0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #920 -: Март 24, 2012, 18:00:58 pm »
А за лекарствата - не им се притеснявай толкова- за 1-2 дни повече не е  фатално,по-скоро ако все пак ти е положителен кр. тест а спреш лекарствата не е много хубаво Успех! :)
« Отговор #921 -: Март 24, 2012, 18:08:51 pm »
БЛАГОДАРЯ!!!УСПЕХ и на вас! :balk_50:
*
« Отговор #922 -: Март 24, 2012, 20:31:24 pm »
не спирай лекарствата изчакай си теста аз така бих постъпила...на мен в понеделник ми е 10ти ден от трансфера и ще пусна кръвен пък каквото такова не мога да чакам повече.
« Отговор #923 -: Март 24, 2012, 21:30:30 pm »
bari желаяти :bfp: от все сърце и сигурно ще си изчакам кръвния няма какво да губя,а точно обратното.
*
« Отговор #924 -: Март 24, 2012, 21:39:28 pm »
Момичета, пунктира се фоликул и евентуално се вади яйцеклетка! Ембрион се получава след успешно оплождане!
Желая ви успех!
« Отговор #925 -: Март 24, 2012, 21:59:18 pm »
Това го знаем,нищо ново не ни казваш.
« Отговор #926 -: Март 24, 2012, 22:12:12 pm »
 :balk_56:
« Отговор #927 -: Март 24, 2012, 22:18:16 pm »
още като ти извадят яйцеклетката ще ти кажат има ли ембрион.
Момичета, пунктира се фоликул и евентуално се вади яйцеклетка! Ембрион се получава след успешно оплождане! Желая ви успех!
VVI е права и има предвид горния текст. :balk_600:
« Отговор #928 -: Март 24, 2012, 22:26:23 pm »
Е,затова се вмъкват и цитати,да няма недоразумения :D
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #929 -: Март 24, 2012, 22:33:00 pm »
Да, Perlichka, абсолютно си права. Иначе ясно, че vvi е права :) Но ако някой не е прочел поста на bebeshora е нормално да е учуден защо ни разяснява отдавна известни ни факти :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #930 -: Март 24, 2012, 23:04:37 pm »
Момичета, утре по обяд смятам да мина през клиниката да си взема новия договор за замразяване и да си платя за новото ни първо ембрионче.
Тъй като вече 10 дни след пункцията ми цапа, а МЦ не се е появил мисля да питам някой от докторите не е ли твърде дълго все пак и да вземат да ме погледнат. Като не знам защо се получава така, твърде учената ми глава прегрява, ама не щото времето се стопля. 8)
*
« Отговор #931 -: Март 25, 2012, 11:00:42 am »
Момичета,вижте какво е публикувано на фейс страницата на "Надежда" :) :                                                                     "Ин витро клиника за Надежда
БЛАГА ВЕСТ ОТ НАДЕЖДА!

Скъпи приятели на НАДЕЖДАТА, нека ни е честит празника на Благата Вест! Днес Ангелите на Надеждата са навсякъде около нас и искат да ни подарят от бялата си сила, вяра и доброта. Потърсете тези ангели в себе си, в близкия човек до вас, в детето, което сте чакали толкова години с много любов... И си пожелайте нещо, за Вас и за хората, които обичате, за хората на които вярвате.

Днес и ние, екипът на НАДЕЖДА, ви казваме нашата Блага вест :
"НАДЕЖДА"-ТА ЩЕ ИМА НОВ ДОМ!
В момента се подготвяме усилено, влагаме добрата си сила, светла мисъл и творческа енергия, за да ви посрещнем в едно ново, слънчево и "бебе-обичащо" място.
Това ще бъде Къщата, в която ще можете да прегърнете Вашата мечта... Къщата, където ще извървим с Вас пътя докрай и там, където ще се връщате винаги - и в добри, и тъжни мигове! Домът, където ще се чува плача и смеха на нашите сбъднати мечти!

Чака ни още много работа, за да доведем тази наша мечта докрай, но ние знаем - тя ще бъде жива само с Ваше участие! Няма как да има Дом на мечтите, ако не го градим съвместно. Ето защо, нека мечтаем заедно – пращайте идеите си и във фейсбук, и на нашия адрес: klinikanadejda@gmail.com. И МЕЧТАЙТЕ С НАС – какво искате да има в новия ни Дом? Очакваме и най-нестандартните предложения и знайте, че ще се опитаме да ги реализираме!
ОБИЧАМЕ ВИ!

