0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #60 -: Февруари 08, 2012, 17:02:16 pm »
 Танче как си сладуранке? Кога мислиш да ходиш при доки :lovedock:? Много те гушкам миличка и да се пазиш много :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :goodluck:.
« Отговор #61 -: Февруари 08, 2012, 20:04:12 pm »
Марги мила... на 16ти съм при доки :) Можеше и по-рано, но решихме, да изчакаме едно хубаво закъснение и напредване на бременността за да видим много хубави неща на веднъж :) А нямам търпение вече да отида. на 6ти вече ще съм в 6та седмица та може доста неща да се видят... броя дните направо... :* :* :* А при теб вещи да идва вече за да не я търсим да я напляскаме... да идва да си ходи и да действате... :) че 2012 е много важна година и вссички ще имаме бебенца през нея :) Сигурна съм!!! Много ви обичкам всичките, вие сте част от семейството ми!! :) :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #62 -: Февруари 08, 2012, 22:51:55 pm »
ще   4акаме   хубавите   вести   от  док. :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #63 -: Февруари 09, 2012, 09:03:09 am »
Танче май и аз трябваше да изчакам още за доки ама пустото му нетърпение :oops:
Нищо аз си имам снимка на точица ,а при теб всички хубави неща накуп ще са :wink: :bighug: :bighug:и ще чакаме новини

« Отговор #64 -: Февруари 09, 2012, 20:21:45 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :balk_104:
« Отговор #65 -: Февруари 16, 2012, 19:07:24 pm »
Сладуркииии, днес беше заветния момент за ходене на доктор. Имаме си плодни сакче 1 см, макар да не се вижда ембрионче още, но е раничко :) За сега според лекаря всичко си е наред, изследванията започват от другия път. За сега ще си пия фолиевата киселина и ще си гледам кефа както той каза. Слава богу за момента се разминавам без абсолютно никакви симптоми и болки, няма повъщане, няма гадене, няма болки, само едно приятно гъделичкащо усещане в корема, че там ще расте нашето прекрасно същество. Много Ви обичам всички, и много Ви благодаря че бяхте до мен до през пътя до успеха до заветните  :bfp: Желая Ви искрено скоро съвсем скоро и вие да видите две чертички и да изпитвате същата огромна радост, която и аз ...  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :kiss: :kiss:

« Отговор #66 -: Февруари 16, 2012, 20:04:35 pm »
 Ееееее браво Танче :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:. Вече мога да то кажа Честито и официално :babyflips: :balk_16:. Страшно се радвам за теб ,миличка. Хайде лека и щастлива бременност и на финала едно ,а може и две здрави бебенца :bori_002: :bori_015:. Гушки сладка :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104:
*
« Отговор #67 -: Февруари 17, 2012, 13:17:26 pm »
браво мили4ка,  настрахвам   жинаги от  кеф  като 4ета   такива    хубави   новини.наслаждаваи се  на  тези   прекрасни месеци :cloud9: :ballons: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #68 -: Февруари 17, 2012, 13:43:30 pm »
Честитоооо миличка  :cheerleader: :cheerleader: сега само спокойсвие и приятни мигове  :bighug:
« Отговор #69 -: Февруари 17, 2012, 19:24:32 pm »
Танче Честито миличка!Пожелавам ти леки и спокойни месеци! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #70 -: Февруари 17, 2012, 22:17:49 pm »
Честито и от мен :) Пожелавам ти едни прекрасни 9 месеца изпълнени само с усмивки :)

« Отговор #71 -: Февруари 18, 2012, 10:40:21 am »
 :bighug: :bighug: :bighug:Ехееееее,честито мила,сладка маминка. :balk_7: :balk_7: :balk_7:
Честитоооооооо и както ти е казал доки,гледай си кефа и много спокойствие.  :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
« Отговор #72 -: Февруари 18, 2012, 11:42:34 am »
Честито Зачатие!  :happy_birthday_1: Много леки и най-приятни  :cloud9:  месеца ти желая от сърце! Честито!  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:  :youwoman:  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
« Отговор #73 -: Март 02, 2012, 10:32:25 am »
Танче наминавам само да те видя как си и да те  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #74 -: Март 02, 2012, 13:10:13 pm »
Танче,как си миличка??Как върви бременността?
 :balk_21:
« Отговор #75 -: Март 02, 2012, 14:15:19 pm »
Слънчице, Титко, милички :) как сте ми :) аз избягвам да пиша тук, че нали се скараха че го превръщаме в чат :)Добре съм, всичко е идеално за сега, чакам за преглед на 12ти на който започваме с изследванията :) Иначе съм екстра, не ми се повръща, не ми е лошо, само много ми се спинка, ама както мои приятелки казват, това е сигнал че бебчо е на топло и си расте :) Много сме щастливи всички, вкъщи много се радват и любопитстват  как съм що съм, усещам ли нещо :) Малко е странен момента че не чувствам нищо кой знае какво, ама явно съм късметлийка. А между другото сладурки... дайте на ЛС по един скайп, ще можем да си пишем, хем да ме държите в течение как сте що сте и как върви при вас. Хайде Титко, слънце, фовче, маги, юле и всички които забравям да спомена, заринете ме със ЛС с вашите скайпчета :)) Целувам ви всичките много много, и не мислете че като не пиша не Ви следва под ОКО....  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #76 -: Март 08, 2012, 10:12:51 am »
Танче Честит Празник миличка!Пожелавам ти да си много здравичка, щастлива и обичана и да имаш много леки оставащи месеци  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #77 -: Март 08, 2012, 10:52:13 am »
Честит празник,маминке! Да си жива и здрава, щастлив и усмихната и много да пазиш малкия човек.  :balk_102:
*
« Отговор #78 -: Март 08, 2012, 14:55:21 pm »
ТАНЧЕ,ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!
« Отговор #79 -: Март 08, 2012, 18:12:10 pm »
Здравейте милички. Аз противно на празничния дух влизам с лоши новини. Тази нощ към 3 през ноща без никакво предупреждение направих кръвоизлив придружен с болки и последван от спонтанен аборт и венага направен кюртаж заради обилно течение:((((( всички казват че е за добро и че нещо не е било наред с плода и По добре че така е станало.... А в неделя чухме сърчице :((((((( просто не знам къде да се дяна... Не искам да говоря с никой не искам да ям нищо не искам повече от това да върна времето назад... Знам че трябва да продължа и че съм млада и че живота е пред мен, но как се забравя :((((((