0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #100 -: Март 21, 2012, 09:43:04 am »
Танче как си миличка?Как върви възтановяването?Сигурна съм че всичко е ОК!Гушкам те много миличка  :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #101 -: Март 24, 2012, 18:38:49 pm »
Здравейте милички :) Съжелявам, че толкова време не писах, но бях затрупана от работа :) Възстановяването въврви добре с подкрепата на всичките ми близки. Имах леки усложнения преди 10тина дни. Оказа се че има съсирече в маточната кухина и трябваше пак да ме приспят за малко с упойка и да го "продухат". След тази манипулация вече всичко е чисто, кървенето спря и сега просто чакам да се възстановя. Малко ми е трудно да се ориентирам в температура, но и предлоагам че първият месец няма да има О. Уж горе долу последната седмица въврви в някакви граници, ако се повиши след няколко дни значи е имало, ако ли не... другия месец. И без това трябва да изчакаме поне два цикъла :) така че имамв време. Обаче... сексуалното желание ми се завръща. Притеснява ме, че е малко рано... ама пусто... човешко е... И много ми се искат разни работи ама мисля да изчакам първия циъл да не направим беля. Естествено поне още месец ще се пазим да не правим бебче, но поне другото да може :) И така това е от мен, а на вас много много много успехчета :* :* и положителни тестчета :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #102 -: Март 25, 2012, 10:26:51 am »
Съжалявам за това,което ти се е случило.Каквото и да се каже в такъв момент,знам,че не помага.Виждам,че се възстановяваш вече,което е чудесно.Не се тормози с температури известно време,трябва да си починеш и да се подредят хормоните.Хора сме,не сме машини.Честит празник!
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #103 -: Март 26, 2012, 09:29:42 am »
Танче как си миличка?Видях вчера, че си ми писала, но доста късничко, защото вчера се бях поразхвърляла вкъщи и цял ден си присаждах цветч и с това се занимавах в общи линии и не съм видяла кога си ми писала.Виждам, че вече се възтановяваш. което много ме радва и се надявам много скоро отново да бъдеш активно сред нас!Починете си сега малко и се отдайте на релакс без да се притесняваш за нищо.Много те гушкам  :bighug: :bighug: :bighug:
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #104 -: Март 30, 2012, 12:53:14 pm »
Мдаааа слънчице така е. Днес бях на лекар като за последно в следващите два месеца. Прегледа ме и всичко вече е наред. Чакам цикъл до няколко дни, по мнение на доки и така :) Общо взето сега сме се отдали на спокойствие и на секс с предпазни мерки :) Да минат два месеца, т.е още два цикъла и се завръщам активно при вас :) А до тогава се надявам, че и ти Слънчице и другите няма сте в тази тема, а в другата на бременните, а тук само ще минавате да ни наглеждате. Целувам ви всички и много ви прегръщам и Ви желая един Великден с мноооооооооооооооого  :bfp: :bfp: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #105 -: Март 31, 2012, 12:54:40 pm »
Радвам се, че се възтановяваш добре и че гледаш позитивно на нещата  :wink: Така и трябва да бъде  :wink: Сигурна съм, че много бързичко след възтановяването пак ще се похвалиш с двете чертички и ще те наглеждаме 9 месеца как върви всичко :)
Успех от мен и чакаме скорошното завръщане :)


Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #106 -: Април 15, 2012, 19:30:15 pm »
 Христос воскресе Танче  :balk_35:!Естествено, че не всеки ден е Великден, но аз ти пожелавам за теб да бъде.Много цунки сладка :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #107 -: Май 12, 2012, 15:22:49 pm »
ХЕЙ ХЕЙ ХЕЙ :) След малка пауза и за се завърнах. Мисля че, вече сме възстановени на 100% :) Остава само да ми дойде още един МЦ след около 10тина дни и да се включвам активно със мерене на температура и нови опити разбира се. Чудя се само с оглед на това, че предния цикъл след кюретажа ми дойде на 45-тия ден, а този месец овулацията беше раничко (за мен разничко де, обикновено е на 17-18 ден) 14 ден, дали изобщо да меря темп. или един месец да го караме на схемата "през ден", пък каквото сабя покаже :) На фона на всички ваши вълнения, моите са направи нищожни но искам да Ви кажа, че много ме е страх дали ще се получи този път и дали ще успея. Предния път беше почти като на шега. Първи опит успешен, чак не можех да повярвам. Радостта ни беше само 9 седмици. Сега обаче с нови сили и стиснати плаци да се получи бързичко. А и както едни познати казват летните бебета са най-хубави. За това пожелавам на себе си и на всички вас, отдайте се на почивка, любов, море (или някъде другаде), нежност мили думи и много  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: и работата ще се получи:heartbeat: И след това ще гушкаме едни прекрасни малки съкровища. Целувам ви всички и вече съм на линия :)  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #108 -: Май 12, 2012, 17:10:26 pm »
Добре дошла отново в редиците .Дано след тази почивка получиш най-прекрасното бебе.
