Мише, не съм целяла да те засегна, в никой случай!
Но ми направи впечатление, как всеки втори пост след твоя беше, че не се ходи на профилактични прегледи.
Имам два случая в семейството как от неходене на прегледи стана беля. На единия утре му изнасяме една година. В другия случай се оказа точно рак на гърдата и разбрах за последствията, когато страшното беше минало. Обаче сега, както чуя за намек за рак и се изправям на нокти. А тук всички сте ми като семейство и се страхувам за всяка от вас.
За ръцете - ставите или костите те болят? Имам си домашен кинезитерапевт, даже магистър стана жената ноември месец, де що имаше за кости и стави изчетох покрай написването на дипломната й работа. Мога да помогна. Има едни "превръзки", които стягат ръката от палеца до китката и поддържат ставите.
За боя - аз съм най-малката сред братовчедите. Що бой отнесох като дете, аз си знам. Но успях и два пъти да разбия носа на брат ми (8 години по-голям от мен), той да ми счупи зъбите (единия вече изваден след опити за спасяване години наред) та за грубичкия бой мога много да споделя. Спряха да ме бият, като научих, че съм дребно, бързо и мога бързо да ударя всички под кръста или в бъбреците.
Аз да ви върна към тоалетната. Ники си ходи да пишка сам. Идва, сваля гащите, дърпа ме за ръката и го водя да пишка. Като го сложа на седалката се обръща, пуска водата (обича да пишка на чисто
), изпишква се, къса си тоалетна хартия, забърсва се и пак пуска водата. Памперса ни е сух почти целия ден. Обаче как да му обясня, че няма да е зле да почне и да ака там. Не иска и това е. Не разбира какво да прави. Опитах да му имитирам напъване, освен бурен смях, друго нямаше. Слагам го като видя, че се напъва, обаче не иска в тоалетната. Чака да сложа памперса и там се изкава.