Значи,да не се притеснявам толкова!
Ще поизчакам още 2-3 дни и ако не ми дойде,ще звънна на д-р Шефкетова.От няколко дни ми се върти нещо в главата и не знам дали да го направя
Понеже д-р Шефкетова ми каза по телефона,че ще се полекуваме малко след лошата биопсия,си мисля да откажа след това втора биопсия,а направо да преминем към стимулацията.Нали се облива матката с някакво лекарство с цел да се подобри средата за имплантирането на ембриона или греша
то,ако е така,защо тогава да ме"дерът"пак,мисля направо да стартираме,пък каквото стане!Като чета, повечето от вас са правили по няколко биопсии и пак не се е получило,т.е.няма гаранция,че ще стане,ако направя още една биопсия.Не знам какво да мисля и да правя вече,така съм се омотала!
Имам едно неуспешно ин витро и един ЗЕТ,при който ембриончето се хвана,но на 24-ия ден,доки каза,че сакчето е празно и последва аборт. Та затова си мисля така,щом се е хванало тогава,може и сега да се хване.Тогава не съм правила никакви биопсии.Ох,не знам,страх ме е да не взема грешно решение!Помагайте,момичета!Искам да видя и други мнения по въпроса.На мое място как ще постъпите?!