0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #820 -: Март 20, 2012, 14:56:34 pm »
Сега повече от час не съм чакала.
И аз, или съм влизала навреме. Даже предпочитам да почакам, но да обсъдим спокойно нещата. Пу, да хвана от прахчето на sladko и midge като пациентки на д-р Сигридов.
Очаквайте нашата блага вест! екип Надежда[/color]
:balk_69:
Аз да се отчета, вчера ми върнаха едно ембрионче от естествен цикъл на 4 ден. С още 1 момиче, с което бяхме на пункция ни трансферираха заедно, така, че това явно е нещо ново в клиниката да се оставя трансфера за 4 ден (поне аз не съм чувала). Сега великото чакане!
Успех, момичета  yahoo_17
« Последна редакция: Март 20, 2012, 16:02:53 pm от doci »
*
« Отговор #821 -: Март 20, 2012, 15:01:59 pm »
sladko, дано пак да се наредим при д-р Сигридов. За всички се отнася това  :wink:
« Отговор #822 -: Март 20, 2012, 15:16:28 pm »
Здравейте, на мен ми предстои този или другия цикъл да почваме процедура /1 опит/. Д-р Персенска спомена за блокираща инжекция и каза да си запиша час за 20-21ден от цикъла, но не разбрах много ли е важен точния ден, например 21-ден ми се пада в събота, да драпам ли за 20ти ден-петак или може и за понеделник ,вторник...има ли кои да сложи тази инжекция в събота?....Въобще не съм много наясно какво ми предстои , а и вече се вълнувам и не внимавам какво ми се казва:) не ми се ще да пропускам цял цикъл по тази причина. И още един дребен въпрос, че не мога да се свържа цял следобед по телефона -трябва да си пусна в лабораторията един ТСХ хормон - дали ти дават резултата веднага или на другия ден?
*
« Отговор #823 -: Март 20, 2012, 15:24:57 pm »
Здравейте, на мен ми предстои този или другия цикъл да почваме процедура /1 опит/. Д-р Персенска спомена за блокираща инжекция и каза да си запиша час за 20-21ден от цикъла, но не разбрах много ли е важен точния ден, например 21-ден ми се пада в събота, да драпам ли за 20ти ден-петак или може и за понеделник ,вторник...има ли кои да сложи тази инжекция в събота
Днес ми биха блокажа - 20ти ден се пада, до колкото знам това се прави само на 20тия или на 21вия ден от МЦ. Понеделник, вторник е вече късно.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #824 -: Март 20, 2012, 15:29:37 pm »
Здравейте, на мен ми предстои този или другия цикъл да почваме процедура /1 опит/. Д-р Персенска спомена за блокираща инжекция и каза да си запиша час за 20-21ден от цикъла, но не разбрах много ли е важен точния ден, например 21-ден ми се пада в събота, да драпам ли за 20ти ден-петак или може и за понеделник ,вторник...има ли кои да сложи тази инжекция в събота?....Въобще не съм много наясно какво ми предстои , а и вече се вълнувам и не внимавам какво ми се казва:) не ми се ще да пропускам цял цикъл по тази причина. И още един дребен въпрос, че не мога да се свържа цял следобед по телефона -трябва да си пусна в лабораторията един ТСХ хормон - дали ти дават резултата веднага или на другия ден?

Какво те притеснява,че е събота?Клиниката работи и събота и неделя,спокойно има кой да ти сложи инжекцията.Прави си каквото ти е казала докторката.Късмет!
Хормоните излизат след 2 часа.
« Отговор #825 -: Март 20, 2012, 15:37:27 pm »
21-ден ми се пада в събота, да драпам ли за 20ти ден-петак или може и за понеделник ,вторник...има ли кои да сложи тази инжекция в събота?....
Ехее, късметлийка - аз колко пъти гледам да ми се паднат процедурите в събота, а ти искаш да ги преместиш в друг ден?! Инжекции са ми били и в събота, и в неделя (вечер са до по-рано), винаги има кой да ти сложи инжекция; за блокираща - не знам, не са ми правили, сигурно е като другите.
« Последна редакция: Март 20, 2012, 16:18:39 pm от mammita2012 »
« Отговор #826 -: Март 20, 2012, 15:45:58 pm »
Благодаря ви! Точно това ме интересуваше, подозирах , но не бях сигурна дали 22-23ден вече не е късно. Имам и един съвсем дебилен въпрос - когато предстои блокаж и въобще ще се почва процедура, трябва да се внимава да не се забременее преди това случайно, нали? То шансовете са едно на милион, но понякога съдбата си прав шеги , а на 20-тия ден още няма как да се разбре...
« Отговор #827 -: Март 20, 2012, 16:50:53 pm »
Здравейте момичета
на 05 март ми беше трансфера и тази сутрин си направих уринен тест който показа една хубава черта и една която се чудя дали я има или я нама. След това реших да направя и кръвен тест който пък ми показа 82,33 ЧХГ. Сега незнам какво да си мисля, дали мога тайничко да се зарадвам или стойноститее са прекалено ниски за 15ти ден след трансфер. Благодаря предварително за отговорите Ви.
*
« Отговор #828 -: Март 20, 2012, 16:58:58 pm »
Стойностите ти са прекрасни. :D Пусни още един тест след 48 часа и се усмихни широко. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #829 -: Март 20, 2012, 17:13:08 pm »
mimi4i , супер са си стойностите :) Тихичко честито и от мен :)

