Здравейте сладуранки!Сега се връщам от доки и да дам отчет
Доки каза, че според нея всичко е ок, но все пак пусняхме една микробиология, за съжаление ще отида да погледне резултатите чак на 09.07, защото от другата седмица ще излиза в отпуска.Бях и на ендокринолог, прегледа ме и на ехограф и каза, че всичко е окй с ЩЖ, но ми даде направление да изследвам отново ТСХ,МАТ,Пролактин и 17-ОН прогестерон.Каза ми да ги изследвам между 3 и 5 ден на МЦ.Но аз се чудя дали изследванията на ЩЖ не трябва да се правят в чист ден, моля ако някоя от вас знае да ми каже мнението си по въпроса?!Разбрахме се с гинеколожката ми септември да отида и да ми каже къде да направиме спермограмата и след като излязат резултатите от нея, ако при мъжа няма проблеми ще ми каже какви изследвания ще трябва да направим при мен и ще започнем да правим няколко месеца фоликуметрия.Днес вече се появи обилна разтеглива ЦС и довечера ще поработим с мъжа ми.Доки ми каза, че тези дни ще бъде О и от днес през ден да слагаме :heartbeat:Попитах я дали е възможно да имам + тест за О, но О да няма и тя ми каза, че щом имам + тест за О значи няма как да няма О.Сега остава да работиме
с милото тези дни и да чакаме
резултат
Ако ли не като дойде вещицата тоя месец отивам да изследваме хормоните на ЩЖ и после да видим и там какви ще са резуллтатите.Надявам се всичко да е ок и още този месец да имаме
тестче.Успех на всички и дано този месец да има много
тестчета