Екип Надежда

P.S. Награда ще има! Даже две: Спа-уикенд за двама и таблет, но не за най-оригиналното предложение, а за всички идеи, от които ще определим две с жребий, изтеглен от невинна детска ръчичка. Кои са щастливците, ще разберете на Великден.
Най-нетърпеливите вече ни попитаха: КОГА ще влезем в новия си Дом? Ето и бърз отговор – когато пак падне сняг.
И още веднъж - ОБИЧАМЕ ВИ!
НЕКА ИМА МНОГО БЛАГИ ВЕСТИ!
"                                                     
« Последна редакция: Март 25, 2012, 11:03:09 am от sole »
« Отговор #932 -: Март 25, 2012, 11:29:30 am »
 :balk_47: хубава вест и много красиво поднесена :)
« Отговор #933 -: Март 25, 2012, 12:52:53 pm »
Много ми хареса Благата вест,а как е написана...
Аз сега се връщам от пункция без упойка,не беше страшно.Имам 1 яйцеклетка,стискайте палци за Благи вести и утре.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #934 -: Март 25, 2012, 12:59:06 pm »
Честит празник, момичета :) Дано скоро всяка от нас получи Благата вест :)
"Надежда" ни донесе очакваната новина, наистина поднесена по страхотен  начин. Браво на момичето, което ми поддържа и списва фейсбук страницата, наистина има талант да пише.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #935 -: Март 25, 2012, 13:06:51 pm »
Потърсете тези ангели в ... детето, което сте чакали толкова години с много любов...
"НАДЕЖДА"-ТА ЩЕ ИМА НОВ ДОМ!И още веднъж - ОБИЧАМЕ ВИ!НЕКА ИМА МНОГО БЛАГИ ВЕСТИ!"  
И ние :bighug:  :bighug:Много успехи!
« Последна редакция: Март 25, 2012, 13:12:05 pm от mammita2012 »
« Отговор #936 -: Март 25, 2012, 14:16:03 pm »
Честито Благовещение!Данно всички да изречем БЛАГАТА ВЕСТ! :pink_dust_1:  Аз да попитам,как протича къс протокол-интересува ме как да си организирам нещата,защото отпуска може да ползвам само 5 дена,а другото време...??? незнам как ще стане.Моля някой който е правил ИКСИ по къс протокол,да каже колко пъти ще посещавам клиниката-не сме от СФ.
*
« Отговор #937 -: Март 25, 2012, 21:07:56 pm »
Това го знаем,нищо ново не ни казваш.
  Ти да! Ама не всички!Който трябва му е обърнал внимание!
« Отговор #938 -: Март 25, 2012, 21:32:05 pm »
Ами да се беше обърнала персонално към "който трябва".С обръщението "момичета" поставяш всички под общ знаменател,а 99.9% от пишещите тук знаят за какво иде реч.Хайде хубава вечер от мен и приключвам дискусията.
*
« Отговор #939 -: Март 25, 2012, 22:09:48 pm »
Днес бях по обяд в клиниката и беше някаква лудница :grouphug2:

Много ми хареса Благата вест,а как е написана...
Аз сега се връщам от пункция без упойка,не беше страшно.Имам 1 яйцеклетка,стискайте палци за Благи вести и утре.

И на мен ми хареса как е написана! :D
Имаш стиснати палци от мен за Благи вести и утре!

Аз да попитам,как протича къс протокол-интересува ме как да си организирам нещата,защото отпуска може да ползвам само 5 дена,а другото време...??? незнам как ще стане.Моля някой който е правил ИКСИ по къс протокол,да каже колко пъти ще посещавам клиниката-не сме от СФ.
При късия протокол стимулацията поне при мен започваше на 2-рия ден от МЦ. Отнемаше около 10-тина дни всичко на всичко. Зависи как реагираш на лекарствата, с които те стимулират. Сутрин те преглеждат, за да видят как вървят фоликулите, пускат ти хормони през ден-два, след обед ти назначават лекарствата, така поне седмица и решават кога си готова за пункция. Обикновено си отвисяваш почти целия ден в клиниката. После пункция и ЕТ. При стимулиран опит винаги ти дават 30 дни болничен от датата на пункцията. За периода на стимулацията обаче трябва да си свободна. Така е било при мен.