Здрава седмица и от нас!
Инке, съжалявам, че така се е получило при вас. Надявам се бързо да се оправят нещата. jasmin_veni, е права, нека мъжът ти да потърси такава работа. Може да работи и като първичен съпорт мисля, че се води, там се изискват обикновено само език да се говори, след което осигуряват и обучение. Но си права за едно здравето е най важно.
Ние финансови проблеми нямаме, не че и на моя мъж не му сервираха преди седмица, че няма да го повишат при това след като са му обяснили колко добре се справя и колко хубаво било всичко, ама не било в не знам си каква насока. Това го довърши и съвсем се депресира, защото малко преди това му излязоха резултатите от изследванията и се оказа, че повторната операция е била безполезна. Сега подаде документи в здравната каса и ще бъде на хормонално лечение вероятно до живот. Дано поне инжекциите му повлияят добре...
Мешко, ако е само тръшкането, при всички е така. Моите и двамата сутрин, а Стефан и вечер ми правят "купон". Естествено винаги съм закъсняла за работа, добре, че ме търпят... Но все пак ако имаш някакви по сериозни притеснения говорете с психолог. Споделяла си, че Мия е домошарка и е по затворено дете. С нея сме една зодия, аз бях болезнено срамежлива, изпитвах ужас ако майка ми ме пратеше до магазина, защото ще трябва да кажа на продавачката какво искам - истински се радвах на новооткрития супермаркет, че там и без говорене можех да мина. У дома си ми беше най-добре, семейството ми беше най-добрия приятел. Запознанствата с нови хора, смяна на училище и разни от сорта ме ужасяваха. Все още не се чувствам комфортно от тези неща, но със започване на първата ми работа се наложи да ги преодолея. Не знам дали Мия се чувства така, но може да има нужда да си поговори с някой за това.