0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #120 -: Юни 08, 2012, 11:24:20 am »
Момичетаа :)Дайте малко съвет, хем вчера излезна твърдо положителен тест за Овулация, хем днес температурата падна мъничко в сравнение с вчера.
Другото което се чудя, дали има значение по кое време са  :heartbeat: :heartbeat:. Защото при нас те са рано сутрин. Зачудих се защото, ако действаме сутрин и хипотетично погледнем, че плувците са активни 8 часа, то оставаме един промеждутък в който няма да имаме активно плувци (до другата сутрин). Но пък все пак не е препоръчително да имаме много  :heartbeat: в рамките на 24 часа, тъй като съм чела че за да е качествен семенния материал, то следва да има промеждутък по около 24 часа. Малко се оплетох а може би не обяснявам и както трябва, но се зачудих веднъж на ден по принцип дали е достатъчно :) И такааа ... Целувки и хубав ден от мен :) :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #121 -: Юни 08, 2012, 11:51:42 am »
Танче , достатъчно е и едно сърчице за да се случи чудото :wink:А пък съм чувала, че О. настъпва от 24 до 48 след положителен тест за О.
така че  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да сте го ловнали това яйце :lol: :lol: :lol:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #122 -: Юни 09, 2012, 13:50:39 pm »
Пффф, да ви се оплача малко... след вчерашния отново положителен тест за овулация, днес не можахме сутринта и няма да можем и вечерта да сложим  :heartbeat: :heartbeat: . Дано да сме успели с предишните сърчица да уловим някое фоликулче. Надявах се и днес да успеем да боднем едно сърчице за всеки случай, но.... съдба :) Стискайде палци при мен започва чакането. Надявам се и температурата да тръгне вече нагоре... :)  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #123 -: Юни 11, 2012, 01:36:38 am »
имаш ги палчетата мила...при това много силно стиснати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
дано сте нацелили фуликулчето и скоро да се радваш на  :bfp: :bfp: :bfp:

Спокойно и чакане, дано времето до момента на истината се изпари бързо като дим  osi_7

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #124 -: Юни 11, 2012, 08:37:37 am »
 :youwoman: :goodluck: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #125 -: Юни 11, 2012, 09:44:03 am »
Танче не се притеснявай мила то понякога чудесата и с едно  :heartbeat: се случват.Стискам ти палци и твоето чудо да се случи още този месец  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #126 -: Юни 12, 2012, 11:22:13 am »
Момичета - кокичета... Слава Богу от днес температурата тръгна нагоре, дано се задържи така. От вчера сутринта започна да ме пробожда болка в яйчниците то от ляво, ту от дясно, но май повече в ляво. Вечерта имах една лека придърпваща болка по високо към пъпа някъде. Отделно от време на време леко ми прилошава, а да не говоря че закусвах сутринта с две малки филиики, и после след 2 часа пак съм гладна. Но всичко това според мен е много рано да са някакви симптоми... ама нали знаете, като всички други и аз не съм от най търпеливите. Цункам ви всички и много много стискам палци, този месец да е щазтлив за голяма част от нас... :) :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #127 -: Юни 13, 2012, 11:09:25 am »
Момичета, дайте съвет. От вчера ми се появи доста обилно бяло течение. Няма миризма, няма цвят, няма сърбеж или парене. Просто обилно бяло течение. Според вас на какво може да се дължи? :ask: :ask: :ask: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #128 -: Юни 13, 2012, 12:10:37 pm »
Танче аз почти всеки месец имам бяло течение след О, а пък особено последните 2 месеца много силно.Още когато започнахме с опитите за бебче попитах доки защо имам бяло течение след О и тя ми каза, че е нормално (е ако няма мириз и парене при пишкане и не е много силно де) и да не се притеснявам, но ако вече имаш някакви оплаквания или ако е много силно мисля, че е добре да се консултираш с лекар.Ама по-добре и някои по-компетентни момичета да ти дадат мнение и съвет :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #129 -: Юни 13, 2012, 13:49:15 pm »
Аз преди последния цикъл, преди да дадат зелената светлина, си правих всякакви изследвания и всичко беше ок. Аз по принцип преди цикъл или при настинка си имам бяло течение от както се помня и казаха, че било нормално. Нямам никакви оплаквания както по принцип, така и сега. Но сега нито съм преди цикъл, нито съм настинала. днес ми е 6ти ден след О., така че течението започна от 5ти. Малко да си призная и ми прилошава чат пат, имам и малко болки ту в единия ту в другия яйчник, ама го отдавам повече на жегата от колкото на нещо, з-то е твърден раничко за каквито и да били симптоми, а и се опитвам да съм реалист, така че... :)
Иначе слънчице и аз знам, че ако няма цвят, мирис и тн е нормално, просто изведнъж се появи и реших да питам на някои случвало ли му се е? :)
Целувки за всички и нали знаете, чакам положително ресултати от всички ви, ако не този месец, то най късно другия... :) :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :goodluck:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #130 -: Юни 15, 2012, 10:00:48 am »
Хей момичета, мен от вчера ме болят яйчници, все едно ще ми идва, същевременно температурата тръгна нагоре :) Някакви пъпки ми излизат, будя се през нощта да ходя до тоалетна вече 4-5 дни поред, а това никога не е било... Ще видим де, то не остана, ама ми става по-добре като си драсна тук някой ред. Дано имам успех и този път да е до края  :crossfingers: :crossfingers: А за всички вас целувки и много много стиснати палчета, да видим всички мечтаните  :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #131 -: Юни 15, 2012, 10:23:27 am »
Танче силно ти стискам палци чудото да ви споходи още този месец :goodluck: :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #132 -: Юни 18, 2012, 09:21:24 am »
Сега е момента да стискате много палци сладуранки мили. Днес не се сдържах и на 11 ден от овулацията, пуснах кръвен тест. Резултатите ще са готови до днес вечерта или най-късно утре. Знам, че не трябва да съм толкова нетърпелива, ама пусто чака ли се.. а и всички симптоми дето имам. Стискайте палци. Господииииии, моля те нека и нашето чудо се сбъдне !!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #133 -: Юни 18, 2012, 09:57:02 am »
 :crossfingers: :crossfingers: Дано не е рано и да има хубави новини. yahoo_17

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #134 -: Юни 18, 2012, 12:48:15 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #135 -: Юни 18, 2012, 12:56:34 pm »
 :youwoman: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #136 -: Юни 18, 2012, 14:03:58 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :goodluck:Ама така съм ги стиснала тези палци че....... :lol:Успех мила

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #137 -: Юни 18, 2012, 17:19:26 pm »
Още една графика е към края сииии  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Силно стиснати палчета мила, дано , дано, дано завали дъжд от  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: тази седмица  :balk_21:



:bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #138 -: Юни 19, 2012, 12:21:00 pm »
Е няма момичета, няма да е моя месец това... Кръвния тест ми е отрицателен. Резултат 0,1. От друга страна цикъл няма, и температурата се покачи с 0,5 градуса, вече на 36,9. Ама сигурно утре други ден ще падне. Няма възможност за кръвния тест да е грешен нали? Или да е било рано. ПФФФ... знам ли... ще видим?! :((

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #139 -: Юни 19, 2012, 13:24:47 pm »
Танче не искам да ти давам напразни надежди, но според мен ако О е била на 20-тия или на 21 ден може да е било рано за теста за бременност.Не се притеснявай миличка, то каквото е писано ще се случи.Изчакай още 3-4 дни ако няма МЦ (искрено ти пожелавам вещицата да не дойде) си направи пак едно тестче.Стискам ти палци чудото да се е случило при вас  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: