0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #940 -: Март 25, 2012, 22:17:04 pm »
Моля ви, давайте го по-спокойно! Няма сега да се изпокарате за кое е яйцеклетка, кое е ембрион. Това е последното, от което имате нужда. Пазете си енергията за по-важните неща!

Желая на всички успешни процедури и сбъднати мечти!

*
« Отговор #941 -: Март 26, 2012, 07:01:56 am »
Blue_sky, надявам се че нещата при теб се развиват все така добре! Айде, както се казва, като си минала през тази тема, да повлечеш крак.

*
« Отговор #942 -: Март 26, 2012, 09:19:53 am »
Здравейте!Имам въпрос към тези,които са правили биопсия.След направена такава,закъснява ли ви МЦ?По принцип на мен винаги ми идва 2-3 дни по-рано(никога на една и съща дата),но сега ми закъснява 5-6 дни.Та се питам,дали пък не е от биопсията osi_10                                                                               
« Последна редакция: Март 26, 2012, 09:24:34 am от sole »
*
« Отговор #943 -: Март 26, 2012, 11:02:24 am »
"НАДЕЖДА"-ТА ЩЕ ИМА НОВ ДОМ!Това ще бъде Къщата, където ще извървим с Вас пътя докрай и там, където ще се връщате винаги - И МЕЧТАЙТЕ С НАС – Екип Надежда
yahoo_17 :bighug: yahoo_17
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #944 -: Март 26, 2012, 11:03:53 am »
Здравейте!Имам въпрос към тези,които са правили биопсия.След направена такава,закъснява ли ви МЦ?По принцип на мен винаги ми идва 2-3 дни по-рано(никога на една и съща дата),но сега ми закъснява 5-6 дни.Та се питам,дали пък не е от биопсията osi_10                                                                               
Аз имам 2 биопсии,но не ми се е случвало да имам някакви проблеми след тях.
*
« Отговор #945 -: Март 26, 2012, 12:33:45 pm »

Моята биопсия я правиха след неуспешен стимулиран опит, та не съм сигурна дали и това не е повлияло, но тогава имах закъснение от около 5-6 дни на МЦ. Дано съм ти била полезна.
*
« Отговор #946 -: Март 26, 2012, 15:01:49 pm »
Значи,да не се притеснявам толкова! :) Ще поизчакам още 2-3 дни и ако не ми дойде,ще звънна на д-р  Шефкетова.От няколко дни ми се върти нещо в главата и не знам дали да го направя  :roll: Понеже д-р Шефкетова ми каза по телефона,че ще се полекуваме малко след лошата биопсия,си мисля да откажа след това втора биопсия,а направо да преминем към стимулацията.Нали се облива матката с някакво лекарство с цел да се подобри средата за имплантирането на ембриона или греша :ask: то,ако е така,защо тогава да ме"дерът"пак,мисля направо да стартираме,пък каквото стане!Като чета, повечето от вас са правили по няколко биопсии и пак не се е получило,т.е.няма гаранция,че ще стане,ако направя още една биопсия.Не знам какво да мисля и да правя вече,така съм се омотала! osi_15 Имам едно неуспешно ин витро и един ЗЕТ,при който ембриончето се хвана,но на 24-ия ден,доки каза,че сакчето е празно и последва аборт. Та затова си мисля така,щом се е хванало тогава,може и сега да се хване.Тогава не съм правила никакви биопсии.Ох,не знам,страх ме е да не взема грешно решение!Помагайте,момичета!Искам да видя и други мнения по въпроса.На мое място как ще постъпите?!
« Последна редакция: Март 26, 2012, 15:33:24 pm от sole »
« Отговор #947 -: Март 26, 2012, 15:11:00 pm »
sole ,не се отчайвай!Решението за или против още биопсии ще си го вземеш ти и не трябвад после да съжаляваш.Ще ти кажа при мен как беше.След първа лоша биопсия последва лечение.Когато отидохме за следващата мъжлето каза на Персенска,че не можем да продължаваме вечно с тях,тъй като и финансово много ни идваше.Жената само каза:ние не насилваме никой.Решението е ваше.И така след 2 биопсия-резултат отличен.Забременях спонтанно същия месец.Даж Боже всеки му!!!
« Отговор #948 -: Март 26, 2012, 15:22:53 pm »
sole, както daninka80 е казала това си го решаваш ти.
Ще ти кажа и при мен как беше. След втория опит започнаха биопсиите и поставянето на лекарство и промивки. Трети опит, отрицателен резултат. Пак започнахме с биопсиите, направих и хистероскопия. Четвърти опит пак отрицателен резултат. Тогава окончателно реших, че при мен тази формула не действа. Имам 5 биопсии. д-р Персенска малко ми се разсърди, че отказвам, но аз се запънах и казах не.
При някой биопсиите помагат. Лошото е, че минават опити докато разбереш и усетиш организма си, защото все се надяваме от някъде да изскочи проблем за отстраняване.
Успех каквото и да решиш :D
*
« Отговор #949 -: Март 26, 2012, 15:57:54 pm »
момичета някоя от вас правила ли е тест в цибалаб? показа ми 0,100 на 10ти ден
*
« Отговор #950 -: Март 26, 2012, 15:59:18 pm »
При мен се очертава пункция на 2 фоликула.В сряда пак съм на преглед и хормони.Този път ще е ИСКИ,защото миналия месец нямаше оплождане.
Някой знае ли дали има разлика в цената при 2 фоликула?В смисъл ако се е оплождат 2 яйцеклетки-на което силно се надявам,дали няма някакво доплащане?
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #951 -: Март 26, 2012, 16:56:04 pm »
bari , може би още е рано, за да отчете. Аз имах същия резултат в "Кандиларов" миналият път на 10 ден, но на трансфер на ембриони на 5 ден и при мен за съжаление нямаше надежда. Но при трансфер на 3 ден може още да е рано. Твойте на кой ден ги върнаха? За всеки случай пусни след 2-3 дни нов тест. Стискам палци този да не е верен.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #952 -: Март 26, 2012, 17:14:56 pm »
моите ги върнаха на 3ти ден....задължително ще пусна още един тест де но....
*

