Здравейте от северния полюс (от блокирания Русе).
Да не си мислите, че съм изчезнала завинаги или умряла?
Не, тук съм и съм жива.
Мешко, ти ме провокира да се включа.
и преди сме си писали тук, че децата ни са сходни и в други отношения. Това, което пишеш, важи с пълна сила и за Михаела.
Всичко е наред до момента, вкойто трявба да си облечем връхните дрехи и да излезем. Тогава се започва искам това, не онова, не так, не тези обувки, не това не онова. Накрая вече сме закъснели, аз се изнервям неистово и я обличам насила, за да излезем. Започва да крещи,
Нашата пък има сутрини, в които решава, че мен не ме обича, а обича само баща си. Тогава не иска за нищо на света да се облича с мен. ако не дай Боже, успея да и облека блузата и дънките, например, тя демонстративно ги съблича пред мен и отива при баща си, за да я облечал той!
и тя не обича да я пришпорват, но в градините в Русе са много стриктни по отношение на навременното "доставяне" на децата. В 08:20 трябва да сме там, защото в 08:30 съобщавали бройките. Градината ни е на 5 мин. пеша, но често стигаме там, като нося Михаела на ръце по пътя, за по-бързо.
Има и друго - прекалено е агресивна към брат си. не го иска това бебе и това си е! все и пречи, все не го обича и иска да сме без него. като един трън в очите и е бебето. доскоро на малкия на му пукаше, че го удря, но от скоро и той взе да си връща. от както се роди брат и, при Михаела се появи заекване. Водих я при детски невролог тук, а по-късно и във Варна. При логопед ходи. Днес пък трябваше да сме при психолог, във връзка с агресията към брат и, но тя пък се поболя с температура, обилна хрема, кашлица ....
Е, Мешко, не че ти помогнах, но поне знай, че не си сама.
Михаела пък се оказа "медицински феномен" и изкара варицела два пъти. Няма грешка. Факт е. А сега малкия я кара.
на болните - бързо оздравяване!
На търсещите работа - успех!
И аз търся работа от известно време, но за сега ... без успех.
Поздрави, момичета, и се молете, по-бързо да си иде сибирският циклон, защото ще изпукаме от студ.
ха ха, чета ви за снега. аз днес изведох малкия с шейната, да вземем храната му, но не му хареса. Рева, студено му беше. обърнах го два пъти с шейната и на края се прибрахме на ход и с рев. преди две години и на Михаела не и харесваше снега. изцапала си била ботушките.
ама като чувам, че ни очаква минус 20 градусов студ и от сега ме втриса!