0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За аборта въпроси?
« -: Януари 22, 2012, 16:15:36 pm »
Извинявам се ако тази тема не е за тук. След аборт с вакум на 3.01 имах болки и кървене около десет дни и ми бяхя изписани антибиотици, деня преди контролния преглед след 1 седмица имах силни болки вечерта с обилно карвене и съсиреци около 2 часа после сичко се нормализира, на следващия ден генеколожката ми каза че е нормно прегледа ме и каза че всичко е нормално да не се притеснявам. След като напълно спря кръвта ми се появи жълто течение съвсем леко без мирис, и намаляваше с времето, но и досега ми се получава примерно по 1 път на ден нито има мирис нито ме боли сърби трябва ли да се притеснявам? Имам час чак другия месец на 14 трябва ли да отида по рано на преглед?
Re: За аборта въпроси?
« Отговор #1 -: Януари 23, 2012, 13:42:58 pm »
Според мен е добре да посетиш лекар по-рано. По-добре да се разходиш без причина, отколкото да закъснееш.
Успех и дано всичко е наред!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Re: За аборта въпроси?
« Отговор #2 -: Февруари 10, 2012, 12:44:53 pm »
Аз също 2 седмици имах кървене след тежък аборт..с вакуум, но било много трудно, защото съм се оказала с двурога матка. Факта, че си пила антибиотици мисля, че те застрахова от евентуално възпаление.....не знам по какви причини ти е аборта, но ако е бил по желание те съветвам да бъдеш много внимателна в бъдеще, защото и аз на времето си мислех, че е нищо особено, но после горчиво си платих за тези грешки..както е безобидно може да си докараш страшни бели до главата....освен, че след 6 години мъки родих на 37, наринах хиляди левове по лекари, за да лекувам проблемите, които има като последствие от аборти