Здравейте милички!Минавам на барзичко само за да кажа резултатите след прегледа при доки!Значи доки ми каза, че всички хормони са в нормите и всичко е ОК.Някои са леко завишени, но все пак са в нормите, а и тя ми обясни че ФСХ този месец е малко висок, но е в нормата и може да се дължи на различни причини, но може следващия месец вече да е ок.Прогестерона каза че е нисък, но аз и обясних че всущност резултата не е реален, защото се оказа, че 1-2 дни след изследването беше О този месец и тя погледна овулаторната фаза и каза че според тази фаза пак е в долната граница, но все пак е в нормата.Разпрахме се с доки след 2 месеца пак да отида да ме погледне и да прецени тогава дали да пуснем пак хормоните да изследваме или пък може да са се регулирали сами, а пък може и да отида и вече бременна, както тя ми пожела
Но все пак каза че не трябва да се притеснявам защото половите хормони се променят според различни фактори и просто трябва да съм спокойна, а и ние не правим опити от дълго време, а само от около 4 месеца и ми каза, че нямам никакъв повод за притеснение все още.Има обаче нещо, което пък сега ме притеснява и то е високата БТ при мен...Този месец меря Т от началото на цикъла, но има нещо странно...Ами сега започаме новият ловен сезон и дано всичко е ок...