0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Ин - витро в ОЛИМЕД - Варна
« Отговор #20 -: Януари 27, 2012, 23:45:14 pm »
Ами нашата спермограма беше така направена :
обадихме се и се интересувахме трябва ли да имаме записан час. Те казаха, че няма нужда от час , а просто в стерилен контейнер от 50мл ( или там каквато е мерната единица не съм сигурна) в къщи да се направи и до час да се занесе . Така и направихме , но д-рката при кояко ходя каза, че попринцип така не е много сигурно дали не са закъснели и те с обработването на пробата.

Весито, само ще кажа, че при последният ни успешен опит (няма значение в коя клиника) съпругът ми трябваше да замине извън БГ в ноща преди пункцията. И това го разбрахме вечертапреди пункцията. Обадих се на доктора ни много притеснена естествено. Той ми каза, че не е проблем. Мъжът ми отдели материал в нас в 3.00 сутринта а аз го занесах в клиниката в 8.00 сутринта.
И преди процедурата, всички спермограми на мъжа ми са направени така както вие сте направили вашата.
Успех ти пожелавам която и клиника да избереш:)
« Отговор #21 -: Януари 28, 2012, 09:57:14 am »
Благодаря ви много момичета много ме успокоихте наистина.
« Отговор #22 -: Януари 28, 2012, 23:35:09 pm »
И аз да си кажа и за спермограма и за оплождане след пункция - материал си носехме от Бургас до Варна! С приготвянето от къщи, пътуване и т.н - почти 3 ч. И това не един път - мисля си, че 3 пъти си носехме контейнерчето от Бургас!

« Отговор #23 -: Януари 29, 2012, 12:44:45 pm »
А момичета да ви питам и вие ли сте с мъвки фактор
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #24 -: Януари 29, 2012, 12:52:10 pm »
А момичета да ви питам и вие ли сте с мъвки фактор

Ние сме и с женски и мъжки.
« Отговор #25 -: Януари 29, 2012, 16:38:54 pm »
И сте правили по този начин спермограма. Супер големи надежди ми даде :*
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #26 -: Януари 29, 2012, 17:40:02 pm »
И сте правили по този начин спермограма. Супер големи надежди ми даде :*
:)Да
Дори бяхме на крачка от вероятноста да използваме донор заради много лоши показатели при мъжа ми.

« Отговор #27 -: Януари 29, 2012, 22:43:01 pm »
Много хубаво че се е получило всичко при вас. Дано имаме същия успех
« Отговор #28 -: Януари 29, 2012, 23:36:40 pm »
Ние сме с женски фактор.
Но всъщност това мисля, че няма значение!
Успех, където и да решите!
« Отговор #29 -: Януари 30, 2012, 11:47:50 am »
и при нас е женски фактор, запушени тръби... :(

успех Весито, дано от първи път да успеете :wink:
« Отговор #30 -: Януари 30, 2012, 14:28:05 pm »
Много силно се надявам да се получи. Така като гледам момичета който вече са успели се радвам много за тя , че все пак има надежда и за нас
« Отговор #31 -: Януари 30, 2012, 15:09:48 pm »
Здравейте,да се изкажа и аз за Олимед само дето не знам от къде да почна и как да запазя добрия тон.
Първи опит голям -не стана ясно защо не се е получило но пък за сметка ни пратиха в Плевен КИРМ там една цифромания но няма лошо нали сме за идеята да ставаме родители
Почва 2 рия (забравих да добавя миомен възел който според Док.Симеонова и Док.Моностирска  не пречи на процедурите).До толкова се постараха че направих хипер стимулация и събрах течност в малкия Дъглас но това не е били проблем.
Трабсфера 1 опит нищо не усетих мина като по вода
Трансфер 2 адска болка кървене до 3 я ден (не можех да уринирам)но и това за тях не е проблем както се казва каквото можахме направихме за пари няма да коментирам(Пари се печелят)
Сега към днешна дата 28.02.2012 Плевен Света Марина ще ме оперират защото от миомен възел сега е миома.
ТОВА Е ОТ МЕН ЗА ОЛИМЕН.
ПП.ЗА ОЛИМЕН САМО СЪД
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МЕ ЛИШИ ОТ ТОВА ДА УСЕТЯ РОЖБАТА СИ
« Отговор #32 -: Януари 30, 2012, 18:51:42 pm »
Тенеза мила това е ужасно което си преживяла и продължаваш да преживяваш благодарение на тях
« Отговор #33 -: Януари 30, 2012, 20:51:42 pm »
Веси жената е създадена да бъде силна но,факта че те не си направиха труда да видят проблема ме прави ядосана.Безхаберието към всички който с надежда отиват там,мечтите на всички нас да имаме така мечтаните деца.
Именно заради това и безброй други факти ще се боря докрай
Аз имам прекрасно дете което обичам повече от живота си и ще имам още деца който ще възпитам така че никой да няма правото да им разбива мечтите
« Последна редакция: Януари 30, 2012, 20:54:20 pm от Тенеза »
*
« Отговор #34 -: Януари 30, 2012, 21:02:46 pm »
Съжалявам че не е по темата,но не мога да се стърпя-Тенезка,много сте пораснали  :lol:Голяма сладурана е Иви!!! :bighug:Стискам палци всичко на 28.02 да е перфектно.
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
« Отговор #35 -: Януари 31, 2012, 09:28:04 am »
Тенеза успех на 28.02
А мечтите се сбъдват рано или късно, а понякога и двойно  :D

Иначе при избора на клиника бих търсила като реклама родени деца, а не на всеки билборд ....списание и т.п. реклама на Олимед.Добрите клиники нямат нужда от реклама....(това си е лично мое мнение)

иначе много се радвам, че не ме одобриха по фонда и не ми се наложи да правя там процедурата.
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #36 -: Февруари 04, 2012, 17:24:34 pm »
Жалко,само негативни отзиви за Олимед....И ние сме там,имам надежда да се случат нещата от първия път,но не зависи от нас.... :(
[URL = http://lilypie.com] [/url]

« Отговор #37 -: Февруари 05, 2012, 18:58:33 pm »
Тинче сами ли избрахте да сте там и докаде сте стигнали?
*

Tincheto

• **
  • 126
  • МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ!!!
« Отговор #38 -: Февруари 07, 2012, 16:45:48 pm »
Ами всъщност да!Самички си я избрахме,просто нямаше начин,трябваше да реагираме.Ние започнахме в София първо с операция на мъжа ми при Кацаров и съответно те ни изпратиха в клиника "Надежда" да си запазим час.Звъннах аз и ми казват че записват за година и половина напред....,и понеже сме изпратени от Кацаров сме се ползвали с предимство, половин година по-рано“ :wink:Ние сме от Добрич и щеше да ни отнеме много време и решихме да се ориентираме тук някъде ,и така стане ,че попаднахме на Олимед.....Ще видим гледам да не се влияя от всички писания тук,ще видим крайния резултат,все пак стартирахме процедура вече! :ask:
[URL = http://lilypie.com] [/url]

« Отговор #39 -: Февруари 08, 2012, 08:44:50 am »
Tincheto,само спокойно.Има и успели момичета в тази клиника.Дай Боже и ти да си една от тях.
От Олимед и аз съм разочарована,но никой не виня.Сами бяхме я избрали за първия опит,но уви-неуспешен и с усложнения.
За всяка една клиника ще прочетеш и положителни и отрицателни мнения.Сега си се хванала на хорото и ще трябва до край да го изиграеш.А пък ние ще се надяваме да се похвалиш с + резултат,въпреки негативните мнения.
Успех и положително мислене  osi_9