0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Графиката на Tanchety
« -: Януари 21, 2012, 19:10:01 pm »
Здравейте мили момичета.Казвам се Таня и съм на 26год.Ще съм ви много благодарна за коментари на моята графика и съветите който бихте ми дали.
От скоро (2 месеца) се опитваме да си имаме бебче,цикълът ми е редовен и е 31-2 дни. Първия месец не съм мерила нито температури, нито нищо, но от този цикъл меря БТ анално. Правя си от 5 дни тестове за овулация, за да се ориентирам коа точно и вчера и днес са положителни, като разбира се полагаме и съответните усилия ( :heartbeat:) Дано да сме от малкото щастливци, които успяват от първите пъти. Благодаря ви предварително и ви пожелавам на всички най искренно успех. Дано всички гушнете своята най-съкровена мечта... :bori_002: :babbycarrage: :babbycarrage:
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Между другото все още не пия фолиева киселина, а чета че доста от Вас го правят. Да започна ли и ако да каква ще ми препоръчате  :wink: :wink: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #1 -: Януари 21, 2012, 20:03:52 pm »
Честита тема, дано да не се задържаш тук.
Аз например не съм пила ФК преди да забременея. В момента също не пия. Тук(в чужбина) докторите не изписват ФК и казаха, че нама нужда.Досега ми препоръчаха да пия само витамини. Все пак виж какво ще ти кажат другите момичета.
Успех с бебеправенето!
*
« Отговор #2 -: Януари 22, 2012, 10:38:56 am »
Здравей Таня,наистина ти желая да не чакате и много скоро да видиш :bfp:

Всички гинеколози ,които посетих казаха,че е хубаво да я почнеш като започнете и опитите,но повечето момичета я започват като видят двете чертички :)
Успех миличка!

« Отговор #3 -: Януари 22, 2012, 10:51:51 am »
Много Ви благодаря милички, Вашата подкрепа и мнения означават много! :) Сега при мен започва първото реално стискане на палци да се е получило както трябва :) След 14-15 дни дай Боже да имаме  :bfp:
За Фолиевата киселина мисля да изчакам. И като дай Боже видим заветните две чертички, ще започна.

Още веднъж благодаря и много лека бременност на Вас, а тези които все още чакат, търпение, всички ще си имаме малки слънчица съвсем скоро, сигурна съм  :bfp1: preggo :babbycarrage: :bighug::)

*
« Отговор #4 -: Януари 22, 2012, 10:54:22 am »
Здравей:)
Честита темичка! Дано съвсем скоро дойдеш в темата на бременните :) Слагайте сърчица през ден до 20ти ден  от М за по-сигурно :) Успех, дано това да е твоя месец :)

Всички гинеколози ,които посетих казаха,че е хубаво да я почнеш като започнете и опитите,но повечето момичета я започват като видят двете чертички :)
Абсолютно съм съгласна! ФК я изписват 2-3 месеца преди да забремееш и минимум до 12г.с., поради много причини които можеш да прочетеш тук:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=624&Itemid=20
Аз не пих, защото незнаех  :oops: но от 5.г.с започнах да пия витамини за бременни, които включват и необходимата доза ФК :)

« Отговор #5 -: Януари 22, 2012, 11:20:56 am »
Благодаря ти Криси за топлото посрещане и за съвета, май най добре да си се консултирам с гинеколога да видим неговото мнение, а не да решавам на своя глава. :)

Благодаря за пожеланието ти и дано скоро се видим в другата тема :)  :bighug:

« Отговор #6 -: Януари 22, 2012, 11:26:05 am »
 :welcome_1:  пожелавам ти в най-скоро време да се похвалиш с  :bfp: А за ФК много момичета си я пият от преди това. На мен доки ми даде и пия.
*
« Отговор #7 -: Януари 22, 2012, 12:59:22 pm »
 :welcome3:  4ESTITA TEMI4KA  NABORE :D :D  POZELAVAM TI  SAVSEM SKORO  DA  SE  PREMESTI6  V  TEMI4KATA  NA   BADE6TITE  MAMI :crossfingers: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #8 -: Януари 22, 2012, 13:15:03 pm »
Poli, Мерси за посрещането наборе :) Като гледам и твоята графика, сте оцелили май овулациийката с няколко  :heartbeat:. Дано този месец да е и твоя месец и заедно да се примъкнем към темата на бъдещите мами:)  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #9 -: Януари 22, 2012, 14:02:44 pm »
Poli, Мерси за посрещането наборе :) Като гледам и твоята графика, сте оцелили май овулациийката с няколко  :heartbeat:. Дано този месец да е и твоя месец и заедно да се примъкнем към темата на бъдещите мами:)  :crossfingers: :crossfingers:

DOBRE   6TE E  AKO  SE  PREXVARLIM TAM, DA DA  :D
« Отговор #10 -: Януари 22, 2012, 14:35:17 pm »
  :welcome_1:Здравей Танче :welcome_1:. Добре дошла при нас. Пожелавам ти наистина да си от щастливките и много скоро ,а защо не още този месец да се похвалиш с едно прекрасно :bfp: . Много късмет от мен миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:
« Отговор #11 -: Януари 22, 2012, 16:32:12 pm »
Хм, сладурки нали по принцип тестовете за О. се правят от "-" до "-", та аз миналите два дни имах "+", а днес си правих пак очаквайки твърд "-", но пак има втора чертичка, може би не е чак тъмна като другата, но я има. По принцип знам, че ако е по светла от контролната теста е "-", но по принцип има ли звъможност теста да ми е "+" три дни? :). Ние сме подплътили и днес с едно  :heartbeat:, но все пак ми се стори странно. Навсякъде се говори за 2 дни О.

Ама все пак е по-светла де тъй че отблеязвам в графиката днес един "-" на О.
 :bighug: :babyflips:
А и урината ми днес при тестването е по-мътна от обикновено...  :?

« Отговор #12 -: Януари 22, 2012, 20:03:24 pm »
Да Танче ,щом е по-светла тестовата линия ,значи  теста е отрицателен. Не го мисли много и не се вглеждай прекалено  в промените на тялото ти ,защото понякога си внушаваме ,че тук ни боли там не знам какво. Казвам ти го от личен опит,а и това само ни вреди. Като гледам :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:   сте ги наредили много добре ,така че остава да чакаме крайният резултат ,който  от все сърце ти пожелавам да е :bfp1: :crossfingers: :goodluck:.
« Отговор #13 -: Януари 22, 2012, 20:42:44 pm »
 :welcome: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #14 -: Януари 23, 2012, 09:12:55 am »
Честита темичка и от мен и дано не се задържаш много при нас чакащите,а да се ориентираш към бременните графики :D Графиката ти много ми харесва до тук,дано завърши с положително тестче :lol:

« Отговор #15 -: Януари 23, 2012, 12:20:06 pm »
Благодаря ти Fanny, дай Боже да си права и скоро да се случи чудото... И на теб искренно го желая :*   :bighug: :bighug:

*
« Отговор #16 -: Януари 23, 2012, 15:01:03 pm »
Добре дошла и от мен!!Искрено пожелание за скорошен положителен резултат :bfp:!!!

:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #17 -: Януари 24, 2012, 11:54:18 am »
Благодаря ти Titko много мило.
Мен днес нещо хич ме няма, малко ме боли корема, имам напрежение в гърдите, което разбира се е малко рано за симптоми, за това по скоро е съвпадение... но нали знаете как е... а и ми е малко замаяно и уморено.
Целувам Ви всички и много благодаря, че Ви има, з-то понякога човек иска да сподели как се чувства, но е рано да споделям с някой, и за това съм ужасно щастлива, че Ви има Вас. :*  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #18 -: Януари 24, 2012, 11:55:32 am »
 :goodluck: :goodluck: :bfp: :bighug: :bighug:
« Отговор #19 -: Януари 24, 2012, 15:47:13 pm »
Poli  :bighug: :bighug: благодаря ти мила за подкрепата :* :*