Здравейте момичета!Връщам се от лекар и искам да си изкажа възмущението от нашите доктори...Днес отидох при една лекарка, при която не съм ходила, но нямаше как да отида при моята защото си сменихме здравния фонд от работата и за да отида при нея трябваше да си платя, та както и да е...Както ви бях писала исках да отида някъде за да ми даде направление за да си изследвам половите хормони, но така и не ми даде не знам защо, само за пролактина ми даде...както и да е...Този път бях шашната от диагнозата на тази лекарка "обърната матка" и яйчниците са били много близко разположени до матката и затова изпитвам болка по време на полов акт
Е то не бяха сраствания то не бяха хормони ама това за пръв път ми го казват, а не съм ходила малко на прегледи...А най странното е че и обяснявам, че правим опити за бебче от 1год., а тя ми вика: О няма никакъв проблем то тези работи не стават веднага, а и на твоята възраст е нормално до 2год и чак тогава се правят изследвания
И последва финала като ми каза да си правя тестове за О и аз и обяснявам, че всеки месец си правя и си имам + тестове, но просто не са в определен ден от МЦ, а тя ме пита от кой ден на МЦ започвам да ги правя и аз и казвам около 10-тия ден, а тя ми вика почни да ги правиш по-рано защото сигурно изпускате момента на + тест, а аз я питам е как ще го изпускаме като си имам всеки месец + тест, но е по-различно време...?
Е не ми се разправяше повече с нея стана ми ясно, че не взема нещата на сериозно и я оставих да си пише каквото иска в амбулаторния лист...
:bighug:Писна ми вече в тая държава...Все плащаш здравни осигуровки а за едни хормони не искат да ти дадат направление...Е няма значение...До тук бях с тези лекари...утре се обаждам в Щерев и няма да се разправям вече с нашата здравна система...Ще си плащам всичко и това е...Исках поне малко да си облекча бюджета ама в България не става...Извинете ме за дългия пост момичета, ама само с вас мога да си споделям тези проблеми...Много ви благодаря за подкрепата