ХЕЙ ХЕЙ ХЕЙ
След малка пауза и за се завърнах. Мисля че, вече сме възстановени на 100%
Остава само да ми дойде още един МЦ след около 10тина дни и да се включвам активно със мерене на температура и нови опити разбира се. Чудя се само с оглед на това, че предния цикъл след кюретажа ми дойде на 45-тия ден, а този месец овулацията беше раничко (за мен разничко де, обикновено е на 17-18 ден) 14 ден, дали изобщо да меря темп. или един месец да го караме на схемата "през ден", пък каквото сабя покаже
На фона на всички ваши вълнения, моите са направи нищожни но искам да Ви кажа, че много ме е страх дали ще се получи този път и дали ще успея. Предния път беше почти като на шега. Първи опит успешен, чак не можех да повярвам. Радостта ни беше само 9 седмици. Сега обаче с нови сили и стиснати плаци да се получи бързичко. А и както едни познати казват летните бебета са най-хубави. За това пожелавам на себе си и на всички вас, отдайте се на почивка, любов, море (или някъде другаде), нежност мили думи и много
и работата ще се получи:heartbeat: И след това ще гушкаме едни прекрасни малки съкровища. Целувам ви всички и вече съм на линия