0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #380 -: Май 22, 2013, 08:51:24 am »
 :bighug: Слънчо, силно стискам палци да не чакате до юли месец, а още този да има изненада :wink:

« Отговор #381 -: Май 23, 2013, 09:39:24 am »
:bighug: Слънчо, силно стискам палци да не чакате до юли месец, а още този да има изненада :wink:
Дидка много благодаря миличка :) А на теб ти пожелавам безпроблемно и леко бременеене и да се поотъркам малко в теб пък дано да прихвана :lol:
« Отговор #382 -: Май 23, 2013, 09:47:32 am »
Слънчице, стискам палци това зацапване, което имаш на 26-ти ден от МЦ да е от имплантирането на яйцеклетката и да видиш твоите  :bfp: още този месец!
« Отговор #383 -: Май 23, 2013, 09:57:42 am »
Здравейте милички!Да дам и аз накратко един отчет до къде съм стигнала:
Значи вчера най-накрая и аз да си намеря правилния лекар, при който попаднах съвсем случайно просто за профилактчна цитонамазка, а лекарката се оказа невероятно разбрана...Та отидох аз вчера напреглед защото имаме допълнително здравно осигуряване от работата и всяка година имам профилактични прегледи...Заговорихме се с лекарката помежду другото, че правим и опити за бебче от доста време и нещата не се получавам и тя като започна подробно да ме разпитва какво сме правили, къде, какво смятаме да правим...абе с 2 думи много обстоен преглед, който продължи 1 час(за пръв път ми се случва лекар да приеме проблема ми на сериозно и да бъде наистина заинтересована и да иска да ми помогне).Направихме цитонамазка и микробиология, назначи ми хормони(ФСХ,ЛХ,Естрадиол,Пролактин,Тестостерон,ФСХ,Т4,Инсулин) без аз да съм настоявала.Каза ми, че ще изчакаме да видим резултатите и ако е необходимо ще ме изпрати на консултация при д-р Начев, който е много добър ендокрнолог.Каза ми да проверя дали от здравно-осигурителния ми фонд поемат изследваниията:ДНК тест за хламидии, микоплазма и уреоплазма и да и кажа другия път.Аз и обясних, че съм ходила в клиника Щерев и щли месец имам час в клиника Надежда.Днес след работа ще ходя до клиника щерев да си пусна молба да ми издадат копие на досието и ако имам документите от там др. като ида на преглед при тази лекарка ще си занеса всички документи и ще ми каже какви още изследвания ще е добре да направя...Ами това е от мен за сега момичета...Много успех и положетелни тестчета ви пожелавам от сърце на всички, чакащи своето чудо :) :bighug:
*
« Отговор #384 -: Май 23, 2013, 11:15:20 am »
Много се радвам,че си попаднала на готина лекарка,все още се намират и такива,но основното което ми направи впечатление е зацапването ти.При мен също го имаше при имплантацията и от сърце ти пожелавам да е това,беше придружено и от наболвания като за пред цикъл но всичко беше в рамките на един ден,после премина.Успех и чакаме  :bfp:

« Отговор #385 -: Май 23, 2013, 12:18:38 pm »
Стискам силно палци да е твоя месец и да не се налагат повече лекари! :wink:
Моля се от сърце! :bighug:
« Отговор #386 -: Май 23, 2013, 19:50:40 pm »
Много ви благодаря момичета!При мен това зацапване за пръв път се получава и беше точно няколко капки на сутринта като се събудих, след това през целия ден нищо нямаше...А за болки не съм обърнала внимание, защото тази седмица ми е толкова натоварена от гледна точка на работата, че изобщо не съм имала време да се вглеждам в каквото и да било, но пък не се надявам защото нямам никакви симптоми и даже и никаква чувствителност на гърдите.Вчера лекарката каза, че вижда жълто тяло в левия яйчник(т.е. там където си имам тръбичка) и доста удебелена лигавица 11мм като преди МЦ...Днес ми беше много тежък ден...С моят мъж се изпокарахме много защото той изобщо не ме подкрепя в тази борба и се държи така, че все едно само аз искам да имаме бебе...Не знам вече какво да правя...Трудно ми е да се боря сама и да вървя по този трънлив път сама, а нали все пак затова сме семейство за да се подкрепяме....