Тара, и аз веднага разпознах Къди, като гледах филма и си припомних дневник. Много им се радвах, да им е жива и здрава дъщеричката :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #830 -: Март 20, 2012, 18:01:33 pm »
Благодаря Ви дано наистина чудото да е станало
В сряда пак ще напаравя кръвен тест и да видим
« Отговор #831 -: Март 20, 2012, 19:12:01 pm »
КЪДИ, :D ти си в "такъв е животът" :ask: -   :cheerleader:

Поздравления :D!

Много сте проницателни! :D
Когато се видях се ужасих, веднага се обадих на мъжа ми и му казах "Как не те е срам през цялото това време да не ми кажеш колко съм дебела!!" А той "Опитах се!" хахахаа.....успех момичета!
Сори за спама!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #832 -: Март 20, 2012, 19:24:41 pm »
Къди, супер си изглеждаше, като всяка щастлива бременна :) Тази събота ще те гледаме пак, ще бъде още по емоционално и радостно :)
« Последна редакция: Март 20, 2012, 19:30:39 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #833 -: Март 20, 2012, 19:27:53 pm »
Къди,толкова хубава и сияеща беше в предаването,едно хубаво си поплаках докато те гледах,надявам се да имам и аз твоя късмет.Успех и прегръдки:)
*
« Отговор #834 -: Март 20, 2012, 19:29:53 pm »
Къди,беше чудесна,само че аз не те разпознах че си ти :oops:Стига да мога ще гледам и тази събота,ако не на сайта ще го качат и пак ще гледаме!
*
« Отговор #835 -: Март 20, 2012, 20:17:58 pm »
Здравейте момичета!
Бих искала да попитам ,дали някой е правил процедура с донорска яйцеклетка в Малинов.Ще бъда много благодарна ако ми споделите за сумата ,която се заплаща,колко се чака и неща свързани със процедурата.Може да ми пишете и на лични.
Аз съм пациентка на клиниката и вероятно ще прибегнем до тази манипулация след дълги размисли.
Успех на всички момичета и много усмивки!
« Отговор #836 -: Март 20, 2012, 20:25:01 pm »
Я да си призная и аз, че я разпознах :D
Сетих се, че Боряна Гидикова искаше да направи предаване и Къди беше казала следното:

"Освен да взема да кандидатствам аз, но трябва да побързаме, че бебето ще дойде скоро"
Като видях клиниката веднага ми светна лампата :D
Поздравявам те Къди за смелостта да се изправиш пред толкова много хора и да разкажеш за проблемите.
Тази събота с най-голямо удоволствие ще гледам появата на бял свят на твоето детенце.

geko, сумата се обсъжда с лекаря. За чакането зависи, от една до година и половина.
« Отговор #837 -: Март 20, 2012, 22:13:20 pm »
Ей,Къди,толкова се чудих коя е нашата съфорумка,изобщо не съм предполагала,че си ти,толкова емоционално беше интевюто с вас,настръхнах и си поплаках,много сте сладки,от сърце ви се радвам:))))Поздравления,вдъхнах те кураж на стотици семейства  osi_17
*
« Отговор #838 -: Март 20, 2012, 22:33:52 pm »
Здравейте момичета
на 05 март ми беше трансфера и тази сутрин си направих уринен тест който показа една хубава черта и една която се чудя дали я има или я нама. След това реших да направя и кръвен тест който пък ми показа 82,33 ЧХГ. Сега незнам какво да си мисля, дали мога тайничко да се зарадвам или стойноститее са прекалено ниски за 15ти ден след трансфер. Благодаря предварително за отговорите Ви.
Днес ти е 14-ти ден от ЕТ и тези стойности са си ОК.
Чакаме след 2 дни да се похвалиш с двойни.
*
« Отговор #839 -: Март 20, 2012, 22:47:20 pm »
mimi4i браво и тихичко честито от мен:)

bogi да разбирам ли,че деня на трансфера се брои нулев?За четвърти път чакам за тест,нооооооо не се издържа...др.Стаменов каза да го направя на 17ти ден едва ли ще издържа толкова мисля да пусна кръвен на 10ти ден какво ще кажете момичета раничко е нали.Въпреки че в клиниката на Щерев пускахме на 5ти и 10ти ден кръвен ох незнам не се търпи.