Съжалявам за диагнозата ти,но поне все пак се е установил какъв е проблема.Лечението ,което провеждаш би ли навредило на евентуална бременност?Ако не-от сърце ти пожелавам да са се получили нещата.От опит мога да ти кажа,че наистина се случва когато най-малко очакваш особено ако се опитва отдавна.Като пациентка на "Щерев" честно да ти кажа се съмнявам,че ще ти дадат документацията,която са събрали.Всички изследвания от бременноста ми останаха там и не са ми върнали нищо,не че и аз съм си ги искала,защото винаги си правех копия на изследванията,едно за тях и едно си оставях за мен.Изключение правят няколко изследвания които съм правила в тяхната лаборатория.Все пак нищо не пречи да питаш,оригинали не вярвам да ти върнат но поне ако могат да ти направят копия.За другата клиника едва ли е от значение дали даваш оригинал или копие.

fanny аз на всички документи също съм си правила копия, но единствено на цветната снимка не съм си направила и оригинала е в клиниката при тях.А и на цветната снимка как ще ми направят копие?А все пак не искам пак да се подлагам на процедурата защото не е приятна и не виждам смисъл да се облъчвам и мъча на няколко месеца.А снимката със сигурност ще нястоявам да ми я дадат...По принцип алерголога ми каза, че лекарствата не пречат ама аз като отида в Надежда ще обясня и на гинеколога какво е положението при мен...При мен надеждите умряха.Днес БТ падна още и си чакам вещицата тези дни.Мисля си, че може да не е имало О този месец и затова да закъснява, защото мисля че миналата година пак по същото време МЦ много ми закъсня, но съм мерила БТ и по графиката честно казано защото нямаше голяма разлика в температурата между двете фази мислех че е бил ановулаторен месец и може би и този месец е така, защото през изминалите месеци винаги си усещам О и знам кога да си чакам М, но този месец изобщо неможах да се ориентирам и не съм сигурна дали изобщо съм имала О.Много благодаря за отговора :bighug:
*
« Отговор #377 -: Април 26, 2013, 13:55:53 pm »
А и на цветната снимка как ще ми направят копие?
Първо не виждам причина да не ти я дадат - не знам само дали ще ти дадат само нея или ще трябва да си изискаш цялото досие... Второ, копие на цветна снимка се прави много лесно - на монитор отваряш една бяла уеб страница, слагаш снимката и снимаш с фотоапарат. После можеш да принтираш колкото си искаш копия. Мисля че също става с ксерокс като сложиш бял лист зад снимката, но нямам ксерокс под ръка и не съм пробвала. Хубавото в случая с фотоапарата е, че имаш дигитално копие и можеш да принтираш неограничено. Всичко това ми напомня, че огромната папка с копия вкъщи може да бъде дигитализирана и бутната на две флашки (две за всеки случай). Успех!
*
« Отговор #378 -: Май 06, 2013, 13:44:57 pm »
Слънчице,какво стана с документите,дадоха ли ти ги или още не си пробвала?

« Отговор #379 -: Май 06, 2013, 17:51:41 pm »
Слънчице,какво стана с документите,дадоха ли ти ги или още не си пробвала?

Ами миличка още не съм ходила.Сигурно този или другия месец по някое време ще отидем, защото аз звънях в клиниката да попитам и на регистратурата ми каза, че се попълва някаква молба за да ми направят копие на документите, която се дава на лекуващия ми лекар и лекаря преценява от кои документи може да ми дадат копие и след 1 седмица отивам и си ги взимам.Аз вече съм тотално отчаяна...Вече започвам все повече да си мисля, че след като за 1г. и 8м. не съм забременяла значи наистина имаме някакъв проблем, но просто трябва да открия правилния лекар явно, който да се заеме сериозно с нашият случай.Вече нямам търпение да дойде юли месец и най-накрая вече да започнем да търсим причината за незабременяването, защото имам чувството, че в момента само си губим времето с това чакане, но поне малко остана. :( Успех на всички момичета  :goodluck: :bighug: