Хей сладуранки как сте?Напоследък не съм писала много във форума, но просто много ангажименти и..., ама да не мислите че съм ви забравила
Винаги когато имам възможност хвърлям по един поглед на графиките и се надявам много скоро във всяка графика да се цопне по едно
тестче. Излезнаха ми резултатите от хормоните на ЩЖ и всички бяха в норма, а даже ТСХ е паднало на 1.9.Но...този път пролактина беше над горната граница.Лекарката ми изписа Достинекс по 1/2табл. на седмица за 4 седмици и на 5-тата седмица ще отида пак да го изследвам.Продължавам и с Дуфастона.Има обаче нещо, което прочетох в листовката и ме притеснява - пише, че при наличие на бременност не се препоръчва да се пие и сега се чудя (защото тайничко се надявам да видя
този месец) дали трябва да си правя тестове за бременност по-рано и ако чудото е станало да го спра или да си чакам да видя дали ще ми дойде МЦ и до тогава да си го пия.При мен иначе нещета вървят много добре.Взех си всички изпити и сега си чакам държавния есента.Мина подписването на сестричката ми и сега вече наближава и сватбата.Най-кофти е че точно на сватбата май ще съм в МЦ, ама какво да се прави...Аз продължавам да се надявам, че ще ме пропусне в следващите няколко месеца:)И много скоро ще разберем и бебока на сестричката ми с какви гащи е
Ами това е от мен за сега миличките ми!Стискам палци на всички този месец да наредим много
тестчета