0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #800 -: Март 19, 2012, 23:47:36 pm »
А иначе за лудницата в клиниката всеки ден е различно. Аз съм пациентка от януари 2009 г. и според мен само понякога е супер лудница. В повечето случаи всичко си е нормално, като изключим чакането разбира се, което аз вече след три години дори не отчитам. Такива легенди се носят вече, че едно момиче ме пита дали да си вземе два дни отпуска, за да успее да мине на първичен преглед. Защото такива страшни неща била прочела, че не се и надява да успее за един ден :) Ще каже човек, че сме денонощно в клиниката.

Иве явно аз днес съм попаднала точно на такъв ден. Иначе съм от една година в клиниката и досега немога да кажа, че ми се е налагало да чакам много време. Аз лично съм доволна от организацията им.

« Отговор #801 -: Март 20, 2012, 07:30:00 am »
Мога ли ви попитам утре ме викат за хормони два дни преди пункция,трябва ли да е на гладно и жадно?!пропуснах да питам :oops:
Добре дошла в отбора, Бебешори  :D. Момичетата са отговорили, че за хормоните не се изисква да си гладна и жадна. До колкото се досещам ще си на ЕЦ щом те викат 2 дни преди пункция. Стискам палци и ти желая успех  :crossfingers:

Относно лудницата в клиниката, имало е случаи когато ми се е завивало свят от движението на хора долу до рецепцията  osi_15 и от чакане ми се е пукала душичката, но все още бях "гърмян заек  :a_rabbit_01:" и не знаех какъв е реда. Сега е друго, старая се да не се ядосвам.
*
« Отговор #802 -: Март 20, 2012, 08:55:23 am »
КЪДИ, :D ти си в "такъв е животът" :ask: -   :cheerleader:

Поздравления :D!
*
« Отговор #803 -: Март 20, 2012, 09:06:47 am »
КЪДИ, :D ти си в "такъв е животът" :ask: -   :cheerleader:

Поздравления :D!

И аз така си мисля.Още не съм го гледала все не оставаше време, но точно с нея часта ще я погледна днес.

Момичета аз септември на какъв ужас попаднах в клиниката.Точно след отпуската беше ад.Много народ, много нещо.

*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #804 -: Март 20, 2012, 11:13:40 am »
Еми да момичета и аз вчера бях на преглед и наистина имаше мнооого хора,но видях също,че има съобщения за записване на часове към лекари на Малинов,на мястото на манипулационната на ет.1 е вече кабинет и предполагам,че и това ще увеличи хората.
Иначе в петък съм пак на преглед и тогава ще се реши дали ще си ги прибирам замразените ембриончета(7 бр,.които първо ще изследваме).На 4-ти ден обаче лигавицата ми беше 3-до преди цикъла пих естрофем и дуфастон и вчера доки ми каза да започна пак естрофема.На предишните два цикъла слагах и еротон и сега го питах да слагам ли пак - каза не.На мен ми се струва ,че лигавицата ми не се променя като размери независимо какво пия или слагам.Последните два цикъла на 9-ти ден си ми беше 7-7.5 и като гледам и сега ми се вижда че няма да е по-различен размера и ....?
Споделих и за притесненията ми за микробиология и той каза да му напомня следващия преглед да я направим.
*
« Отговор #805 -: Март 20, 2012, 11:40:47 am »
Здравейте момичета, и аз съм отново на хорото  :lol: С какви закъснения се движат часовете? В сряда съм в клиниката за стартиране на опит през фонда и се чудех има ли промяна от преди 2-3 години или е същото.
Успех на всички!
*

sara68

• 269
« Отговор #806 -: Март 20, 2012, 11:52:27 am »
вчера аз бях за 12.35- влязох към 13.45- само един час закъснение :)
« Отговор #807 -: Март 20, 2012, 11:55:00 am »
Един час си е добре. :wink: В интерес на истината никога и не съм чакала повече от час, а напоследък закъсненията са съвсем приемливи - от 20-тина минути.
*
« Отговор #808 -: Март 20, 2012, 11:56:24 am »
Това е мнооого различно. До час си е супер  :lol:
*

sara68

• 269
« Отговор #809 -: Март 20, 2012, 12:01:13 pm »
така е и аз го потвърждавам :)
Та момичета,мислех си че въпреки коментарите,които си обменяме тук - за всичко,което ни вълнува и притеснява или не ни е ясно е добре да си разговаряме с лекарите,независимо от тяхната заетост.По-добре да търсим отговори и решения сега, а не след поредния неуспешен опит,който освен всичко останало ни коства много и емоционално и финансово.
Успех на всички и дано пролетта да е ново начало за нас!!!
*
« Отговор #810 -: Март 20, 2012, 12:04:20 pm »
sara68,един час се издържа,а питаш ли ме мен,моя час беше за 15.00ч ,а влязох в кабинета в 17.45ч ,направо бях изтрещяла osi_14...после казаха,че са имали 9 трансфера и затова е било това закъснение с часовете.Като чух това,ядът ми се изпари на момента,даже се зарадвах някак си  :)
*

sara68

• 269
« Отговор #811 -: Март 20, 2012, 12:16:46 pm »
е какво да се прави  - вероятно сутрешния график почти се е слял със следобедния като време и..... + трансферите и другите манипулации. доста си почакала,но важно е резултат да има :)
*
« Отговор #812 -: Март 20, 2012, 12:23:36 pm »
Значи да не ви казвам септември като ми беше опита колко трансфера бяха на ден.Не знам как са вървели часовете тогава и не знам как смогваха.Един час е супер и аз съм чакала максимум толкова, като изключим ЦС, тогава си отвисях.

На всички ви пожелавам късмет.Аз засега обмислям едно инсе за май месец, но още го мисля.

*
« Отговор #813 -: Март 20, 2012, 13:21:14 pm »
от страницата на клиниката във ФБПриятели,
на 25.3.- Благовещение, Ние от екип Надежда ще ви съобщим много важна и страхотно топла новина за всички. Очаквайте нашата блага вест!
екип Надежда

Каква ли ще е благата вест?Някой който е ходил скоро да има предположения?

маги,каквото и да решиш много късмет.А относно чакането,ми аз най винаги поне по час си откарвам,но няма как натоварено е.
*
« Отговор #814 -: Март 20, 2012, 13:53:58 pm »
от страницата на клиниката във ФБПриятели,
на 25.3.- Благовещение, Ние от екип Надежда ще ви съобщим много важна и страхотно топла новина за всички. Очаквайте нашата блага вест!
екип Надежда

Каква ли ще е благата вест?Някой който е ходил скоро да има предположения?

Да,и аз го видях това във фейса,мисля,че ще  е откриването на новата болница.Кога ли ще се преместят? :ask: Дано не е скоро,щото тук ми е много удобно,само на 3 спирки ми е :mrgreen:                                                                                      Оф,ще си сменя аватара,че с тия ботуши ми е мнооого топло вече :balk_48: п.с.Нещо не мога да го сменя! :balk_154:
« Последна редакция: Март 20, 2012, 14:01:37 pm от sole »
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #815 -: Март 20, 2012, 13:56:45 pm »
 Къде ще е новата болница?

« Отговор #816 -: Март 20, 2012, 14:05:47 pm »
И аз се сещам за новата болница. Някой беше писал, че е някъде към "Западен парк". Незнам, и на мен ми е удобно на сегашното място, а и се притестявам, че ми предстои процедура и евентуалното местене в новата болница може да създаде неудобства или отлагане. Дано не се оправдаят тези мои страхове. щеу чакам с нетърпение Благовещение.
*
« Отговор #817 -: Март 20, 2012, 14:09:48 pm »
Здравейте момичета, и аз съм отново на хорото  :lol: С какви закъснения се движат часовете? В сряда съм в клиниката за стартиране на опит през фонда и се чудех има ли промяна от преди 2-3 години или е същото.
Успех на всички!

В сравнение от преди 3 г. сега организацията е доста по-добра. Тогава беше някакъв ужас откъм чакане. Сега повече от час не съм чакала.
midge тогава сме били по едно и също време пациентки на Сигридов. :wink:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #818 -: Март 20, 2012, 14:21:02 pm »
Аз също смятам, че има огромна промяна в реда, откакто направиха кабинета долу, преди не ми мърдаше да чакам по три часа, а последните две години не съм чакала повече от половин час за преглед!!!!Дори понякога съм закъснявала и ми е минавал реда и съм се обаждал, виж за изследвания на кръвта и за други процедури се чака, но прегледите мисля значително се подобри работата!!!
Аз има час за 29,03,да видим какво ще ме правят мен! :goodluck:
« Отговор #819 -: Март 20, 2012, 14:39:10 pm »
Здравейте на всички! Аз да се отчета, вчера ми върнаха едно ембрионче от естествен цикъл на 4 ден. Казаха,а и аз видях, че е хубаво.Изглеждаше като със слени клетки, за първи път имам трансфер на по-късен етап. С още 1 момиче, с което бяхме на пункция ни трансферираха заедно, така, че това явно е нещо ново в клиниката да се оставя трансфера за 4 ден(поне аз не съм чувала). Сега великото чакане!