*
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #109 -: Май 14, 2012, 10:17:40 am »
здравей мили4ка,айде  дано  4ул  те господ    това  лято   щъркела да  донесе на  вси4ки ни по едно   бебешор4е!!!! stork-boy yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #110 -: Май 21, 2012, 12:27:35 pm »
Здравейте сладички, последния цикъл преди зелената светлина дойде. Сега с нетърпение чакам да свърши и борбата започва. От утре се включвам се меренето на температура и да видим какви ще я свършим :) Много много искам догодина по това време, да сме по парковете с едно/две малки човечета, които да ни правят истински щастливи.  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #111 -: Май 21, 2012, 12:50:22 pm »
Пожелавам ти го от сърце . :bighug:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #112 -: Май 28, 2012, 13:07:05 pm »
Танче как си сладурче?Вече готова ли си за новия ловен сезон :) Пожелавам ти още този месец да ни зарадваш с твоите   :bfp: Стискам палци всичко да е ОК. Успех миличка  :goodluck: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #113 -: Май 29, 2012, 20:42:06 pm »
Охх малко се обърках скъпи ми момичета :) Сега ми в дефакто втори редовен цикъл след абразиото. Дойде ми точно на 29ти ден (напълно нормално)първия ден вървеше доста слабо и на втория си тръгна, ама вече 10ти ден продължава. Направо не ми се вярва. Според вас това може ли да свидетелства за проблем или е нормално все още цикъла да се нормализира. Доки ни даде зелена светлина за бебеправене ама този дълъг цикъл малко ме притесни (вече не е ярка кръв а е по скоро кафеникава - намаляваща) ама все пак... Кажете ми вашето мнение. И понеже не мога да се ориентирам още за овулациятам започнах с тестовете от днес и ще карам от - до -. Днес ми се появи втора черта но е очевидно по бледа от контролната така че пишем "-" и продължавам напред. Надявам се + да се появи най рано петък- събота, че се прижирам от командировка в петък вечер и тогава ще мога да налягам милото.  :D :D Кажете сега какво мислите по отношение на дългия цикъл?  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #114 -: Юни 06, 2012, 11:40:01 am »
Здравейте мацки :) Вчера тестчето за овулация показа почти две еднакви черти, даже се заблудих, че са еднакви , но не бяха :) Но днес вече следва да са ... след няколко часа ще разбера. :) Но за по-сигурно започнахме с опитите от вчера  и ще продължаваме 3-4 дни пък дано и този път късмета ни споходи и да успеем бързичко както и стана и пред К. Чувствам се идеално към момента. Температурата показва, че трябва да има О вече. Имам леки наболвания в гърдите, ниско долу към яйчниците, така че дано успеем и това да е нашия месец. Стискам палци за всички Ви, дано успеем най после и да го изкараме до финала, където да гушнем нашите прекрасни малки същества :) :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #115 -: Юни 06, 2012, 11:53:18 am »
 :crossfingers: :bighug:
Късмет,мила !

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #116 -: Юни 06, 2012, 13:11:21 pm »
Успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #117 -: Юни 07, 2012, 15:03:03 pm »
Много,много стиснати палчета! :D
Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #118 -: Юни 07, 2012, 17:10:08 pm »
ММММ днес имаме твърдо положителен тест за овулация. Забихме едно сърчице сутринта  :oops: и вчера също  :wink: ии утре сутрин и други ден ииии стискаме палцииииииииии :) Ох лелееее много много искам всички да се щастливи. Всеки път отварям темите на всички ви и стрепет очаквам някоя прекрасна новина за  :bfp: :bfp: Дано късмета бъде с мен и всички вас още този месец :)  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Re: Графиката на Tanchety
« Отговор #119 -: Юни 08, 2012, 11:04:41 am »
Танче от сърце ти пожелавам още този месец да видим и твоето  :bfp: :goodluck: :goodluck: :goodluck: