0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #400 -: Юли 09, 2013, 10:43:40 am »
Кучо ще се оправи, ще видиш!  :wink:
Само спокойно.
« Отговор #401 -: Юли 10, 2013, 09:05:34 am »
Много ви благодаря милички!Нашето малко сладурче вече се пооправя след тежките операции, но добре че съпругът ми е ветеринарен лекар и направи всичко възможно за да го спасят...Много се бяхме уплашили, защото въпреки успешните операции се влошаваше, но сега е по-добре...Нямаше да можем да си го простим...Преди време когато мъжът ми го донесе вкъщи каза че са му го занесли в клиниката за да го умъртвява защото имаше проблем със задните лапички и не можеше да ходи а то беше само на 30дни, но въпреки това мъжът ми реши да се опита с рехабилитация да го оправим и така след около 3седмици постоянни упражнения и раздвижване на крайноците кученцето проходи и ние си го задържахме и сега не можехме да си обясним защо Господ тогава ни го изпрати, а сега искаше да си го вземе....
Сега чакам вещицата да дойде и се обаждам да си запиша час в Надежда за да започнем с проследяването на О този месец и да видим след това на къде ще продължим...Този месец ми е много напрегнато и в работата и въобще всичко върви назад, но се надявам много скоро да имаме и добри новини...Успех момичета и дано до края на годината всички от тази темичка бъдем с пълни коремчета... :wink:
« Отговор #402 -: Юли 10, 2013, 14:53:30 pm »
Миличка, радвам се че кученцето се подобрило  :)
Аз имам един сетер и си прибрах още едно от улицата /на 3-4 месеца беше/ , което беше пътник -  е, на пук на всичко живее и много ме обича :D
Пожелавам ти  :bfp:
« Отговор #403 -: Август 17, 2013, 16:11:02 pm »
Здравейте милички :) Отдавна не съм ви писала, но не съм ви забравила.Толкова се радвам на положителните тестчета на всички от тази темичка.При мен днес мина поредният преглед в клиника Надежда и с лекарката се разбрахме живот и здраве септемви да направим ин витро на естествен цикъл, защото си имам спонтанна О.Изписа ми днес и метфогама да пия заради завишеният инсули, продължавам и с Л-тироксина, но като цяло за 45дни съм свалила ТСХ от 2.7 на 1.6, което е чудесно и продължавам със същата доза.Чак при бременност или есента (ако до тогава не съм забременяла) ще ходя пак и при д-р Начев за да ми коригира дозата ако е необходимо.Този месец и мъжът ми ще направи пак една спермограма за всеки случай и септември надявам се да ви се фукам и с моите 2 чертички :D Успех на всички сладурчета :) :goodluck: :bfp: :bighug:
*
« Отговор #404 -: Август 21, 2013, 16:34:25 pm »
Слънчице,след като имаш спонтанна овулация,правите лечение за инсулина и си смъкнала ТСХ защо ще правите ин витро?

« Отговор #405 -: Август 21, 2013, 16:59:28 pm »
Слънчице,след като имаш спонтанна овулация,правите лечение за инсулина и си смъкнала ТСХ защо ще правите ин витро?
Ами Фани нито според д-р Начев нито според лекарката от клиника Надежда проблема е в инсулина или ТСХ-то.Според д-ра от Надежда проблем щеше да е ако нямах спонтанна О, което обикновено се наблюдава при инсулиновата резистентност, а аз си имам, д-р Начев пък ми каза, че стойностите не са ми чак толкова вик=соки за да мислим че това е проблема.Направихме пак спермограма, която е супер и сега ще пробваме ин витро на естествен цикъл за да видим дали няма някакъв проблем с яйцеклетките или със самото оплождане или с имплантирането, защото лекарката в това се съмнява.Тя ми обясни, че при тази спермограма, при проходима тръба макар и само една и при нормални изследвания на хормоните и ЩЖ за тези 2г. все един път е щяло да се получи...това са нейните разсъждения за сега....Така че продължаваме да търсим проблема...Надявам се още от първия опит да успеем... Успех момичета!
*
« Отговор #406 -: Август 21, 2013, 17:29:50 pm »
сега ще пробваме ин витро на естествен цикъл за да видим дали няма някакъв проблем с яйцеклетките или със самото оплождане или с имплантирането
Това е най-добрият път, по който може да се тръгне, ако не броим молитвите към Бог. Така ще можете да 'погледнете' къде се губи нишката в целия процес. Където и да е, аз ви желая първия ви опит да е последен! Спокойствие и успех!
*
« Отговор #407 -: Септември 15, 2013, 21:32:47 pm »
 :goodluck: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

« Отговор #408 -: Ноември 13, 2013, 11:48:08 am »
Слънчице ,много стиснати палци ,да е твоя месец и да ни се похвалиш  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #409 -: Ноември 14, 2013, 10:17:30 am »
Слънчице ,много стиснати палци ,да е твоя месец и да ни се похвалиш  :bighug: :bighug: :bighug:

Много благодаря Силви.Вече нямам търпение да пусна тест и да разбера.Ама ще изчакам още малко, поне ако пак не са добри ноините още 2 дни ще заспивам и ще се събуждам с мисълта, че съм бременна :D Силно се надявам да ви зарадвам с добри новини  и това да е нашият месец и нашият опит.Много благодаря за подкрепата.
*
« Отговор #410 -: Ноември 15, 2013, 10:21:13 am »
Сигурна съм ,че ще ни зарадваш слънце! :D
« Отговор #411 -: Ноември 15, 2013, 11:40:10 am »
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
наръс,наръс и дано Ви е на късмет
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #412 -: Ноември 16, 2013, 09:07:03 am »
Стискам палци днес теста да е  :bfp:

« Отговор #413 -: Ноември 16, 2013, 14:40:41 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: Благодая ви момичета че ви има!Тестчето като сигурно сте видели е ++++ Направо съм на седмото небе... :oops:
« Отговор #414 -: Ноември 16, 2013, 14:48:45 pm »
 :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cloud9: Тихичко честито и леки оставащи месеци :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #415 -: Ноември 16, 2013, 15:15:02 pm »
Изключително много се радвам да прочета тази новина. :D
Честит положителен тест, слънце!
Лека и безпроблемна бременност ти желая, и много усмивки! :bighug:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #416 -: Ноември 16, 2013, 15:20:47 pm »
И тука да ти честитя .Леки оставащи месеци
« Отговор #417 -: Ноември 16, 2013, 20:18:14 pm »
Благодаря ви милички.Страхотни сте!Най-накрая след повече от 2 години чакане и ние видяхме двете чертички...Ето че дочакахме момента и на нашата улица да изгрее слънчице... :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #418 -: Ноември 16, 2013, 21:09:34 pm »
Честитооооооооо!!!!!!!!!Пожелавам ти прекрасна бременност и здраво бебче !!!!Наслади се на всеки един момент от идните 9 месеца!!!

*
« Отговор #419 -: Ноември 16, 2013, 23:15:59 pm »
Честито и от мен! Леки и безававийни 9 месеца! :)  :bighug: