0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #120 -: Март 05, 2012, 19:23:37 pm »
Много ви благодаря сладурчета за подкрепата и дай Боже наистина да видя и аз  едни прекрасни :bfp: И аз нямам търпение вече, но мисля, че е най-добре да изчакам до 07.03 за да са минали поне 10 дни от предполагаемата О и резултата да е по-сигурен.Купих си иначе тест за ранна бременност, който уж показвал резултат на седмият ден от зачеването, но аз мисля да се подсигуря и да изчакам още мъничко...макар, че вече никак не ми се чака.Вече се прибрах от работа и тази вечер си свърших вече и домакинската работа и сега сядам малко да почета преди да си дойде милото, че след 2 седмици имам изпит, а все пак този семестър ми е последен и неискам да се излагам...трябва да си взема тези изпити и държавния след това и вече най-после завършвам (надявам се да завърша де):).А пък и сега като уча малко се опитвам да си отклонявам вниманието от желанието ми да видя моите така очаквани :bfp:Успех и на вас милички и дано този месец имаме много положителни тестчета  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #121 -: Март 06, 2012, 09:05:40 am »
Успех Слънчице!!Много,ама много стиснати :crossfingers: :bfp:
« Отговор #122 -: Март 06, 2012, 11:12:45 am »
Ей, просто не знам какво да кажа... Но си мисля,че утре сутринта ще има някакъв рекорд на посещаемост в тази темичка. А ти гледай да отчетеш резултатите сутринта,не да ни държиш до вечерта в напрежение. :crossfingers: :balk_21: :crossfingers: :balk_21: :crossfingers: :balk_21:
« Отговор #123 -: Март 06, 2012, 14:08:22 pm »
Миличка ти просто ме изумяваш всеки път като отворя графиката ти. 8O
Какво правиш бе момиче ти гориш(блазе на милото) :lol: :P
Стискам палци утре да видиш заветните :bfp:

« Отговор #124 -: Март 06, 2012, 15:22:29 pm »
Слънцето май ще си има едно сладко малко слънчицеее  :P А дано! Посещаемостта на темата наистина ще счупи всички рекорди  :D Стискам палци - утре сутрин да си вкарала вече 2 тлъсти червени чертички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp:
« Отговор #125 -: Март 06, 2012, 19:53:46 pm »
 Слънчице ,много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен сладка. Дай Боже да ни зарадваш  утре. Чакам с нетърпение новината preggo. Цунки и успех миличка :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck:
« Отговор #126 -: Март 06, 2012, 21:11:29 pm »
Ох не знам ако бях на твое място нямаше да мога да спя... Сутринта ще направиш теста нали!!! Слънцее, хайде мила моя. Дано наистина в теб има и едно мъничко слънчице:) Много те гушкам мила и много се моля за теб! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #127 -: Март 07, 2012, 02:42:41 am »
Успех утре :) Стискам силно палци за  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #128 -: Март 07, 2012, 08:46:16 am »
Хайде Слънчицеее, стига се излежава! Ставай и вади тестчетооо  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: :bfp:
« Отговор #129 -: Март 07, 2012, 09:10:53 am »
Здравей, видях в графиката ти, че теста е отрицателен, но това изобщо да не те притеснява. На 9 ден от овулацията показва бременност на едва 10% от забременелите жени. А това, че на теста пише 7 ден си е чиста реклама. Така,че изобщо не се отчайвай,графиката ти е много хубава и шанса да си бременна е много голям! Стискам палци след някой ден да видиш и втората черта на теста!
« Отговор #130 -: Март 07, 2012, 09:14:06 am »
Добро утро сладуранки!Както вече сте видяли днес теста беше категорично отрицателен... :balk_160: А бях сигурна, че ще е положителен... :( Днес ще се обадя на доки да се опитам да си запиша час за другата седмица.Няма да ходя да си правя кръвен, защото неискам само да си давам парите напразно, а и да се разочаровам още повече.Взела съм си един Sure Check, който мисля да направя в неделя или в понеделник, когато ще са минали около 13-14 дни от предполагаемата О.Днес беше едва 9-ти ден и незнам дали има все още някакви надежди, защот все пак си бях взела тест за ранна бременност, който уж отчита на 7-мия ден след зачеването...Температурата е странно, че продължава да е висока, ама почти не съм спала тая вечер и може затова да е толкова висока, защото днес я мерих пак в 05:00 часа, но не бях спала от 03:00 часа така че...незнам колко е реална.Все още имам лека чувствителност в гърдите, но по-скоро ги усещам някак натежали...Ох незнам...не смея да се надявам вече...Ама поне ако нищо не се е получило защо ме мъчи и тая вещица...А трябваше да си правя изследвания тоя месец на няколко хормона...Нито тя идва нито положително тестче има.....Ох не съм спала и ми е много отпаднало....Много съм разочарована.... :balk_145: :balk_146:
« Отговор #131 -: Март 07, 2012, 09:26:05 am »
Значи според мен цикала ти ще се удължи заради късната овулация. ЛФ все пак е горе долу постоянна. Но аз мисля,че няма да ти дойде! Това,че не можеш да спиш също може да е показател. При първата ми бременност това беше първия признак който забелязах.
« Отговор #132 -: Март 07, 2012, 09:28:01 am »
Милички промених и температурите в календара като мисля, че сега календара изглежда доста по-реален и от утре ще продължа да меря Т само с обикновения термометър, а не да се мъча и с двата всеки ден...малко по-неудобно ми е с обикновеният защото трябва да стоя с него по-дълго време, ама по-добре само на един да разчитам и да не се обърквам...Успешен ден сладурчета и очаквам скоро много  :bfp: тестчета от вас! :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #133 -: Март 07, 2012, 09:28:44 am »
Слънчице, докато  :witch: я няма, нищо не е приключило... няма да спираме да се надяваме докато не се появи (което се надявам, че няма да стане). Повтори теста след няколко дни, резултата много бързо се мени. Плюс това е възможно тъй като е много рано нивата на ЧХГ хормона да не са надвишили 25 единици, което означва, че уринарния тест няма да го улови, но това не означава, че не е станало нищо. Стискаме палци и се молим след няколко дни вече да е различно. :) :* :* :* :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #134 -: Март 07, 2012, 09:29:41 am »
Мила тези ранни тестове не отчитат вярно да знаеш,аз толкова много съм правила и обратно на твоя ми даваха втора бледа черта и накрая си ми идваше.Докторката ми е казала че няма как да се засече бременност на 7 ден след овулация защото между 7-10 дни трябва на оплодената яйцеклетка да се придвижи и имплантира в матката и чак тогава започва да отделя този хормон който се улавя от тестовете.А пък този хормон се удвоява на всеки 2-3 дни което значи най-просто че едва на 14 ден може да се засече с тест.Още има надежда ако не искаш да правиш кръвен просто изчакай поне 14 дни след овулация и тогава направи тест.Аз на малкия видях две черти на датата на МЦ и тя беше едва забележима.
« Отговор #135 -: Март 07, 2012, 09:40:43 am »
Ей Слънце, рано е за отчаяние,даже е недопустимо :wink:
 :witch:няма да дойде ,то е ясно,просто изчакай малко с тестчето.Повтори го пак след няколко дни.И нали си знаеш  :youwoman: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #136 -: Март 07, 2012, 10:15:44 am »
И аз смятам,че ранните тестове са просто търговски трик. Пожелавам ти след няколко дни да видиш втора чертичка:) (и 9 ден наистина ми се вижда адски рано, аз на 13 ден имах едва забележима втора черта :wink:)
« Отговор #137 -: Март 07, 2012, 10:45:19 am »
Слънчице и аз като другите, мисля че тестът не е отчел правилно. 1-во на графиката (дори и непълна) се вижда и двуфазност и О, 2-ро Т продължава да е висока, моята започна да пада 5 дни преди М, което,ако съдя по мен Ц ще ти се измени и ще стане 37 дни, а ако си спомням правилно твоят е около 29 дни и 3-то (за мен много важно) имаш симптоми на бременност - напрежение в гърдите, безсъние (хайде това може да е от напрежение), но си отбелязала и глад.
За мен е ясно, че тестът ще е  :bfp: , ще изчакаме и ще видим  :bighug:

П.П. Казах ли ти аз че ще счупиш рекорда по посещения на темата ти, колко хора са писали, а е едва 10 часа...... Тоест счупи два рекорда - най-гореща  :sunshine: и най-посещавана  :comm:
Гушкам те миличка и ще чакаме заедно  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
« Отговор #138 -: Март 07, 2012, 17:42:45 pm »
Кръвния тест отчита след 10-ия ден от О,а какво остава за "пикливите"тестове...С тях може да се пробваш едва след 12-14 дни след О.Не се отчайвай,още е много рано за да покаже.Късмет!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #139 -: Март 07, 2012, 18:46:18 pm »
 Слънчице сладко,момичетата са 100% прави. Никакво отписване на месеца :balk_77: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Толкова е рано ,така че имай още малко търпение .И аз мисля че ще видим тук :bfp1: . Графиката си ти е чудна ,така че  кураж.Всичко ще е както си го мечтаеш. Много цунки и успех сладурке :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :goodluck:.