0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #80 -: Февруари 27, 2012, 09:50:04 am »
TITI знам миличка, но ми е странно а за бременност изобщо не се и надявам, защото при толкова нисък прогестерон мисля, че няма как да има бременност, но може да е късна О и следователно този месец ще трябва да имам повече търпение защото предполагам, че и МЦ ще закъснее.А дали да не си пусна пак изследване за прогестерона след 7 дни?!
« Отговор #81 -: Февруари 27, 2012, 18:01:50 pm »
Слънчице,докато не дойде вещицата,няма да отписваш месеца.Надеждата умира последна.
Целувам те и силно те гушкам мила  :wink:
« Отговор #82 -: Февруари 27, 2012, 19:26:02 pm »
   Ей Слънчице,не се притеснявай сладка. Възможно е да е и късна овулация,защо не? Обаче последното :heartbeat: е точно на място ,така че ти пожелавам да хванете :egg: най-сетне и вие. Залепете още едно сърчице тази вечер ,ако е възможно за по сигурно или пък утре. Успех миличка :bfp1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Гушки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104:
*
« Отговор #83 -: Февруари 28, 2012, 08:25:24 am »
Пак ще кажа-или си в ранна бременност или в късна овулация!Затова сложете още 1-2  :heartbeat:,та работата да е сигурна.
И имай малко повече вяра!! :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #84 -: Февруари 28, 2012, 09:08:48 am »
Пак ще кажа-или си в ранна бременност или в късна овулация!Затова сложете още 1-2  :heartbeat:,та работата да е сигурна.
И имай малко повече вяра!! :crossfingers: :crossfingers:
mf_bounce8 :good_post:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #85 -: Февруари 28, 2012, 09:48:23 am »
Благодаря ви сладички мои за подкрепата.Не знам какво щях да правя без вас.Още повече, че не мога да споделя с никой какво се случва с мен, защото не искам никой да зне все още че правим опити за бебче така да се каже...макар че подозират, но аз не смея да казвам на никой (малко съм си суетна).Както виждате при мен и вчера тестчето ми се струва че беше +, въпреки че при първия тест, който със сигурност беше + защото тестовата беше по-тъмна от контролната дори, вчерашния не беше чак толкова наситена тестовата но си беше еднаква с контролната и затова решихме с мойто сладурче да сложим още едно  :heartbeat: за всеки случай :)а и започнах от днес да меря и БТ пак (или поне да се опитвам де :) ) За съжаление днес най-вероятно няма да успеем защото сме на гости, но пък този месец като цяло доста се постарахме и сега остава да чакаме и дай Боже, ако е рекъл Господ да видим едни хубави :bfp1:  за 8-ми март :) Много ви благударя сладурчета че ме подкрепяте.Пък дано Тити е права и да е ранна бременност и затова прогестерона да е бил толкова нисък все още, но и късна О да е пак се постарахме доста така че дано този път вече да имаме :bfp1: Стискам ви много палчета и на вас милички и дано този месец да имаме много :bfp1: тестчета!Успех на всички :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
« Отговор #86 -: Февруари 28, 2012, 10:44:58 am »
Еха наистина сте се постарали със сърчицата.Успех и дано има положителен резултат  :bfp: :goodluck:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #87 -: Февруари 28, 2012, 11:37:15 am »
надявам се тити  да е  е  права, и да е ранна бременност :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #88 -: Февруари 28, 2012, 12:26:26 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug:

« Отговор #89 -: Февруари 28, 2012, 17:59:06 pm »
С толкова  :heartbeat: :heartbeat: ранна или късна О.накрая теста ще е  :bfp:

*
« Отговор #90 -: Февруари 28, 2012, 19:25:39 pm »
Добре сте наредили сърчицата,така,че дори  и сега да е О шанса си остава много голям,дано да ни зарадваш скоро миличка :DЩом прогестерона е толкова нисък най-вероятно сега да ти е била О,ако е била преди това в никакъв случай резултата нямаше да е такъв,остава разбира се и вариант за грешка в лабораторията но щом и теста е толкова положителен...за твое спокойствие в събота може пак да си пуснеш прогестерон,да видиш как ще бъде резултата,даже те съветвам да го направиш.Успех миличка :bighug:

*
« Отговор #91 -: Февруари 29, 2012, 10:18:24 am »
Май ще излезе ,че съм врачка :DКазахти :bfp: и така ще бъде!!
*
« Отговор #92 -: Февруари 29, 2012, 11:06:11 am »
мила направо си  с4упила термометъра :balk_600: ох тити  ше  е  излезе  права  :D :D 4акаме с  нетърпение   резултата :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #93 -: Февруари 29, 2012, 12:06:18 pm »
Ох дано се окажете прави милички!Сега вече чакам с нетърпение да видим какъв ще е резултата, но май резулата ще го науча чак около 8-ми март и се надявам да имам най-пркрасният подарък  :bfp: По принцип очаквах МЦ да е на 03.03, но май с тази късна О ще трябва да почакам още някой друг ден... А на мен ми е странна тази висока Т?!Винаги почти ми е висока Т...Надявам се този път да не спада цели 9 месеца...Много се надявам за 8-ми март да има много положителни тестчета и ще стискам палци на всички момичета...дано да получим най желания подарък  :babyflips: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #94 -: Февруари 29, 2012, 16:34:04 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Нали 8-ми март е ден на мама.Пожелавам ти да разбереш точно на този ден че ще си мама :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #95 -: Февруари 29, 2012, 20:17:05 pm »
 Много стиснати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:и от мен слънчице. Дай Боже това да е вашият месец миличка :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_21:.
« Отговор #96 -: Март 01, 2012, 10:07:20 am »
Честита Баба Марта сладурчета!Пожелавам ви много здраве, късмет и много  :bfp: тестчета този месец! :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #97 -: Март 02, 2012, 09:23:32 am »
Слънчице, с тая Т нищо чудно и преди 8-ми март да ни зарадваш.Късмет мила :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :cloud9:

« Отговор #98 -: Март 02, 2012, 09:31:38 am »
Диди, а аз пък се притеснявам, че е толкова висока Т?!И даже мисля утре сутрин да си я измеря и с дигиталния термометър и с обикновен, че аз се притеснявам нещо с тая постоянно висока Т?!По принцип утре трябва да ми дойде МЦ, но тъй като О според тестовете за О беше този месец по-късно кога мислите, че трябва да си направя тест (ако не дойде  :witch:, а аз се надявам да не дойде) и МЦ ще ми закъснее ли по принцип след като О е била по-късно?!Знам, че сигурно задавам глупави въпроси, но все още не съм много наясно с тези неща.
« Отговор #99 -: Март 02, 2012, 09:51:56 am »
ако МЦ ти е на 28 дни,то значи спокойно можеш да си направиш тест утре...няма какво да губиш-или си или не си...поне ще знаеш!!!Аз някакси си мисля,че ще е положителен
Николай е на 2г.4м.5д.