0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #260 -: Юни 02, 2012, 17:46:55 pm »
 Само така те искам Слънчице  :balk_602: ! Гордея се с теб да знаеш. Оставяй всички притеснения и графики настрана и се радвайте един на друг ,защото скоро ще я търсиш тази почивчица ,но тя ще е свършила и ще се върнеш към ежедневието. Пожелавам ти моренцето да ви повлияе добре и да се върнете трима от там preggo. Гушки сладка и късмет :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104:.
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #261 -: Юни 04, 2012, 10:15:26 am »
Е сладуранки ваканцията ми свърши и от днес пак съм на линия.Измерих сутринта БТ и.... :( ами и вие виждате колко е ниска...така че тоя месец няма да е моето щастие и ще си чакам гадината....Вече нещо взех да се отчайвам...А трябва да изчакаме да мине поне 1 година с опити защото иначе никой не те взима на сериозно ми се струва....Ама следващия месец вече си го заплювам :) Мисля да пия Дуфастона още един месец и да си пусна пак изследване на прогестерона да видя дали се е повишил малко.Ако се е пооравил ще го спирам за месец-два и мисля септември пак да посетя доки и да видим како ще правим, че вече взем да си мисля, че наистина сигурно има някакъв проблем.Успешен и усмихнат ден сладурчета и дано този месец да си имаме още много положителни тестчета  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #262 -: Юни 04, 2012, 12:48:03 pm »
Слънчице мило мое :) Какви са тези неща, че ще си чакаш Вещи. Никакви такива не искам да чувам!!! Както си повтаряме хиляди пъти, докато не се появи няма да чакаме никой и нищо не се знае :) Плюс това 36,9 не е ниска температура :) А и това подуване на корема което имаш, не искам да те обнадеждавам много, ама и аз за кратко преди няколко месеца бях така и резултат после беше  :bfp: :bfp:. За това моля те не се отказвай, след няколко дни всичко ще е  налице и предполагам ще ни се изфукаш с един морски положителен резултат :) Цункам те много и  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #263 -: Юни 04, 2012, 16:45:23 pm »
Слънце не се отчайвай , като гледам двете задружно ще чакаме да ни пропусне  :witch:.БТ не ти е никак ниска за да се притесняваш.Освен това ако мислиш че ще си по спокойна ако отидеш на лекар , направи го.Не всеки лекар приема несериозно двойки които нямат година опити.Горе главата и много успех мила. :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #264 -: Юни 06, 2012, 16:35:41 pm »
Здравейте момичета!Може ли да погледнете графиката ми и да ми кажете според вас има ли смисъл да се надявам на нещо при такава ниска БТ...?!Не съм мерила БТ през целия месец защото бяхме по екскурзии и почивки и нямах възможност и сега не мога да се ориентирам дали изобщо с тази ниска БТ е имало О?!Успех на всички и дано този месец имаме много  :bfp: тестчета
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #265 -: Юни 06, 2012, 17:06:52 pm »
Слънчицееее, какво ти е ниското на температурата? 36,9 е идеална температура :))Предния път, когато имах положителен тест за бременност ми беше 36,8-36,9 :) не че е еднакво при двама души... но искам да кажа че е съвесем възможно :) Стискам ти палциииии многоооо :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #266 -: Юни 07, 2012, 11:37:06 am »
Еми това е милички...дойде вещицата пак, но си заплювам вече следващия месец да е нашият месец...Сутринта се изпокарахме с мъжа ми, защото искам да отиде да си направи поне спермограма и да видим дали при него всичко е ок, защото доки ми каза, че преди да започнем да правим каквито и да е други изследвания при мен, най-добре е първо да направим спермограма при него, защото при мен ще трябва да се направят много повече изследвания и ако проблема е при него да предприемем вече някакви действия, а той ми вика че съм луда и че трябва да изчакаме поне 1 година, а той бил сигурен че много скоро бебчето ще дойде и няма да се налагат никакви изследвания да правим....Но аз вече се побърквам че нищо не правим...Ама какво да правя...не мога постоянно да се карам с него...Разбрахме се да изчакаме до есента и тогава ще мислим вече какво ще правим...А пък и без това тия месеци помагаме на сестра ми и на нашите, че подготвяме сватбата и на сестра ми за август месец и после като мине сватбата...ще му мислим...Нещо вече много се отчайвам и нямам желание за нищо, а и нямам с кого да споделя и затова търся подкрепа поне от вас... :balk_146:
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #267 -: Юни 07, 2012, 12:03:23 pm »
Мило слънчице ,знам как се чувстваш .То да ти кажа мъжете ,са много страхливи ,а само една спермограма имат да направят,а ние какво да кажем с тези вземания на кръв ,цветни снимки .И моя в началото се дърпаше ,но като му обясних нещата ,че колкото повече се бавим с изследванията толкова по-зле могат да станат нещата .Ок ,навих го през 2010 ,и сам видя до сега ,че нито боли ,нито нищо ,но пък годините си минават и до момента нищо и сега го мъчи повече,че не ме е послушал  .Просто седнете и поговорете ,също знам ,че за повечето мъже това е тема ТАБУ ,но няма как .
Дано скоро при вас  се случат нещата без да стигате до караници и изследвания .
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #268 -: Юни 07, 2012, 13:15:36 pm »
...Нещо вече много се отчайвам и нямам желание за нищо...
Как така да нямаш желание за нищо? Да не отваряме шамарената фабрика без време ;) Това ти е от цикъла, до утре ще си като нова! От каква хубава почивка се върнахте, нямаш ли за сортиране и вадене снимки, заминавай се с някакви нови и интересни неща, планирай новата отпуска... Помогни с каквото можеш за сватбата - има страхотни идеи в нета за сгъване на салфетки, правене на джаджи и куп други красоти. Младоженците ще са ти признателни, а за теб остават научените умения. Я виж тук хавлии, сгънати като слонче, изненадай мъжа ти довечера като реванш за сутринта: http://video.about.com/fatherhood/Make-a-Folded-Towel-Elephant.htm
Много момичета споделят, че точно като се заровят в някакви неща и не мислят им се получава... Изкарайте си лятото като бели хора, пък дано се изненадаш приятно по някое време...
Хайде Слънчице, ела, изгрей  :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #269 -: Юни 07, 2012, 13:55:42 pm »
Мило слънчице, момичетата са прави. От една страна мъжете наистина са големи шубета като се стигне до изследвани и лекари, ама и аз сматам като Фови, че ако му обясниш на лесен достъпен език, че това за теб е важно и че трябва да се проследят нещата навреме, ще е друго.
От друга страна наистина не е лошо да се разнообразиш с някакви интересни занимания. Концентрирай се върху сватбата, сигурна съм че в главичката ти има много готини идеи, които ще са от поилза на всички. А и когато дойде лятото и има време за малко повече почивки, човек някак си се отпуска, забравя и после ХОПППП бебчееее :) Така че не го мисли толкова, пуснете се по течението и готово :) Целувам те много  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #270 -: Юни 07, 2012, 16:22:17 pm »
Благодаря ви много милички за подкрепата!Ние със съпруга ми сме говорили на тази тема и той по принцип е наясно, че ще трябва да си направи спермограма, но просто смята, че е прекалено рано, защото все пак правим опити от 6-7 месеца, което според него не значи че има проблем, а просто че не се получават тези неща на момента... :ask: Но нали знаете ние жените се притесняваме повече и все мислим, че има проблем....а според него проблема е че не се отпускам и прекалено много мисля само за това...Така че ще продължа и този месец с тестовете за О, ще си пия и този месец Дуфастона и следващия месец ще спра Дуфастона и мисля да се опитам да си проследя О (с тестове и БТ) и на 7-мия ден след О да отида и да направя изследване на прогестерона пак.Така че до есента мисля да мина без лекари , освен ако нямам някоя приятна изненада  :bfp: :) И след лятото сме пак на линия при доки за да се консултираме и да ни насочи какви още изследвания ще трябва да правим и къде...Успех на всички сладуранки и дано лятото да завалят много  :bfp: тестчета :)
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #271 -: Юни 07, 2012, 17:35:49 pm »
еййй... възхищавам ви се на търпението!  osi_9 Браво на вас мили и страхотни дами, продължавайте в същия дух! Сигурна съм че много скоро ще получите мечтаните резултати!
Ние от скоро правим опити и чакам с нетърпение резултат  :bfp: !
 :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #272 -: Юни 10, 2012, 22:14:14 pm »
Ох тия мъже какви са гевезета значи, да им се неначуди човек  :balk_149: голям срам голямо чудо.
Мила аз ще ти кажа друго от опит. Няма начин да не се мисли за това, след като го искаш. Тази седмица бях от 9:30 дооо 1:30-2:00ч. на работа и колкото и да си мислех че покрай многото работа ще ми се избие тази мисъл от главата, пак си ми се въртеше там по една или друга причина. Но ще ти кажа друго...реши ли бебчето да стане и с мислене и без мислене то си става и в това съм се убедила два пъти. И двата пъти забременях когато го мислех. Имаше няколко месеца в които изобщо не ми беше до това и през ума не ми минаваше и с дъжд от сърчица, но уви не стана.
Така че то си е Божа работа. Евала на момичета, които успяват да заемат вниманието си с други неща, понеже тази мисъл те натоварва адски много психически, но явно аз не съм от тези и ето на пак забременях.
Опитай просто да си спокойна и да не си навиваш на ума че има проблем. И максимално спестявай на съпруга си подробности около ову, БТ тестове и прочия. Че тогава им се убива и желанието за секс и хвърлят едва ли не вина, че бебето не ставало понеже сме го мислили.

Стискам ти силни палчета и ти пожелавам много успех скоро да чудото да ви изненада.
Всяка от нас идва момент в който се отчайва, като види вещицата, но после всичко минава и пак смело караме напред.
 :balk_21: :balk_21: :balk_21:
 :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #273 -: Юни 11, 2012, 08:45:18 am »
Слънчо, никакво предаване.
Бебче ще има и то още този месец.Горе главата,колкото и да е трудно и смело напред.
Стискам ти палци(много силно :lol:)

*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #274 -: Юни 11, 2012, 09:21:25 am »
Миличка,наистина 6-7 месеца не са повод за притеснение,мъжете някак по-спокойно приемат нещата,моя мъж примерно си направи спермограмата след почти 2 години опити,а аз го врънках от почти половин година преди това и вече бях минала през 10 гинеколога и по два пъти изследване на всички хормони.Просто мъжката им чест някак вътрешно като че ли им казва,че няма как при тях да има проблем.Понеже опитвате от скоро и като ти дойде разочарованието в момента е много голямо.Предстои лятото,наистина и според мен и по-добре да изчакате до есента,а сега да се поуспокоиш,даже не е зле да си дадеш 2 месеца примерно почивка от мерене на температура и тестове за Ову,Господ си знае работата и повярвай и без тези неща би забременяла.Това е моето мнение,прегръщам те и ти желая успех и спокойствие :bighug: :bighug: :bighug:




Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #275 -: Юни 11, 2012, 09:26:59 am »
Благодаря ви много сладуранки.Незнам какво щях да правя ако ви нямаше... :bighug: Със съпруга ми говорихме сериозно по въпроса и решихме категорично, че ще си дадем още малко време до септември да опитваме и ще започнем с изследванията.Смятаме да си вземем отпуска септември, защото лятото няма да излизаме, че нямаме възможност за почивки това лято, а и при мойто съкровище е малко напрегнато в работата и чак есента ще почиваме.Така че все още тайничко се надявам до септември чудото да ни споходи, а тогава и ще имаме първата годишнина от сватбата и се надявам да получим най-желания подарък... :bfp: Успех на всички момичета този месец и дано да имаме много :bfp:  тестчета :goodluck: :bfp: :goodluck: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #276 -: Юни 14, 2012, 09:09:50 am »
Здравейте момичета!Моля ви за коментар!Вчера си търсех едни документи в шкафчето в офиса и по случайност си намерих резултатите от хормоните на ЩЖ, които мислех, че съм загубила.
Резултати:
FT4 - 10.06 (референтни стойности: 9-23 pmol/l
TSH - 2.6 (референтни стойности: 0.3-4 mlu/l)
По принцип са правени преди около 6 мес. и са в референтните граници, но все пак ще ви бъда благодарна да ми дадете и вие някакво мнение.Есента мисля да кажа  на доки да направим пак изследвания и на всички необходими хормони на ЩЖ, защото вече си мисля да не би проблема да идва от там... :ask: Благодаря ви!Успешен ден и пожелавам на всички този месец да има много  :bfp: тестчета :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #277 -: Юни 14, 2012, 10:08:04 am »
Мила ТСХ ти е високо за да стане бременност най-добре е да е около 1,може да се получи и бременност и при твоите резултати доколкото знам но е по-трудно и по-опасно за бебето по време на бременност.Посъветвай се с ендокринолог не чакай така да си минава времето.Трябва да пиеш лекарства за да свалиш ТСХ-то.Успех
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #278 -: Юни 14, 2012, 13:38:30 pm »
Вале месри много :) Другата седмица съм си записала час за консултация и ще покажа на доки тези изследвания, защото са правени преди доста време и при друг лекар и ще видя какво ще ми каже.Ако е необходимо ще ги изследвам пак.Или ако трябва да ме насочи към ендокринолог да ги направи.Там в този МЦ работи някакъв добър ендокринолог проф.Куманов мисля, че се казваше и ако трябва ще отида на преглед и при него.А и без това не съм ходила при нея за да ми разчете и изследванията от цитонамазката.И ще я попитам евентуално от есента какви изследвания ще трябва да направим и най-вече да ни насочи къде да направим спермограмата септември.Ще видим какво ще каже...Надявам се да няма сериозни проблеми...
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #279 -: Юни 19, 2012, 16:36:26 pm »
Момичета искам да ви попитам нещо: В четвърък имам чак при доки (гинеколожката) и искам да си направя изследване на хормоните на ЩЖ (TSH, FT4 и FT3), но знаете ли дали тя ще може да ми даде направление за тези 3 хормона или ще трябва да отида на ендокринолог за да ги изследвам тези хормони?Последнния път ходих на ендокринолог, но на частен и тя ме прегледа, направи ми ехография и ми даде направление за TSH и FT4, но всичко си платих и този път ми се иска да не ги плащам след като разбрах, че се поемат от ЗК.