sara68

• 269
« Отговор #953 -: Март 26, 2012, 18:08:49 pm »
sole, както daninka80 е казала това си го решаваш ти.
Ще ти кажа и при мен как беше. След втория опит започнаха биопсиите и поставянето на лекарство и промивки. Трети опит, отрицателен резултат. Пак започнахме с биопсиите, направих и хистероскопия. Четвърти опит пак отрицателен резултат. Тогава окончателно реших, че при мен тази формула не действа. Имам 5 биопсии. д-р Персенска малко ми се разсърди, че отказвам, но аз се запънах и казах не.
При някой биопсиите помагат. Лошото е, че минават опити докато разбереш и усетиш организма си, защото все се надяваме от някъде да изскочи проблем за отстраняване.
Успех каквото и да решиш :D

момичета,аз не съм много наясно какво се постига точно с тия биопсии,но при мен например първата не беше много добра,слагаха ми някакво лекарство после правих втора и тя беше добра,но от тогава минаха 4-5 месеца през ,които събираме на естествен цикъл ембриони и чак сега евентуално сме на етап ЗЕТ може би + пресен трансфер( вероятно тази вечер на прегледа ще стане ясно).И се питам след толкова време ефекта от лечението  с лекарството не е ли вече отминал и каква ни е ползата от тези биопсии- някой да има идея по въпроса?

*
« Отговор #954 -: Март 26, 2012, 20:04:17 pm »
При мен се очертава пункция на 2 фоликула.В сряда пак съм на преглед и хормони.Този път ще е ИСКИ,защото миналия месец нямаше оплождане.
Някой знае ли дали има разлика в цената при 2 фоликула?В смисъл ако се е оплождат 2 яйцеклетки-на което силно се надявам,дали няма някакво доплащане?
Pimi, през м. януари правих пункция на ЕЦ с 2 фоликула. Цената за пункцията си бе същата - 350 лв с упойка. За оплождането не мога да помогна, защото тогава единият фоликул беше празен, а яйцеклетката от другия не беше добра. Предполагам, че няма да има разлика.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #955 -: Март 26, 2012, 20:22:41 pm »
Pimi,няма разлика-и за 1,и за 2 ембриончета платих по 100лв за замразяване.Само ако е първо замразяване ще платиш 400лв,всяко следващо е по 100лв.
*
« Отговор #956 -: Март 26, 2012, 21:15:13 pm »
Pimi,няма разлика-и за 1,и за 2 ембриончета платих по 100лв за замразяване.Само ако е първо замразяване ще платиш 400лв,всяко следващо е по 100лв.

Благодаря!За сега не сме обмисляли да замразяваме.Ако всичко е наред направи трансфер.Лигавицата днес беше 8мм-М,надявам че ще нарастне още.
*
« Отговор #957 -: Март 26, 2012, 21:15:16 pm »
Цитат
Чака ни още много работа, за да доведем тази наша мечта докрай, но ние знаем - тя ще бъде жива само с Ваше участие! Няма как да има Дом на мечтите, ако не го градим съвместно. Ето защо, нека мечтаем заедно – пращайте идеите си и във фейсбук, и на нашия адрес: klinikanadejda@gmail.com. И МЕЧТАЙТЕ С НАС – какво искате да има в новия ни Дом? Очакваме и най-нестандартните предложения и знайте, че ще се опитаме да ги реализираме!
ОБИЧАМЕ ВИ!

Екип Надежда                                            

Момичета, някоя от Вас вече прати ли си идеите? На първа мисъл ми хрумват три, коя от коя по-шантави :lol:, ако не се опитат да ги реализират, поне да се посмеят :lol: на доводите ми :)

Погледнах във фейса, дотук се търси  - съдов хирург, фото студио, онлайн следене на номерата, педиатър.
Нямам профил във фейсбук, отивам да пиша писмо :)
*

sara68

• 269
« Отговор #958 -: Март 27, 2012, 10:28:04 am »
Момичета,вчера бях на преглед - казаха ми че лигавицата е много хубава ,изписаха ми утрогестан ,продължавам да пия естрофем и чакам обаждане за трансфери  - стискайте палци да се получат нещата,че май ме хвана щубето :)И както исках да питам разни неща  - всичко забравих.Според вас кога трябва да чакам обаждане- ембриончетата са ми замразявани на 3 ден и сега първо ще ги изследват и най-добрите ще ми върнат.Нали ще ми се обадят предишния ден преди трансфера,а не на самия ден?

*
« Отговор #959 -: Март 27, 2012, 10:30:32 am »
pimi, няма никаква разлика в цената на пункцията и ИКСИ оплождане на добитите Я. През м. януари след лека стимулация на ЕЦ извадиха при мен 7 Я, от които 6 се оплодиха и развиха в хубави ембриони. Платих 350 лв. за пункция с упойка и 400 лв. за замразяването на шесте ембриона. Сега се надявам в края на седмицата да си върна 3-4 от тях.