Еха браво mimi4i- дано и след прегледа ни зарадваш с добри новини и така 9 месеца!
Боги,ами прав е мъжа ти - вместо да се притесняваш звъни и ги питай.Аз утре съм на преглед-ще споделя после какво е развитието.Притесняваме факта,че при ЗЕТ само няма да имам болнични вероятно,а определено искам да си остана 10-ина дни в къщи след това.В понеделник на прегледа имах 2фоликула по 11 и други дребни и предполагам,че утре ще са попораснали,ама дали доки ще иска да ги боцкаме....или само за ЗЕТ ще следим лигавицата...ще питам утре
Не си ме разбрала, притеснява се той, а аз съм диво спокойствие. Просто такъв ми е характера. Иначе се обадих на секретарките и помолих Анита да каже на д-р Стаменов, пък и да го попита за кой ден от цикъла да си запиша час. Сега чакам да ми звънне обратно с инфо.
А за твое сведение, през м. февруари правих ЗЕТ и ми дадоха болничен, но пък аз правих и пункция. Просто не извадихме Я.
Зависи от конкретния случай, но дават минимум 10 дни от датата на пункцията.
По преценка на лекуващия ти лекар. Най-добре като отидеш в понеделник на преглед - попитай.
Аз бях в твоето положение през м. февруари и настоях да ме боцнат, та ако има Я да правим комбиниран ЕТ + ЗЕТ, но както написах не успяхме да извадим.
Успех!
Момичета днес отново си направих тест и ЧХГто е 191.00
Обадих се в клиниката и от там ми казаха че всичко е наред,бременна съм, стойностите не били ниски на 2.04 съм на преглед и се моля дано всичко да е ОК.
Благодаря Ви за подкрепата и желая успех на всички.
Стискам палци за нарастващо ЧХГ. Стойността си е супер.