Добро утро милички.Благодаря ви, че ме наглеждате!Не се подвеждайте по Т, която пиша в таблицата, защото термометъра ми нещо не е много верен измерва с 0.5 градуса повече (според мен), тъй като в бележки си въвеждам и реалната Т, която измервам с обикновен термометър, но която пак не е ниска де, защото се движи около 37.1-37.2 градуса.Продължавам обаче да въвеждам тази Т, която измервам с дигиталния термометър, защото така започнах да си попълвам графиката и неискам да стават някакви разминавания или просто трябва да преизчисля Т за всички дни с 0.5 градуса надолу, но така и нямам време точно сега за тази дейност.Днес ми е 3-ти ден закъснение, но като имам предвите тестовете за О би трябвало да са минали 7-8 дни от предполагаемата О.Днес вечерта ще си купя тест за ранна бременност и в сряда (ако имам търпение до тогава) мисла да направя теста, ако вещицата не ме посети до тогава, а на 08.03 мисля да отида да пусна и един кръвен тест.Макар, че днес сутринта ми се появи пак херпес на устата, а при мен това си е почти 100 % сигурен предвестник, че
лети към мен и не тая вече много голяма надежда де, но все пак...все още има надежда...като гледам особено че Т изобщо не пада.От вчера имам от време на време и гадене, но може и да си въобразявам.Лошото е, че вече нямам толкова голяма чувствителност и в гърдите...Незнам вече.....Ще изчакам още малко!!!