Здравейте сладурчета!Отдавна не съм ви навестявала, но при всяка удобна възможност ви хвърлям по един поглед.Както вече сигурно сте видели и при мен няма да има щастлива вест за Великден и ще се класирам за следващия месец.За съжаление този месец е доста празничен и може би няма да мога да си правя тестове за О, защото О очаквам да е точно около Великден и ние с милото ще ходим на гости и най-вероятно няма да имаме много възможност за
, но ще направим каквото можем и ще се пуснем малко по течението така че може да се каже, че за тоя месец не се надявам много много ама...каквото дойде, а аз се надявам да е
След празниците смятам ако имам възможност да си пусна пак изследване на прогестерона и май месец да си запиша пак час при доки.Този път вече мисля да започна Дуфастона защото 2-3 пъти лекарите, при които ходих ми казаха, че прогестерона е в норма, но все пак многоо близо до долната граница и съответно е добре да започна да пия Дуфастон за да го повишим малко, но аз все отлагах и се надявах нещата да се оправят от само себе си и неисках да се тъпча с хормонални лекарства, но май вече е време да започна поне с Дуфастон.Ами това е за сега от мен, а на всички вас ви пожелавам много