« Отговор #387 -: Май 23, 2013, 23:32:33 pm »
Слънчице, мъжете не винаги ни разбират ...
Ще видиш обаче как като му покажеш двете чертички, ще се дуе, ли дуе
защото има пръст в тази работа, и ще е горд със себе си ...  :lol:
*
« Отговор #388 -: Май 27, 2013, 13:14:03 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #389 -: Май 27, 2013, 15:10:56 pm »
Много ви благодаря милички!Аз чакам днес с нетърпение да мине без да се появява неканената вещица и утре мисля да направя тестче и със сигурност изрично в аптеката ще ги предупредя, че искам от тестовете с две чертички :lol:
*
« Отговор #390 -: Май 30, 2013, 15:08:58 pm »
...С моят мъж се изпокарахме много защото той изобщо не ме подкрепя в тази борба и се държи така, че все едно само аз искам да имаме бебе...Не знам вече какво да правя...Трудно ми е да се боря сама и да вървя по този трънлив път сама, а нали все пак затова сме семейство за да се подкрепяме....
Много позната история.Аз също много често имах чувството,че се боря сама срещу вятърни мелници,а на мъжа ми не му пука особено.Направи си спермограмата,не беше прекрасна но не и безнадеждна,докато аз-сутрин се будех с термометър в уста,записвах температури,броя дни,казвам,че днес трябва да правим секс,че утре пак трябва,правих хиляди изследвания,смених сума лекари,пих лекарства,пих билки,забременявах,прокървявах,плаках,а той.....само ме успокояваше.Да ама аз исках бебе,а не успокоения.Накрая се погледнах отстрани и разбрах,че май прекалявам...Даже се зачудих как всъщност ме е търпял почти 3 години такава.Мъжа ти иска да имате детенце точно толкова,колкото и ти,но просто при тях емоциите като,че ли не излизат толкова на повърхноста колкото при нас.Опитай да си по-спокойна,сега ще отидеш и в нова клиника,дайте си едно ново начало без толкова стрес и бебчето няма да закъснее миличка!

« Отговор #391 -: Юни 01, 2013, 18:19:22 pm »
fanny при мен има и друг проблем мъжът постоянно ме критикува и затова, че постоянно сменям лекари, а аз ги сменям за да може да попадна на лекар, на който да имам доверие, защото от лекарката ми в Щерев не бях много доволна и някакси не и вярвах много, но се надявам сега вече всичко да е наред.А понеже и той е лекар постоянно ми повтаря как не било добре постоянно да сменям лекарите.Ще запиша час и при д-р Начев в края на месеца или началото на следващия защото това ТСХ пак беше 2.7, а мисля, че вече трябва да предприема мерки за да го сваля малко и да си намеря добър ендокринолог.Скоро трябва да отида на преглед и да видя резултатите от цитонамазката и микробиологията и ако лекарката каже ще направя ДНК тест за хламидии, уреаплазма и микоплазма или ако сметне, че е по-добре да отида на ендокринолог първо така и ще направя.Искаше ми се всичко да направя преди да отида на прегледа в Надежда, но просто мисля, че няма да имам финансовата възможност за всичко този месец, така че на 12.06. ще видя на къде ще продължа с изследванията.Благодаря ви много момичета.Успех на всички  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #392 -: Юни 01, 2013, 22:03:24 pm »
Слънчице, когато имаш възможност си направи тези тестове.
На мен, без въобще да съм очаквала, ми откриха хламидии, стрептококи и уреаплазми едно време.
Гадни гадинки ... дори си нямам на идея как съм ги пипнала.
Много антибиотици изпих докато ги изчистя.
*
« Отговор #393 -: Юни 03, 2013, 12:00:31 pm »
А какво стана с копието на досието?
« Отговор #394 -: Юни 05, 2013, 15:58:39 pm »
Здравей Лили,
Миналата седмица ходих до клиниката, пуснах си една молба за копие от досието и да ми дадат оригиналната цветна снимка.Не съм имала никакви проблеми още на следващия ден ми званнаха, че документите са ми готови.Дадоха ми копия на всички изследвания(които аз ги имах де) и най важното върнаха ми оригинала на цветната снимка заедно с оригиналната епикриза.Сега ми остана да чакам още малко до прегледа в Надежда и да направим план на действие и се надявам много скоро да увеличим семейството ни :) Успех на всички момичета :)
*
« Отговор #395 -: Юни 06, 2013, 09:48:09 am »
Здравей Лили,
Миналата седмица ходих до клиниката, пуснах си една молба за копие от досието и да ми дадат оригиналната цветна снимка.Не съм имала никакви проблеми още на следващия ден ми званнаха, че документите са ми готови.Дадоха ми копия на всички изследвания(които аз ги имах де) и най важното върнаха ми оригинала на цветната снимка заедно с оригиналната епикриза.Сега ми остана да чакам още малко до прегледа в Надежда и да направим план на действие и се надявам много скоро да увеличим семейството ни :) Успех на всички момичета :)
Супер  osi_9
Успех ти желая!!!
« Отговор #396 -: Юни 17, 2013, 09:54:43 am »
Здравейте момичета!Аз да дам доклад:
Така този месец направих пак изследвания на хормоните ФСХ,ЛХ,Естрадиол,Пролактин,Тестостерон,ТСХ,Т4,Инсулин и с резултатите при лекарката.Тя ми каза, че инсулина ми е в горна граница иначе всичко друго беше горе-долу добре, но и ТСХ беше пак 2.8 и каза че не е добре.Реши да ми пусне изследване обременяване с глюкоза и инсулин и като видим резултата ще ми каже към кой ендокринолог да се насоча.Резултатите бяха трагични, защото глюкозата беше в горна граница, а инсулина на 60-тата минута беше 3 пъти над горната граница.Обадих се сутринта на гинеколожката ми и тя ми каза задължително да запиша възможно най-рано час при д-р Начев защото имам ясно изразен инсулинова резистентност и трябва да се проведе лечение назначено от ендокринолог.Тя ми каза, че най-вероятно това е причината нещата да не се получават.Е най-накрая да попадна и аз на добър "Квартален" гинеколог който да ми обърне внимание.Утре след 13:00 часа ще отида в Ендокринология и ще чакам за преглед при д-р Начев защото в частната клиника "Панацея", където преглежда ми каза, че до края на месеца няма свободни часове, а в Ендокринологията трябва да се въоръжа с търпение защото щом е без записване на часове явно ще падне голямото чакане....Ами това е момичета от мен.След около 3 седмици ми е час в клиника Надежда, но ще настоявам да изчакаме с инсеминацията, защото гинеколожката ми каза да проведа лечението за високия инсулин поне 2-3 месеца и чак след това да предприемаме процедури, макар, че тя ми каза, че е сигурна, че ще настъпи и спонтанно забременяване щом влезнат в норми хормоните...Успех момичета и дано много скоро всички се перчим с големи коремчета  :lol:
« Отговор #397 -: Юли 08, 2013, 10:59:07 am »
Здравейте момичета!Мина и прегледа ми при д-р Начев, започнах л-титоксин и в началото на август на контролни изследвания и пак на преглед, назначи ми и някакви допулнителни изследвания и като видим резултатите ще ми каже дали ще трябва да започна да пия и нещо за инсулина.Мина и прегледа ми при д-р Шефкетова в клиника Надежда и за сега ще започнем с проследяване на О, защото всичко друго според лекарката е ок.Но след проследяването на О и след прегледа при д-р Начев ще направим план как ще продължим...Сега кученцето ни е много зле и съм много притеснена, защото не се знае дали ще оживее...Но се молим на Господ да се оправи и да си е с нас...Успех момичета и дано скоро всички успеем да сбъднем мечтите си...
« Отговор #398 -: Юли 08, 2013, 11:06:40 am »
Слънчице, стискам палчета на теб и на твоето кученце  :crossfingers: :crossfingers:
Дано да оцелее!
« Отговор #399 -: Юли 08, 2013, 20:17:59 pm »
Слънчице,радвам се че преглидите са минали и всичко е ок и за напред така ще бъде ,вярвай в това и ще видиш че скоро ще ни се похвалиш с най-хубавите новини :bighug:

Дай боже и твоето кученце да се оправи и да нямаш тъжни емоции  :balk_81: