да споделя как направих и моя избор за клиника......
от начало реших, че ще бъде в АГ при Александров, от първата си среща с него останах много разачарована....видя ми се много отнесен и нищо не осетих от вътре, че той ще бъде моя д-р,но реших като начало да направя цветна снимка при тях....която беше пълен кошмар, отвратително отношение от страната на Ани и Ковачев, след това съвсем се отказах да се върна там, последва една година лутане и търсене на друга клиника и избор на д-р, през това време реших да пробвам през фонда в Олимед, проведохме няколко разговора там дали вообще има смисъл да подавам документи при тях, при условии, че нямам БГ гражданство......но екипа с усмивка ме уверяваше, че няма да има проблем и ще бъда одобрена....все пак съпруга ми българин, от доста време живея тук, работя, плащам данъци и така на татък....
накараха ме да направя доста изследвания, само за един ден си спомням как си оставих там 120лв.....и след няма и два мецеца получих отговор, че не съм одобрена заради гражданството......
според мен те много добре го знаеха още като подавах документите, но що да не се възползват да ми вземат някой друг лев ей така, за стимул....
и в крайна сметка след много размисли и страсти пак се върнах в АГ при Александров, втората ни среща нямаше нищо общо с първата.....корено си промених мнение зя него, дали защото беше пред лятната ваканция и нямаше такава лудница на 7 етаж, но определено бях заредена много положително.
И след първи опит инвитро видях заветните две чертички, а сега се радвам на две щасливи и най-скъпи за мен усмивки.
После ме беше яд, че се лутах толкова време и не се доверих веднага на Александров.
Олимед определено не моята клиника.
Не търсете усмивки и лукс, а се доверите на професионалисти с най-много родени бебета.
vesito90 по добра и точна спермограмма от АГ Варна съмнявам се да направиш в Олимед,каквото и да решиш успех ти пожелавам.