0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #160 -: Март 12, 2012, 10:12:16 am »
тук   някой скоро ще ловува :D пожелавам ти   успешен месец мила :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #161 -: Март 12, 2012, 12:59:50 pm »
Prolactin - 281.0 mIU/l Референтни стойности: М(86.0 - 324.0); Ж(127 - 637)
LH - 4.20 IU/l  Референтни стойности:М(1.7-8.6) Ж(фол 2.4-12.6, овул 14-96, лут 1.0-11.4, мен 7.7-59
FSH -10.02 IU/l Референтни стойности:М(1.5-12.4) Ж(фол 3.5-12.5, овул 4.7-21.5, лут 1.7-7.7, мен 25.8-134.8
Estradiol - 118.10 pmol/l Референтни стойности:М:28-156;Ж:от1-10г.22-99.1,фол 46-607 овул.315-1828,лут161-774,мен. до201)
Всички хормони са ти в норма, което е добра новина. Препоръчвам ти ако имаш финансова възможност (около 100 лв) да си пуснеш и антимюлеров хормон.
Аз имах същите изследвания като твоите миналата година, но след шест месеца се оказа че съм с изчерпан яйчников резерв.
« Отговор #162 -: Март 12, 2012, 16:47:48 pm »
Сладурчета нямате ли някакво мнение за моите резултати от хормоните?!В четвъртак имам час при доки, но ми е малко притеснено, че резултатите не са съвсем ок?! osi_1
« Отговор #163 -: Март 12, 2012, 17:42:52 pm »
FSH-ато е малко високо,но може този месец да е някакъв инцидент.другия месец пак го пусни.Съотношението между ФСХ и ЛХ трябва да бъде 1:1.Иначе другите са ок според мен.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #164 -: Март 13, 2012, 08:43:17 am »
Слънчице, мноооого Цунки :balk_21: :balk_21: :balk_21:
и дано този месец е твой, и не се притеснявай всичко при доки ще е ОК. :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #165 -: Март 13, 2012, 09:35:44 am »
Е каква е днеска тая Т... 8O Ох какво става при мен милички?Айде омразна ми вече само да мисля, че може да има някакъв проблем...Ще видим в четвъртък какво ще каже доки и ако каже, че няма за какво да се притеснявам ще се пусна няколко месеца по течението и каквото дойде, защото вече и на двамата с мойто сладурче ни дойде в повече това ходене по лекари и по изследвания, а май проблема си е в главата ми... :)Сега ще ви разкажа един действителен случай:
Една моя колежка опитваха със съпруга и да правят бебче около 1 година и след като не се получаваще решиха да започнат да направят някои изследвания...оказа се, че при нея почти всички хормони бяха завишение, а мъжа и имаше проблеми с подвижността на сперматозоидите (ако така се казва) и им бяха казали, че трябва да се лекуват около 6 месеца и после вече ще има шансове да стане бебчето...И те се бяха успоколи, защото вече знаеха, че има проблеми и че има и решение на проблемите и изчакваха да им назнначат лечението...и познайте какво...още този същия месец моята колежка беше забременяла без лечение и без нищо да пият...А докторите и бяха казали че дори и след лечението не и дават големи шансове да забременее по нормален път и може да се наложи ин витро, но...ЧУДЕСА СЕ СЛУЧВАТ!Така че милички и ние трябва да вярваме, че и при нас чудото ще стане!И дано да е още този месец!Айде очаквам за Великден да вали дъжд от положителни тестчета... :bfp: :bfp: :bfp: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :bighug:
« Отговор #166 -: Март 14, 2012, 11:30:20 am »
Здравейте милички!Пожелавам много успешен ден на всички и този месец да вали дъжд от положителни тестчета  :bfp: :goodluck: :bighug: Айде аз утре съм на доки да види резултатите и да си каже мнението и дано всичко да е Ок или поне да няма нищо сериозно!И се надявам още този месец да си имам най-прекрасната новина  :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #167 -: Март 14, 2012, 11:32:50 am »
утре   ще те  о4акваме  с   добри   новини от  док. :D :crossfingers: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #168 -: Март 14, 2012, 21:14:25 pm »
FSH-ато е малко високо,но може този месец да е някакъв инцидент.другия месец пак го пусни.Съотношението между ФСХ и ЛХ трябва да бъде 1:1.Иначе другите са ок според мен.
Подкрепям напълно,но при мен един месец съотношението беше почти 1:3,а след два месеца си бяха точно 1:1,така,че и според мен не е повод за притеснение,но като отидеш при доки всичко ще ти изясни.Успех миличка :bighug:

« Отговор #169 -: Март 16, 2012, 09:10:04 am »
Здравейте милички!Минавам на барзичко само за да кажа резултатите след прегледа при доки!Значи доки ми каза, че всички хормони са в нормите и всичко е ОК.Някои са леко завишени, но все пак са в нормите, а и тя ми обясни че ФСХ този месец е малко висок, но е в нормата и може да се дължи на различни причини, но може следващия месец вече да е ок.Прогестерона каза че е нисък, но аз и обясних че всущност резултата не е реален, защото се оказа, че 1-2 дни след изследването беше О този месец и тя погледна овулаторната фаза и каза че според тази фаза пак е в долната граница, но все пак е в нормата.Разпрахме се с доки след 2 месеца пак да отида да ме погледне и  да прецени тогава дали да пуснем пак хормоните да изследваме или пък може да са се регулирали сами, а пък може и да отида и вече бременна, както тя ми пожела :) Но все пак каза че не трябва да се притеснявам защото половите хормони се променят според различни фактори и просто трябва да съм спокойна, а и ние не правим опити от дълго време, а само от около 4 месеца и ми каза, че нямам никакъв повод за притеснение все още.Има обаче нещо, което пък сега ме притеснява и то е високата БТ при мен...Този месец меря Т от началото на цикъла, но има нещо странно...Ами сега започаме новият ловен сезон и дано всичко е ок... :)
*
« Отговор #170 -: Март 16, 2012, 11:09:03 am »
Прогестерона каза че е нисък, но аз и обясних че всущност резултата не е реален, защото се оказа, че 1-2 дни след изследването беше О този месец и тя погледна овулаторната фаза
Нали изследването е правено на трети ден от мц, как така на 5-ти ден от мц си имала овулация?
« Отговор #171 -: Март 16, 2012, 12:02:47 pm »
Здравей Лили, LH, FSH, Estradiol и Prolactin са изследвани на трети ден от МЦ, но прогестерона е правен на 20 ден от предния цикъл, но тъй като доки ми беше казала да го изследвам между 18-20 ден защото МЦ последните 3 месеца ми беше 26 дни, но по принцип прогестерона се изследва на 7-ми ден след доказана О, но тъй като в продължение на 9 дни тестовете за О бяха отрицателни и аз си помислих че може просто тестовете за О да не могат да засекат О при мен и реших да направя изследването за прогестерона на деня, в който си ми каза доки, но 1 ден след като исзледвах прогестерона имах силни болки в областта на яйчниците и реших да си направя пак тест за О, че може О да е била късно този месец и бях права теста беше 100% положителен, но аз вече бях направила изследването за прогестерона и поради тази причина доки ми каза, че резултата не е реален.Но всъщност като погледна овулаторната фаза каза, че съм си в нормата макар и да е малко повече към долната граница.Всичко е ОК и засега спираме с изследванията.Каза че от скоро правим опити за бебче и все още нямаме основание за притеснение :)
*
« Отговор #172 -: Март 16, 2012, 12:22:41 pm »
сега   ти пожелавам месеца  да завърши   с едно   :bfp: :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #173 -: Март 16, 2012, 17:00:17 pm »
но прогестерона е правен на 20 ден от предния цикъл
Е, така става ясно :). Успех ти желая!
« Отговор #174 -: Март 16, 2012, 18:34:10 pm »
И аз се присъединявам към пожеланията на Поли.
Стискам палчета тази графика да има ++++++ резултат.
Цунки Слънчице  :lol:
 :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_103:
« Отговор #175 -: Март 19, 2012, 18:34:45 pm »
 И от мен :crossfingers: Слънчице. Дай Боже още този месец да си с "бременна" графика. Цункам те :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
« Отговор #176 -: Март 21, 2012, 09:58:13 am »
Добро утро милички!Минавам само да ви пожелая прекрасен ден и много пролетно настроение.Искам да ви попитам нещо: на 15.03 като бях на доки не успя да види доминантен фоликул, а само един в ЛЯ с размери 10.7мм, лигавица 6.8мм, но ми каза, че това е нормално защото ми беше едва 7-ми ден от МЦ, а ми обясни, че доминантните фоликули обикновено могат да се видят чак след 9-ти ден и моето питане е всъщност кога мислите, че ще бъде О този месец, защото вече имам ЦС, но е доста течна, а по принцип около О става малко по-лепкава ми се струва и се чудя кога ли ще е О този месец?!Дано този месец да наредим много  :bfp: тестчета  :bighug: :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #177 -: Март 23, 2012, 11:01:24 am »
Като гледам си си отбелязала О вече,така,че освен да ти пожелая успех друго не ми остава миличка,та УСПЕЕЕЕХХХХ :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #178 -: Март 24, 2012, 13:03:19 pm »
Успех и от мен, дано имаш желания късмет този месец, ще чакаме и ще видим  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #179 -: Март 25, 2012, 10:32:08 am »
Честит празник!Графиката е много хубава,дай и днешната Т.Според мен О вероятно е била снощи.Успех1
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!