0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Може ли да погледнете и моята графика
« -: Януари 25, 2012, 16:12:02 pm »
Здравейте момичета,
От доста време чета темичките във форума, но днес за първи път реших да пиша и да се присъединя активно към групана на бебеправещите. :)Мисля, че може би е редно да напиша накратко за нашите опити, за да може и вие да сте по-наясно с положението ми.Със съпруга ми се оженихме през септември 2011г. и от около 3месеца правим опити, но без резултат.И тъй като не сме правили почти никакви изследвания, реших този месец да си взема от тестовете за овулация и да видя какво ще покажат.Но понеже вчера, когато според теста овулацията ми трябва да настъпи, но ние нямахме възможност да поработим чърху резултата от теста искам да ви попитам смятате ли, че ако днес и утре се възползваме ще имам шансове този месец да се получи нещо?Пожелавам успех на всички скоро да се появят двете чертички :)
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 16:16:58 pm от slanceto87 »
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #1 -: Януари 25, 2012, 18:01:18 pm »
Добре дошла при нас!Надявам се и ти пожелавам да не се задържаш в тази тема и скоро да минеш при нашите бременилки!!Хубаво е да си качиш графика и да я попълваш всеки ден!Така ще имаш по-ясна представа за нещата!!Успех миличка :bighug:
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #2 -: Януари 25, 2012, 18:16:16 pm »
 :welcome:  MILA ,POZELAVAM TI  MNOGO  BARZO  DA SE  PREMESTI6   V TEMATA   NA  BADE6TITE MAMI  :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #3 -: Януари 25, 2012, 20:02:02 pm »
 :welcome: Добре дошла миличка!Вие с мъжа ти си работете по въпроса и си се обичкайте,пък това кога теста е показал,кога вие сте успеля...не се впрягай толкова,още сте младоженци дет се вика osi_9Правете си секс когато ви се прави и бебчето ще си дойде от самосебе си :goodluck:




Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #4 -: Януари 26, 2012, 10:24:29 am »
Много ви благодаря мили момичета!Когато започнахме да правим със съпруга ми опити  за бебче си мислех, че ще стане много бързо, но нещата не винаги се получават тогава, когато ние искаме, а и като гледам във тези форуми има момичета, които се опитват от години да имат деца и си мисля, че моята работа май изобщо все още не е за притеснение и май наистина трябва да се пуснем по течението и да не го мислим толкова, а пък то когато му е времето тогава ще си дойде и бебето.Много благодаря за подкрепата и пожелавам на всички да се преместите скоро в темите на бъдещите мамчета :) Успех на всички милички!
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #5 -: Януари 26, 2012, 10:30:40 am »
 :welcome3: Здравей, Слънчице! Добре дошла в отбора на бебеправещите! Дай Боже скоро да се радваме на твоите  :bfp: ! А за дните за бебчо, и преди и след сърчицата - всичко е възможно. Само да има сърчица около този период! Успех, мила!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #6 -: Януари 26, 2012, 10:48:35 am »
Здравей :)
Въобще не го мисли от сега, 3 месеца са нищо време, важно е сърчица да слагате. Аз тестове за О не съм ползвала, но пък и за това съм си оцелила О на късмет само. Мой съвет ти е да правите кекс през ден от 10ти до 20ти ден на М за най-сигурно. Аз все си си мислих, че О ми е на 14ти ден а съм забременяла на 17ти. Поздрави и успех, чакаме те в темата на бременните :)
П.С. Направи си графика, за да може да коментираме нещо :)


Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #7 -: Януари 26, 2012, 12:03:47 pm »
Krisi88 мисля, че успях вече да направя графиката така, че всички да можете да мия виждате с подробности :) Просто съм още новичка и не знаех как да си направя настройките на профила за да може всички да ми виждате графиката с подробности :)
Надявам се сега можете да дадете повече коментари :) Много ви благодаря милички за бързите отговори!И успех на всички!Дано скоро всички да посещаваме темата за бременните!:)
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #8 -: Януари 26, 2012, 12:16:51 pm »
Да, графиката ти е видима!Хубаво е да има и БТ,но както си решиш!Успешна графика миличка!! :D
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #9 -: Януари 26, 2012, 15:14:31 pm »
 :welcome: Дборе дошла дано бързо бързо да преминеш в другия отбор  :crossfingers: :crossfingers:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #10 -: Януари 26, 2012, 19:17:20 pm »
slanceto87 ще те следя изкъсо :) първо з-то си ми почти наборче, втото з-то от горе долу поо едно време правим опити и трето разбира се з-то тук всички са едно голямо семейство. Графиката изглежда добре, сърчица има преди след О. тъй, че сега ни остава да чакаме и много да  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Сигурна съм, че съвсем скоро всички заедно ще се преместим при бременелките :* Цуфкам те много и важното е да се обичате :) :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #11 -: Януари 27, 2012, 11:52:46 am »
lozenec_girl  наистина се надявам много скоро да видя  :bfp: , но вече ми остава само да чакам.Момичета искам да ви попитам нещо ако може да дадете някакви мнения по въпроса.При мен МЦ никога не е бил много точен, винаги или идва 2-3 дни по-рано или по-късно, но странното е че откакто правим опити за бебче цикалът ми е като по часовник на 26 ден.Това ми е много странно защото никога не ми е бил толкова точен, освен когато бях на противозачатъчни преди години и то поради здравословни проблеми се налагаше да ги пия известно време.
lozenec_girl и аз ще ти стскам палци дано и при теб да има  :bfp: .
Успех на всички момичета!!!
*
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #12 -: Януари 27, 2012, 12:28:02 pm »
Слънчице,хубави  :heartbeat: :heartbeat:си наредила :wink: Дано сте хванали яйчицето и скоро  :bfp: :bfp:

 :crossfingers: :crossfingers:
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #13 -: Януари 27, 2012, 15:39:55 pm »
TITKO дано дано!Искрено се надявам този месец да се е получило бебчето въпреки, че вече ми се струва, че колкото повече искаме, толкова повече нещата не се получават...  :( Но все пак няма да се отчайваме има още време до датата, на която трябва по принцип да ми дойде МЦ.Чудя се момичета дали да не започна да си меря и БТ, въпреки че моя мъж ми вика, че вече много се втикосвам и просто трябва да се успокоя и да се надяваме, че този месец може и да имаме късмет!Вие какво бихте ме посъветвали?
Ще стискам палци на всички този месец да видят много чаканите  :bfp1: !
Успех милички!!!  :)
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #14 -: Януари 27, 2012, 16:24:36 pm »
Слънчице, графиката ти е страхотна! Сърчицата са си на мястото и дано финалът да е с овации! Базалната Температура дава доста информация за цикъла и за общото ти здравословно състояние. Така че, ако искаш може по възможност да измерваш БТ анално, защото е най-точно. В графиката може да се видят падовете на температурата преди овулацията и така да се засече по-точно моментът. Освен това, по определяне на това дали графиката ти еднофазна, двуфазна или трифазна, може да се направят доста изводи за здравословното ти състояние свързано с репродуктивната ти система. А сега, дано скоро видим твоите  :bfp: !
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #15 -: Януари 27, 2012, 17:49:49 pm »
Здравей Слънчице.Добре дошла при нас  :welcome_1:. Пожелавам ти от все сърце да си от щастливките и много скоро да видиш твоите  :bfp:. Сърчицата са си на място,правите опити от скоро ,млади сте и целият живот е пред вас ,така че се радвайте един на друг и бебчо ще си дойде когато е писано. Успех сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:.
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #16 -: Януари 27, 2012, 17:57:22 pm »
rosefromstars мисля, че си права и че няма какво да загубя ако започна да си меря и БТ.Гледам, че пишете във форума, че трябва да се измерва с дигитален термометър и мисля да си закупя един нов и да започна да я проследявам и нея.Много благодаря момичета, че ви има и че сте толкова мили.Дано скоро всички се радваме на положителни тестчета!!!
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #17 -: Януари 27, 2012, 19:03:30 pm »
Слънчице, хубаво е термометърът ти да е с памет поне такава, че като случайно задремеш и той се изключи, после поне на първото включване да помни и изпише отчетената стойност от последното измерване. И по възможност да е със силен звук, че понякога под завивките нищо не се чува....
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #18 -: Януари 28, 2012, 17:17:19 pm »
 Много ви благодаря милички!Смятам много скоро и аз да започна да меря и температурата и дано много скоро да стане чудото!!! Стискам ви палци на всички и дано този месец да има много + тестчета!!!
Re: Може ли да погледнете и моята графика
« Отговор #19 -: Януари 29, 2012, 20:31:33 pm »
Добър вечер момичета!Искам да ви попитам нещо ако може да ми дадете някакво мнение...Последните 2 дни имам гадене, но не само сутрин а понякога и следобяд, тази вечер не можах и да спя спокоино ставах 2-3 пъти за да ходя до тоалетна, а черешката на тортата беше, че днес без кой знае каква основателна причина започнах да плача....незнам какво се случва с мен...Мислите ли, че може нещо да се е получило затова да се чувствам по този начин...?Защото аз си мисля, че защото толкова много очаквам да се е случило чудото, си внушавам просто???Дано да е станало чудото де, но не вярвам честно казано....Просто в моя живот нищо не се е случвало по лесния начин...за всичко трябва много да се боря...и може би заради това и сега не ми се вярва чудото да стане толкова бързо....Ама все още се надявам да видя  :bfp: този месец :) Лека вечер милички :)