0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #340 -: Октомври 30, 2012, 17:04:13 pm »
lili2011 все още нямам цветна снимка, но това ще е следващата крачка...
Няма да ти желая успех защото знам че ще имаш, просто ти желая да дойде по-бързо! 
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #341 -: Ноември 02, 2012, 10:32:45 am »
Бях на преглед при д-р Савова и първо, че за прегледа чаках около 50мин. след записания час, прегледа ме много набързо и бързаше по принцип все тичаше напред назад и като излязох да си запиша час за 06.11 се оказа че има само 2-3 свободни часа около обяд, записах се и ще си взема отпуска, но момичетата на регистрацията ми казаха, че при нея по принцип е така... osi_1
Да се включа и аз  osi_18 аз също ходя в Щерев и съм при д-р Андреева и впечатленията ми се покриваха напълно с твоите, все ми се струваше, че някак си набързо ми минаваха прегледите, случи ми се да чакам и два часа, но д-р Андреева беше имала спешна операция и в случая това чакане не ме ядоса, защото си представих ако аз имах нужда от операция и лекаря ми каже - Хубаво, но трябва да чакаш, защото имам часове.
След два месеца ходене там, разбрах, че винаги забавянето им е с някаква основателна причина.
Обаче, след 2/3 прегледа нещата се промениха тотално. Два пъти се чувах с д-р Андреева по телефона и вече дори извън кабинета ме познава и заговаря да ме пита как съм. Последният път ми намери Прегнил, който се оказа, че се намира много трудно, цената му е 6лв (имал заместител, който струва 60лв.) за което съм и много благодарна. И бях очарована от нея, като видях наистина радост в очите и, че двете сме направили един фоликул (което беше много трудно, при мен)
А относно часовете, след като си станал пациент веднъж, дори и да няма свободни часове, лекуващият ти лекар винаги ще те приема.
Аз лично съм много доволна.
Пожелавам ти успех и дано на всички ни се сбъднат мечтите  :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #342 -: Ноември 06, 2012, 15:42:17 pm »
Здравейте и от мен момичета.Днес бях отново на преглед в Щерев и сега да кажа какво ми каза доки: потвърди ми че О е имало, имах на предния преглед доминантен фоликул в десния яйчник и в левия яйчник и сега каза че и двата фоликула са се спукали, каза ми че лигавицата е доста удебелена(14мм) и останах с впечатление че има съмнения чудото да се е случило този месец.По принцип след 5-6дни трябваше да ми дойде, но доки ми изписа за 14дни да пия Дуфастон 3х1, фолиева киселина 3х2 и аспирин протект х1таб.вечер и не мисля, че ще ми дойде преди да спра лекарствата, а се надявам изобщо да не ми идва в следващиде 9месеца де  :oops: Днес ми беше 7ми ден от положителния тест за О и реших да си пусна изследване на прогестерона, защото до сега все е бил под долната граница като съм го изследвала и резултатите са:Progesterone 66.60nmol/l Рефе.граници:М(0.7-4.3) Ж(фол 0.6-4.7, овул. 2.4-9.4, лут 5.3-86, мен. до 2.5).
Резултата за първи път ми е толкова висок прогестерона. Накрая на грегледа попитах доки дали не трябва да правя изследвания за ФСХ, ЛХ, Естрадиол и Пролактин, защото миналия път ми беше казала, че сега като ми дойде ще ги направя, а тя само леко се усмихна и каза: Чакай, не бързай, може и да не се наложат никакви други изследвания и на другия преглед да видим плодно сакче...Аз незнам какво да си мисля сега, но не ми остава нищо друго освен да чакам и да се моля Господ да ни дари с това щастие.
Ами това е от мен милички стискайте палци съмненията на докторката да се потвърдят, защото на този преглед ми каза, че е много рано и че не вижда нищо, а само доста удебелена лигавица.Аз се опитвам да не се надявам много за да не се разочаровам много след това...Успех на всички момичета.Дано този месец го запълним с много положителни тестчета и положителни емоции :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #343 -: Ноември 14, 2012, 09:04:35 am »
Здравей слънце ,преди няколко дена след като публикува ,че ти е паднала БТ ,много ми се искаше да те  osi_6.Според мен графиката ти е много добра .А и след този резултат на прогестерона просто не се съмнявам ,че е бременна графика .Стискам палчета да съм права .
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #344 -: Ноември 14, 2012, 09:21:26 am »
foveri много се надявам да си права миличка!На мен вече ми закъснява, но аз не вярвам да съм бременна защото нямам абсолютно никакви симптоми за бременност и си мисля, че ми закъснява защото продължавам да пия Дуфастон, но доки ми каза да го пия до понеделник и после на преглед.Между другото момичета за да ми дойде трябва ли да спра Дуфастона или може и да ми дойде преди да съм го спряла.Момичета много ми се иска да имам  :bfp: тестче, но много ме е страх да си направя тест, а и въобще нещо от вътре чувствам, че напразно се надявам...Ама ако не ми дойде и днес утре или в петък вече ще направя тест, а и искам да видя как ще е БТ и утре!Стискайте ми палци милички!И аз стискам палци на всички вас :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #345 -: Ноември 14, 2012, 10:03:00 am »
миличка....имам много силно предчуствие за теб....някакси си мисля,че си бременна,ще стискам палчета да си...
Николай е на 2г.4м.5д.
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #346 -: Ноември 14, 2012, 12:37:12 pm »
за да ми дойде трябва ли да спра Дуфастона или може и да ми дойде преди да съм го спряла
На мен доктора ми каза да си го пия, пък ако не съм бременна то ще ми дойде въпреки това. Е да, но не бях бременна, и въпреки това ми закъсня 9 дни (никога не ми закъснява). Спрях го след отрицателни кръвни тестове и чак 5 дни след това ми дойде. Така че освен тест за бременност друга гаранция няма.
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #347 -: Ноември 14, 2012, 12:47:46 pm »
Много ,много, многo ,много стиснати палчета и от мен!Mоля за теб този месец да излезе най-щастливия за теб!!!!!!!! :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #348 -: Ноември 15, 2012, 09:31:26 am »
Милички много ви благодаря за подкрепата, но както и очаквах тестчето снощи беше  :bfn: така че си чакам вещицата...Но се съмнявам да дойде преди да спра Дуфастона...Ще ида във вторник на преглед и ще видя какво ще каже доки да правим...Ама съм сигурна, че тази година няма да е нашето чудо...Просто момичета от началото на годината при мен и моя съпруг всичко върви наопаки във всяко отношение в живота ни и затова и двамата сме сигурни, че няма да е тази година нашето щастие, но поне да направим всички изследвания до края на годината и от Новата Година с нови сили напред...Не съм се отчаяла, защото знам, че и нашето чудо ще стане, но просто при мен нещата в живота ми винаги ги постигам с много усилия и търпение, така че вече съм свикнала и съм подготвена, че пак нещата ще се случат с малко повече упоритост...По принцип съм много борбена личност и доста неща съм постигнала в живота ми до сега сама и с които се гордея...и това ще стане :)Успех на вас милички!Стискам ви силно палци :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug:
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #349 -: Ноември 15, 2012, 12:56:59 pm »
Миличка,на мен графиката ти много ми харесва,резултата за прогестерона също,така,че според мен недей да отписваш още този месец.Стискам палци след два дена да видиш положителния тест!Относно трудностите през които преминавате-бъди сигурна,че като стане и Вашето Чудо радостта ви ще бъде 10000 пъти по-голяма отколкото ако всичко беше станало от раз.Още веднъж-късмет от мен!!!




Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #350 -: Ноември 21, 2012, 09:08:32 am »
Слънчице къде си?Какво става?Как мина прегледа!Виждам  ,че гостенка нямаш!!!Стискам здраво палци да ни се похвалиш с най-хубавите новини! :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #351 -: Ноември 21, 2012, 09:53:20 am »
Здравейте милички :) Ами Силви за съжаление няма радост, все още я няма вещицата, но ще дойде, както доки каза закъснява заради Дуфастона, който пих до 36-тия ден...Ами иначе положението е следното: Сега чакам да ми дойде и на 2-3-ти ден от МЦ отивам да изследвам FSH,LH,Estradiol,Prolaktin,TSH,ПКК и СУЕ и след това звъня на лекарката да и кажа резултатите и ако са ок между 7 и 11ден от МЦ ще отида на преглед и тя ще ме изпрати след прегледа в Тина Киркова за цветна снимка на тръбите.Иначе имам поли овариална(незнам дали точно така беше името) киста до десния яйчник, която се виждаше и на предните прегледи, но за нея нищо не ми каза и ще видим на другия преглед какво ще каже...Така или иначе до колкото разбирам от момичетата във форума в месеца, в който се прави снимката за тръбите лекарите съветват да не бебеправим, защото вероятноста за забременяване била много висока, а пък не е добре да забременееш точно този месец защото са те облъчвали все пак...Така че този месец ще си починем малко с мойто съкровище и ще разпуснем покрай многото празници :lol: и от Януари с пълни сили ще започнем да се трудим :bed: и се надявам Новата Година да започне с прекрасна новина в нашето семейство  :bfp: :oops:Ами това е от мен сладуранки!Пожелавам ви на всички много положителни тестчета и положителни емоции през ноември и декември месец!Ние малко ще си починем от мерене на БТ, тестове за О и секс по график и ще се отдадем на почивка и забавление малко и след 1 месец сме пак на бойното поле :lol:Успех и много стиснати палчета на всички  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #352 -: Ноември 21, 2012, 10:24:59 am »
Аз все пак ще праодължавам да ти стискам палчета,нищо не се знае!Но и да не е мисля че си направила добър план на действие :balk_602:!И аз така горе-долу ,месец декември почивка от всичко и от януари на бойното поле пак!Много гушки! :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #353 -: Ноември 30, 2012, 13:15:21 pm »
Здравейте милички!Днес мина моята снимка на тръбите и резултата не е много добър - диагнозата е еднорога матка и само една тръба от ляво, но поне е проходима...Вчера вечерта бях на преглед и доки ми каза, че предстои О, имам доминантен фоликул в ЛЯ и предполага киста от дясно около 14мм ако добре съм запомнила...Днес отидох пак след цветната снимка да ми каже какво да правим и ми каза, че за сега нищо няма да правим да продължаваме с опитите и ако до февруари не забременея да отида на преглед и ще правим инсеминация.Погледна ми хормоните и ми каза че всичко е ок, което ме озадачи при положение че резултата от  TSH-3.19...не е ли много висок когато се цели забременяване 8O Също така не ми каза и нищо да предприемем за "предполагаемата" киста до десния яйчник 8O А също така не ми каза дали да се пазим този месец защото все пак са ме облъчвали...това не е ли малко несериозно отношение...? Момичета много съм объркана и притеснена и не знам какво да правя...да чакаме а времето си минава и само си чакаме...Моля ви дайте ми съвет какво да правя, защото вече съм мнооого отчаяна osi_1 :balk_145: :balk_145: :balk_146:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #354 -: Ноември 30, 2012, 16:27:35 pm »
Не се тревожи мила. Положението ти не е толкова зле колкото изглежда на пръв поглед. TSH според мен е ОК, а кистата не е задължително да е киста. Аз имам също няколко и дълги години ми натякваха ПКЯ и пих гадости разни. :( Моя близка позната успя да забременее с еднорога матка и никога докторите не са и правили това като проблем. Зная, че като излезеш от подобни прегледи си още по-втрещена, но наистина положението не е трагигно при теб. :hug2:
 Ще споделя с теб, че веднага след като ми правиха цвета снимка даже ме посъветваха да се потрудим повечко защото тази течност действала прочистващо на тръбите. Успях да забременея още на следващия месец, но ... :balk_144: Според мед. сестрата на доктора даже това забременяване (за първи път след 1 год. опити) се дължала на цветната снимка.:-) Успех от все сърце и се успокой, за да видиш реално положението.
 osi_9
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #355 -: Декември 01, 2012, 18:43:13 pm »
Afroditas много ти благодаря за подкрепата.Надявам се и при нас и при вас скоро да се случи чудото.Честно да си призная вече си мисля, че никой лекар не ме приема много на сериозно защото всички казват "не се притеснявай ще стане все пак ти си още толкова млада", но мен това не ме успокоява, защото в крайна сметка не мисля, че това че съм млада означава че не трябва да се отнасят сериозно и към мен и към желанието ми да стана майка...Какво да ви кажа момичета вече съм крайно разочарована от всички лекари тук...Еми така е сега ще си чакаме и се надявам много скоро чудото да ни се случи и изобщо да не се налага инсе-то...А твоята приятелка , за която казваш, че е забременяла с еднорога матка с една тръба ли е била или си е била с двечки и също и при нея ли се е забавило бебчето или е имала късмет и лесно е забременяла?Много успех желая на всички момичета и дано на Коледа се случат много чудеса :bfp: :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #356 -: Декември 04, 2012, 17:04:44 pm »
По някога си мисля, че ние жените сме много луди същества, толкова много си слагаме всичко на сърцето и толкова много се вглъбяваме в проблемите, че чак си мисля, понякога, че ние самите ги предизвикваме. Нещо в последно време ме е обзел един оптимизъм и някак си си мисля, че няма как да не се случат нещата. Аз чакам резултата от първата си инсеминация и съм решила, че няма да се разочаровам, ако не се е получило, вдигам глава и продължавам борбата докато не се получи. Без отказване и без отчайване, и ти така трябва да започнеш да мислиш!
Дано всичко се нареди и не го мисли толкова проблема, защото колкото повече го мислиш, толкова по-голям ти изглежда той. Гушкам те и подкрепям с цялото си същество!  :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #357 -: Декември 21, 2012, 09:53:43 am »
Здравейте милички!Пиша ви за да се похваля с нашата радост, че вече станах горда леля на една сладка принцеска и съм мнооого щастливааааа!Пожелавам на всички, които сме в тази темичка през следващата година всички до една да сме вече в темичката на бременилките.На всички ви пожелавам Весели празници и много положителни емоции, а също и много Коледни чудеса :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #358 -: Декември 21, 2012, 11:19:17 am »
4естито  на  щастливата  леля :D :D  да е жива и  здрава  малката  принцеса!! :bori_010: :bori_010: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #359 -: Януари 18, 2013, 10:42:41 am »
Здравейте милички!Отдавна не съм ви писала, но наблюдавам всчка една от вас :) След като ми се роди племенничката почти всяка вечер след работа съм при сестра ми(ние живеем блок до блок) и в общи линии бързо ми минава времето...Малката е много сладка, вече се научих да сменям памперси, да я къпя и даже скоро мисля, че вече и ще си гукаме :D Аз честно казано този месец съм много объркана от моята графика и моля за малко помощ!Значи първия тест за О направих на 16.01, защото забелязах, че започна да се появява малко ЦС(белтъкообразна) и той беше + (чертичките бяха напълно еднакви.На 17.01 направих отново тест и го записах -, но може и да беше пак + защото чертичките бяха пак еднакви, но мисля, че тестовата беше съвсем съвсем леко по-бледа от контролната.Днес пак май ще направя един тест за О и ще видя какъв ще е резултата.Мислех, че вчера следобяд беше О, но днес БТ пак е паднала и съм леко объркана?Другото което ми е странно е, че почти нямах ЦС, а по принцип поне 3-4дни около О си имам обилна ЦС?И също така този месец МЦ ми беше доста оскъден,само 1-2дни нормално кръвотечение даже вточия ден беше много слабо вече?А също така от ноември откакто правих цветна снимка на тръбите МЦ ми стана много кратък и О ми е много рано вече трети пореден месец?Незнам какво се случва?Страннао ми е този месец за първи път съм объркана от сигналие на тялото ми?Много стискам палци на всички момичета и се надявам този месец да има много  :bfp: :bfp: :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: