0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #100 -: Март 02, 2012, 10:11:46 am »
Леле,какви неща се случват тук,докато ме нямаше. osi_12 Слънчице,каква е тази Т? По-принцип е много хубава,даже прекалено хубава.... и колко много сърчица  :youwoman:
И моето мнение е утре да правиш тест и ще стискам палци  :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug: :crossfingers:
« Отговор #101 -: Март 02, 2012, 10:19:38 am »
Милички ами това, че тестовете за О показаха, че О беше толкова късно няма ли значение и не трябва ли да поизчакам още малко.По принцип МЦ ми е на 26 дни и О около 14ден или поне така ми показа миналия месец, но този месец мисля че О беше на 21 ден?!Честно да ви кажа малко ме е страх да си направя тест...страх ме е да не се разочаровам...Ще видиме дали утре ще ме посети  :witch: Надявам се да ме пропусне следващите 9 месеца... :) Странното е, че нямам никакви ПМС или други симптоми?! Стискайте палци милички още малко търпение трябва да имам...Успех и на вас сладурчета!Дано този месец наредим много  :bfp: :bighug: :bighug:
« Отговор #102 -: Март 02, 2012, 10:23:07 am »
 :goodluck: :bfp: Дано има добри новини. :wink:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #103 -: Март 02, 2012, 11:20:00 am »
Мила ама ти наистина си Слънчице,я колко си гореща  :DМного късмет от мен дано да  сте направили  :babyflips: :bighug: :crossfingers:

*
« Отговор #104 -: Март 02, 2012, 13:02:12 pm »
Слънчице,май наистина трябва да се хванем на бас с теб.Казахти бебо е на път и ще видиш :bfp:

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #105 -: Март 02, 2012, 14:19:26 pm »
Слънчице милааааааааааааа, добра работа сте свършили с милото, а и тази температура, харесва ми!!!! Ох изчакай още съвсем малко и според мен може в неделя да праснеш едно тестче.... в крайна сметка... нищо не губиш :) А ако пък до понеделник не ти дойде, аз залагам да направиш един кръвен... аз направо не можех да чакам :) :* :* много стискам палци всичко да ти е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #106 -: Март 02, 2012, 16:52:56 pm »
 Слънчице,ти направо счупи рекорда с т.си сладка :balk_161:. Дай Боже да сте ударили джакпота. За тестче и според мен е твърде раничко.Изчакай още 4-5 дена и тогава. Стискам да видим твоето  :bfp1: и да откриеш сезона. Цунки :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug: :goodluck:
« Отговор #107 -: Март 03, 2012, 10:29:23 am »
Добро утро сладуранки.Както ви казах тази сутрин си измерих Т и с обикновен термометър и както и аз си мислех се оказа, че проблема е в термометъра.Сутринта измерих с дигиталния и Т беше пак 37.6 и веднага измерих с обикновен (с него малко по-дълго стоях-10 минути) и Т беше 37.2, което пак си е висока, но ме навежда мисълта, че проблема е в термометъра.Може Т да е толкова висока защото съм я мерила след по-малко от 3 часа сън, но незнам защо цяла нощ не съм спала и много се въртях в леглото и през 2 часа се събуждах, но мисля че просто ми е малко притеснено и затова не можах да спя спокойно.Ще продължавам да меря и с двата термометъра още 4-5 дни и ако до тогава не дойде  :witch: мисля на 07.03 да си направя един тест за ранна бременност и на 08.03 ако не е дошла да си пусна и един кръвен тест.Леле милички много ще ми е напрегнато тези няколко дни!Дано дано да не идва тая вещица и да видя и аз този месец едни тлъсти  :bfp: Успех и на вас сладуранки и дано тоя месец да вали дъжд от :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #108 -: Март 03, 2012, 10:52:22 am »
Този проблем с термометъра ,дано се окаже "непроблем", а  :babyflips: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #109 -: Март 03, 2012, 12:16:03 pm »
дано    не е  от термометъра ,а от  щъркела :bfp: stork-boy :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #110 -: Март 04, 2012, 10:51:25 am »
Добро утро милички и успешен и слънчев неделен ден!Вече  :witch: закъснява при мен, Т продължава да е висока, а аз изгарям от нетърпение да разбера каква е причината и се моля на Господ да е  :bfp: , но все пак си мисля че може да закъснява и заради късната О и не смея да тая чак толкова големи надежди.Странното е че и нямам никакви ПМС или други симптоми...освен че продължава чувствителността в гърдите и ги чувствам сякаш малко натежали (но не и наедряли)и сякаш имам по-голям апетит, защото сутрин още като се събудя съм страшно много гладна...Според вас кога най-рано може да си направя тест (мисля, че О беше миналата неделя).Ох вече нямам търпение и дано чакането да си заслужава и да видя най-тлъстите  :bfp: след някой друг ден!Опитвам се да не мисля само за това, но сякаш не ми се получава много, но ще се опитам да съм по-спокойна и каквото е рекъл Бог това ще стане... :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #111 -: Март 04, 2012, 12:16:13 pm »
Колко се опитваш да не мислиш.... знаем  :jump12: С колко дни закъснява? Да ти кажа аз съм много нетърпелив човек и щях да си взема два е теста, единият ще направя сега,а другият другата неделя,ако до тогава  :witch: не е дошла (дай боже да не идва) Стискам всички видове палци които имам  :bighug: :balk_21: :bighug: :balk_21: :bighug: :balk_21: :bighug: :balk_21: :bighug: :balk_21:
« Отговор #112 -: Март 04, 2012, 13:35:54 pm »
СЛЪНЦЕЕЕ мале мале... много се вълнувам заедно с теб :))) ако ме питаш мен, понеже аз съм нетърпелива и бях много нетърпелива преди да реазбера, си направи тест още утре :) пробвай в крайна сметка нищо не губиш, а пък ако искаш направо боц за едно ЧХГ и всичко ще е ясно до няколко часа. Аз си направих моя уринен тест 4ри дни преди закъснение и имаше нещо като втора ерта ама по-скоро с малко въображение и под определен ъгъл, ама аз вярвах, че си имам бебенце и още същия ден боц кръвен за ЧХГ и показа много ниски резултати, ноооо "+" а и беше 4ри дни преди закъснение. Просто го направи ако нямаш търпение :) Дет се вика резултата таа или инае ще го разбереш след някой друго ден, защо да не съкратиш периода :) :* :* целувам те много и стискам много палци... :* :* :*

« Отговор #113 -: Март 04, 2012, 15:54:15 pm »
Миличка каква е тая БТ 8O
« Отговор #114 -: Март 05, 2012, 11:04:58 am »
Лелелелеле, тая твоя Т продължава да ме изумява, ти направо ще счупиш термометъра  osi_12 osi_13 osi_12 osi_13 osi_12
Я купувай един тест, че вече нямам търпение, а за теб не знам......
Боже, боже...... нямам търпение :cloud:, хайде слънчице, :wave: :wave: взимай теста  :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #115 -: Март 05, 2012, 11:16:18 am »
Изобщо не искам да става дума за  :witch: преди да е дошла (което се МОЛЯЯЯ да не стане) С тази температура.... ми се струва, че ще ми правиш компания. Слънцеее, давай с тестовете, да видим какво ще става. Аз заложих на шуър чек, ама ако искаш пробвай някой друг. :) Чакам се нетърпение и рефрешвам страницата постоянно за новини от теб. :) А и това с херпеса, нали знаеш че ПМС се припокриват и когато има  :babyflips: , така че не бъди на 100% сигурна :) Цункам те много, стискам палжи много и чакам новини :) :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:

« Отговор #116 -: Март 05, 2012, 11:21:32 am »
Добро утро милички.Благодаря ви, че ме наглеждате!Не се подвеждайте по Т, която пиша в таблицата, защото термометъра ми нещо не е много верен измерва с 0.5 градуса повече (според мен), тъй като в бележки си въвеждам и реалната Т, която измервам с обикновен термометър, но която пак не е ниска де, защото се движи около 37.1-37.2 градуса.Продължавам обаче да въвеждам тази Т, която измервам с дигиталния термометър, защото така започнах да си попълвам графиката и неискам да стават някакви разминавания или просто трябва да преизчисля Т за всички дни с 0.5 градуса надолу, но така и нямам време точно сега за тази дейност.Днес ми е 3-ти ден закъснение, но като имам предвите тестовете за О би трябвало да са минали 7-8 дни от предполагаемата О.Днес вечерта ще си купя тест за ранна бременност и в сряда (ако имам търпение до тогава) мисла да направя теста, ако вещицата не ме посети до тогава, а на 08.03 мисля да отида да пусна и един кръвен тест.Макар, че днес сутринта ми се появи пак херпес на устата, а при мен това си е почти 100 % сигурен предвестник, че  :witch: лети към мен и не тая вече много голяма надежда де, но все пак...все още има надежда...като гледам особено че Т изобщо не пада.От вчера имам от време на време и гадене, но може и да си въобразявам.Лошото е, че вече нямам толкова голяма чувствителност и в гърдите...Незнам вече.....Ще изчакам още малко!!! :bighug: :bighug:
« Отговор #117 -: Март 05, 2012, 11:33:55 am »
Ооо, и тук нещата вървят сигурно към  :bfp: :bfp: :bfp: Че даже и закъснение имаме  :balk_46: Не се притеснявай за Т. - 37,1-37,2 са си достатъчно високи стойности. Вади теста, че тук всички сме в очакване, пък вие, дето трябва да сте в най-голямо напрежение, сте най-търпеливи  :P Шапка ви свалям направо! Стискам палци мнооого силно!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: preggo preggo preggo
*
« Отговор #118 -: Март 05, 2012, 14:05:49 pm »
хайде,хайде нямам  търпение  за  :bfp: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #119 -: Март 05, 2012, 14:35:59 pm »
Слънчице,ти продължаваш да чупиш топлинните рекорди,дано тази топлина да доведе до това,което всички очакваме,че ще видим в твойта графика,стискам палци миличка :wink: