0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #860 -: Март 22, 2012, 10:42:35 am »
Браво mimi4i поздравления !!! Лека бременност ти пожелавам! Пък дано и аз прихвана ,че виж почти съм ти адаш. :D
*
« Отговор #861 -: Март 22, 2012, 11:25:10 am »
Поздравления и от мен! Лека и пълна с положителни емоции бременност!
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #862 -: Март 22, 2012, 13:33:38 pm »
Еха браво mimi4i- дано  и след прегледа ни зарадваш с добри новини и така 9 месеца! :D
Боги,ами прав е мъжа ти - вместо да се притесняваш звъни и ги питай.Аз утре съм на преглед-ще споделя после какво е развитието.Притесняваме факта,че при  ЗЕТ само няма да имам болнични вероятно,а определено искам да си остана 10-ина дни в къщи след това.В понеделник на прегледа имах 2фоликула по 11 и други дребни и предполагам,че утре ще са попораснали,ама дали доки ще иска да ги боцкаме....или само за ЗЕТ ще следим лигавицата...ще питам утре
*
« Отговор #863 -: Март 22, 2012, 14:07:23 pm »
Еха браво mimi4i- дано  и след прегледа ни зарадваш с добри новини и така 9 месеца! :D
Боги,ами прав е мъжа ти - вместо да се притесняваш звъни и ги питай.Аз утре съм на преглед-ще споделя после какво е развитието.Притесняваме факта,че при  ЗЕТ само няма да имам болнични вероятно,а определено искам да си остана 10-ина дни в къщи след това.В понеделник на прегледа имах 2фоликула по 11 и други дребни и предполагам,че утре ще са попораснали,ама дали доки ще иска да ги боцкаме....или само за ЗЕТ ще следим лигавицата...ще питам утре

Не си ме разбрала, притеснява се той, а аз съм диво спокойствие. Просто такъв ми е характера. Иначе се обадих на секретарките и помолих Анита да каже на д-р Стаменов, пък и да го попита за кой ден от цикъла да си запиша час. Сега чакам да ми звънне обратно с инфо.
А за твое сведение, през м. февруари правих ЗЕТ и ми дадоха болничен, но пък аз правих и пункция. Просто не извадихме Я.
Зависи от конкретния случай, но дават минимум 10 дни от датата на пункцията.
По преценка на лекуващия ти лекар. Най-добре като отидеш в понеделник на преглед - попитай.
Аз бях в твоето положение през м. февруари и настоях да ме боцнат, та ако има Я да правим комбиниран ЕТ + ЗЕТ, но както написах не успяхме да извадим.

Успех!

Момичета днес отново си направих тест и ЧХГто е 191.00
Обадих се в клиниката  и от там ми казаха че всичко е наред,бременна съм, стойностите не били ниски на 2.04 съм на преглед и се моля дано всичко да е ОК.
Благодаря Ви за подкрепата и  желая успех на всички.
Стискам палци за нарастващо ЧХГ. Стойността си е супер.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #864 -: Март 22, 2012, 15:46:37 pm »
mimi4i, браво :) Чакаме още хубави новини след прегледа :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #865 -: Март 22, 2012, 15:49:28 pm »
Анита от клиниката ми се обади. Д-р Стаменов е казал, че няма проблем щом е само зацапване и не кървя. Казал е и да си запиша час за 4-ти, най-късно 5-тия ден от цикъла, тъй като сега ще правим опит с лека стимулация.
Интересувам се дали някоя от вас е правила такъв опит и през колко дни са я викали на преглед, за хормони, инжекции и т.н. Имах планове за другата седмица (имам рожден ден и мислех да си спретнем един уикенд в Банско), а пък като си знам цикъла ще ми дойде сигурно в понеделник. Да знам дали да си отменям плановете.
И другото, което ме интересува е колко приблизително ви е излизало като цена.
За пункцията и трансфера ясно. Но за лекарствата за стимулация колко сте давали. Искам да си направя сметка за това какви парички да приготвя. От НОИ още не са ми превели парите за болничния от м. февруари и идеята ми е да ги използвам за финансиране за този опит. Дали ще ми стигнат 1000лв. за лекарствата или ще трябват повече. Пък и ще трябва да питам доктора дали и този път ще вливаме "Киовиг", че и той е към 1000лв. :ask:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #866 -: Март 22, 2012, 16:18:05 pm »
Боги всичко зависи колко лека ще е стимулацията, не ти ли каза доктора, аз последният път бях на Клостилбегит 20лв и шест меногон 120 лв. евентуално ми казаха цитротид, който май е към 100 лв и той, но на мен не се наложи да ми го слагат защото LH не се беше качило сигурно в деня на прегнила, и прегнила който беше 6 лв тогава.Има момичета които са писали, че им излезнало около 500 лв,но явно е индивидуално, ако ти сложат нещо от тежката АРТелерия незнам тогава...питай доктора най - добре!?Успех!! :D
*
« Отговор #867 -: Март 22, 2012, 16:26:23 pm »
Аnajens, благодаря ти за отговора. Дано и някое друго момиче сподели. Не мисля, че ще включва "тежка" артилерия, аз реагирам добре на стимулация по принцип. Помня, че като правехме инсеминации само с клостил или дуфастон правех по 6-7 фоликула.
А през колко време те викат? Всеки ден ли, или през ден? 
*
« Отговор #868 -: Март 22, 2012, 16:32:02 pm »
Момичета, излезе ми имунологията. Имам NK клетки 15% при норма по-малко от 12%. По препоръка на доц. Балтаджиева започнах Агапурин, Вигантол и Омега3 фортекс. То не че е кой знае колко над нормата ама все пак . Някой може ли да ми каже има ли вероятност да назначат вливания Имуновенин или Октагам? :ask:
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #869 -: Март 22, 2012, 16:34:00 pm »
Момичета извинявам се предварително, че ще питам втори път /явно никой не е на тая вълна.../. Срам ме е да питам секретарките. Предстои ми блокаж този цикъл , имам час за 20-ти ден. Трябва ли да се предпазвам от евентуално забременяване дотогава? Шансът е почти нулев, ама знам ли.. да не ида бременна на блокаж. Въобще не се сетих да питам такова нещо и сега ми наближава овулацията и се чудя да правим ли естествени опити /вече по навик/ или да купувам презервативи.
*
« Отговор #870 -: Март 22, 2012, 16:37:59 pm »
lubadim
нищо лошо няма да се случи, ако междувременно забременееш. Мой колега се радва на красива дъщеричка, зачената необяснимо според екипа на д-р Стаменов, докато изчаквали идването на МЦ след поставяне на блокиращата инжекция. При тях възможността за естествено забременяване била нулева, тъй като девойката била с две запушени тръби. Но, явно стават чудеса!
Аз не знам, но това по горе е отговор.
*
« Отговор #871 -: Март 22, 2012, 16:45:33 pm »
Момичета, излезе ми имунологията. Имам NK клетки 15% при норма по-малко от 12%. По препоръка на доц. Балтаджиева започнах Агапурин, Вигантол и Омега3 фортекс. То не че е кой знае колко над нормата ама все пак . Някой може ли да ми каже има ли вероятност да назначат вливания Имуновенин или Октагам? :ask:
 avallon,аз от октомври съм на тези лекарства.НК клетките ми бяха 18%,свалих ги на 12% и продължавам с лекарствата .Имуноложката ми каза на 2 ден от стимулацията да пусна контрола на завишените, да видим как са.Дано не се стигне до вливания с Имуновенин,ама след лошата биопсия... :( ,не знам ,каквото стане,това!
*
« Отговор #872 -: Март 22, 2012, 16:51:20 pm »
Нямам време, от два дни съм с блокаж по дълъг протокол, за 10 дни, когато би трябвало да започне стимулацията  не ми се вярва да паднат под 12%.
« Отговор #873 -: Март 22, 2012, 16:57:59 pm »
Мерси, Авалон, ... да, това го видях, ама е преразказ чут от колега и се споменава думата "чудо". По скоро ме интересуваше лекарите дават ли конкретни указания - контрацепция или не, които съм пропуснала. Струва ми се безотговорно и тъпо ако случи , а не е трябвало , или пък ако е нямало проблем ще ме яд че сме пропуснали месец да опитваме естествено. Благодаря все пак - явно надделява мнението че това е без значение и мъжа ми е късметлия:) ,бях го отрязала този месец
« Отговор #874 -: Март 22, 2012, 17:08:38 pm »
Lubadim,бъди спокойна и не се пази,аз лично не съм се пазила след инжекцията.Bogi,на мен преди няколко месеца ми предложиха ЕЦ с лека стимулация,която беше с клостилбегит и последните около 4 дни преди пункция щях да слагам по 1 Меногон на ден.Но заради високо Тсх не стигнах до края.Така,че няма да ти излезе много скъпо ,мисля че Меногона беше около 20 лв.Успех,а на прегледи не помня как ме викаха,но аз и не стигнах до края на цикъла.
*
« Отговор #875 -: Март 22, 2012, 17:14:30 pm »
При същата стойност 15 %, миналата година вливах 10 гр. киовиг - 1050 лв.
Тази година (м. февруари) 7.5 гр. - 803 лв. или нещо такова. Намалиха ми ги, тъй като при последната контрола се оказа, че съм се повлияла от оксибора, омега 3 форте и вигантола. Но пак ми бяха 15 %.
Дано съм ти била полезна.
« Отговор #876 -: Март 22, 2012, 17:17:54 pm »
Bogi,  аз съм правила лека стимулация с аримидекс и меногон; клистилбегит и меногон + цитротид когато се налагаше. Плащала съм около 500 лева за стимулацията. И двата пъти са ме викали на 2ри ден и после през ден. Но първият опит ме оставиха 5 дена да си пия хапчетата и после преглед, но предвид, че трудно реагирам 2рият път през ден ме следяха. При всеки е индивидуално, по-добре бъди подготвена от гледна точка на време. Успех, стискам палци за плодовит цикъл  :D
« Отговор #877 -: Март 22, 2012, 17:21:53 pm »
Момичета днес отново си направих тест и ЧХГто е 191.00
Обадих се в клиниката  и от там ми казаха че всичко е наред,бременна съм, стойностите не били ниски на 2.04 съм на преглед и се моля дано всичко да е ОК.
Благодаря Ви за подкрепата и  желая успех на всички.

mimi4i поздравления. Имаш едно прекрасно ЧХГ с пожелание да го удвоиш. Хайде сега да се отдадеш на прекрасните емоции от бременността. Лека и безпроблемна да е тя  :D

*
« Отговор #878 -: Март 22, 2012, 17:23:08 pm »
Благодаря за отговорите, момичета! Общо взето явно за лекарствата едни 500 лв. ще ме оправят. Това е добре. Като ми преведат обезщетението за отпуска по болест от февруари ще стигне за този опит. Супер!
*
« Отговор #879 -: Март 22, 2012, 17:29:32 pm »
Значи няма да се размина.
Боги благодаря.