Здравейте милички!Помагайте!Моля ви да ми дадете мнение, защото ще се побъркам....нещо странно се случва с тялото ми този месец...Днес сутринта се събудих със страшни болки в корема и по скоро в областта на яйчниците и кръста.Точно такива болки имах когато миналия месец на 13 ден теста за овулация ми показа + (тогава тестовата черта беше по-наситена от контролната) и днес сутринта имах прозрачна лепкава ЦС по бельото и незнам просто днес се прибрах към 19:00 часа от път и не бях пила течности и ходила до 00 около 3 часа и реших да си направя тест за О като бях 99% сигурна, че ще е + и точно така и беше, втората чертичка стана еднаква като контролната още на 3-тата минута а после стана дори по-наситена от контроната и бях направо Shocked ....Какво се случва?!В събота бях на изследвания за прогестерон и резултата беше:
Progesteron 2.63 nmol/l
референтни стойности:М(0.7-4.3) Ж(фол 0.6-4.7, овул. 2.4-9.4, лут 5.3-86, мен. до 2.5)
Съответно като си видях резултата беше много по-нисък от допустимата долна граница (лут 5.3-86), но вече не съм сигурна?!Как може да имам толкова късна О като по-принцип на 03.03 трябва да ми доиде МЦ, т.е. след 6 дни?!Аз по принцип не бях сигурна дали на 15 ден теста за О беше +, но бяха почти еднакви двете черти, може би тестовата беше една идея по-светла, но днешния съм сигурна че е +.Какво става?!Моля ви дайте някакво мнение защото до 03.03 ще се побъркам!Утре ще си взема пак тестове за О и ще продължа да ги правя още 1-2 дни, макар че мисля че О е днес и утре едва ли теста ще бъде пак +.А днес все пак мислим с милото да сложим
за всеки случай, може пък наистина днес да е О и да имаме късмет с тази късна О този месец?!