Много ви благодаря милички за бързите отговори.
Миленче бях започнала да опитвам да си меря БТ, но така и не успях да свикна, защото все си беше много висока и мисля, че се дължи на факта, че през нощта много се вартя като спя.А и честно казано съпругът ми започна да ме увиква, че много съм се вторачвала с всичко и да престана вече с глупостите, а да се успокоя и да се пуснем по течението и работата ще стане...на мен не ми се струват точно така нещата, но оставих термометъра за известно време и просто ще опитваме пък кавото стане, защото все пак от скоро бебеправиме
jolie16 ще продължавам с тестовете до към 16 ден както и ти си ми писала защото при менструация 26 дни не мисля, че овулацията ще е по-късно от 16 ден.А дали има някакво значение факта, че тестовете ги правя доста късно към 18 или 19 часа (след като се върна от работа)?!Ще видя днес какъв ще е резултата от тестчето.Днес сутринта сложихме едно
за всеки случай, защото вечерта няма да можем най-веричтно.Надявам се ако днеска е = тестчето сутрешното
да ни е на късмет.Но поне и утре ще можем да забодем пак
, защото мойто слънце и аз утре сме почивка и ще гледаме да приклещим този месец яйчицето.Дано този месец ни е на късмет!!!Само се надявам да нямам проблеми с хормоните.Успех на всички момичета през този месец!!!Дано имаме много положителни тестчета за подаръци за 8 март!!!