0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #740 -: Март 15, 2012, 12:22:50 pm »
ive,bari,браво! :balk_46:Страхотни новини,момичета!С вас ме  :grouphug2: и повлечете крак на излизане :wink:
*
« Отговор #741 -: Март 15, 2012, 14:10:52 pm »
bari това е превъзходна бройка :) Хайде момичета чакаме скоро добри резултати  yahoo_33
Момичета да попитам след стимулиран опит доктор Стаменов колко препоръчва да се изчака преди следващ? Ще го питам лично при обсъждането за неуспеха, но има доста докато ми дойде часът.
« Отговор #742 -: Март 15, 2012, 17:08:34 pm »
Е, моят успех днес в сравнение с другите е малък, но е крачка към успеха. Пакет хормони репродуктивна функция (ФСХ, ЛХ, Е2 и др.) - ОК. :blob10:
Следва да ги видим на 15-тия ден от цикъла и един прогестерон на 21-23 ден. yahoo_17
« Отговор #743 -: Март 15, 2012, 19:04:37 pm »
и на мен се обадиха преди малко имаме 9 оплодени яицеклетки утре ще ми кажат как се развиват и кога ще е ЕТ.
Браво, бройката наистина е супер, стискаме палци утре да ти звъннат с добри новини osi_9
*
« Отговор #744 -: Март 15, 2012, 20:03:51 pm »
Благодаря за подкрепата момичета  :bighug:
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #745 -: Март 15, 2012, 21:05:19 pm »
Момичета, върнаха ми и двете ембриончета :) Този път дано останем заедно за 9 месеца : ) Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци   :bighug: :bighug:

Bari, супер резултат :) Стискам палци до финала и чакаме утре пак да ни зарадваш :)

« Последна редакция: Март 15, 2012, 22:20:20 pm от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #746 -: Март 15, 2012, 21:12:38 pm »
Момичета, върнаха ми и двете ембриончета :) Този път дано останем заедно за 9 месеца : ) Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци   :bighug: :bighug:

Страхотна новина! Стискам палци този път всичко да е ОК!
Да се похваля и аз - днес ми звъннаха ембриолозите, че Я се е оплодила, утре дано да кажат, че се дели добре!
*

iva17

• 915
« Отговор #747 -: Март 15, 2012, 22:16:39 pm »
Мерси Боги, и на теб успех, сигурна съм, че ще се развива добре твоят боец :)
« Последна редакция: Март 15, 2012, 22:20:40 pm от iva17 »
« Отговор #748 -: Март 16, 2012, 00:13:22 am »
Иве, Бари браво на вас момичета. Много ви се радвам. Стискам палци за ++++++ тестове.
Боги и ти се справяш добре. Все така да продължаваш и скоро да се преместиш и ти в групата на положителните тестове

Хайде момичета повличайте крак за пухкавите бебчовци  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #749 -: Март 16, 2012, 10:01:38 am »
Браво момичета!
Стискам палци за успешни процедури до финала и много положителни тестове! :D
На мен вчера ми дойде МЦ и на 24.03. съм на преглед! Надявам се скоро и аз да се присъединя към Вашата компания!  :D
« Отговор #750 -: Март 16, 2012, 12:00:01 pm »
Disi, ти беше правила тест за хламидия, уреаплазма и микоплазма. Колко струват? Къде ги правите? Има един скъп имунологичен тест  Хламидия трахоматис IgG / IgM /IgA (40 лв) и един по-евтин Хламидия (директен тест, 15 лв). Кой от двата се прави? Уреаплазма не го намирам в ценоразписа, къде се прави?  Знае ли някой? :ask:
« Последна редакция: Март 16, 2012, 12:01:45 pm от mammita2012 »
*

iva17

• 915
« Отговор #751 -: Март 16, 2012, 12:40:18 pm »
mammita2012, уреаплазма и микоплазма съм правила в клиниката. Предлагат ти два варианта - да пратят секрета за изследване май в Геника или да се излседва при тях. В клиниката излизаа по-скъпо, но аз ги пуснах там.
*
« Отговор #752 -: Март 16, 2012, 13:04:15 pm »
Момичета, върнаха ми и двете ембриончета :) Този път дано останем заедно за 9 месеца : ) Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци   :bighug: :bighug:

Браво,Иве!С толкова много стиснати палчета,няма как да не останете заедно следващите 9 месеца!Ще чакаме само хубави новини!
*
« Отговор #753 -: Март 16, 2012, 13:30:48 pm »
Здравейте момичета, вчера бях на преглед. На 20.03. стартираме по дълъг протокол с Декапептил депо. Инжекцията ми я дадоха аз да си я сложа, че ми е трудно с пътуването, а тепърва предстои. На 02.04. доки каза да отида на преглед - това е на 14тия ден след блокажа.
Та: имам два въпроса. Единия е при 30дневен цикъл ако ми дойде МЦ на 30ти(или 29.03.)няма ли опастност да закъснеем със същинската стимулация, или не дай си боже вземе да ми дойде още по-рано(напоследък покрай всичките тия истории започна и да ме изненадва тоя мой месечен цикъл).
Втория ми въпрос е за уреаплазма, хламидия и микоплазма - такива изследвания не съм правила. Назначават се от доки по преценка или са задължителни. Не знам дали да си ги пусна за всеки случай или да изчакам 02.04., когато е прегледа - тогава да питам. То май като се замисля гореизброените не се лекуват от днеска за вчера ..... ох взе да ме втриса нещо. Моля дайте ми съвет.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #754 -: Март 16, 2012, 13:38:10 pm »
момичета имам пак хубави новини всички ембриони се развиват добре отивам за лепило и сигурно утре ще е трансвера....
« Отговор #755 -: Март 16, 2012, 13:46:06 pm »
момичета имам пак хубави новини всички ембриони се развиват добре отивам за лепило и сигурно утре ще е трансвера....

Бари това наистина са хубави новинки. Успех мила и утре да си прибереш бебчетата на топличко за 9 месеца.

*

iva17

• 915
« Отговор #756 -: Март 16, 2012, 14:03:47 pm »
Супер, Бари :) От утре ще ми правиш компания :)

pimi,  и аз си мисля, че с толкова стиснати палци няма как да не стане този път  :bighug:

avallon, аз сама предложих на док да пусна уреаплазма и микоплазма, хламидия бях правила още в началото по препоръка на друг лекар. Той каза, че едва ли в това е проблемът, но все пак е добре да се направят. И ги пуснах в клиниката, иначе бяха ок изследванията.
*
« Отговор #757 -: Март 16, 2012, 14:26:49 pm »
Успех, Бари!
mammita2012, avallon, аз съм от гр. Русе и правя изследванията си в Лаборатория "Здраве". Както вече писах, микробиологията на влагалищен секрет и еякулат са абсолютно задължителни изследвания при започване на инвитро процедури в клиниката в гр. Тутракан, която работи в пряко сътрудничество с Клиника Малинов и в която до скоро провеждах лечение. Всъщност моят лекуващ лекар ме насочи за консултация и продължаване на лечението при д-р Стаменов, като успоредно с това и той ме наблюдава. Що се отнася до изследването за Хламидия, Уреаплазми и Микоплазми, тях пуснах допълнително по съвет на момичета във форума на клиниката. Първоначално и аз бях скептично настроена към тях и на няколко пъти ги отлагах, защото нямах никакви физиологични признаци. Когато започнахме подготовка за ЕЦ в началото на тази година, реших да ги направя, за да съм сигурна, че всичко е наред. Но имаше изненада с уреаплазмите. След като коментирах резултатите с лекуващия ме лекар и с микробиоложката на Лаборатория "Здраве", както и след като прочетох информацията за тях в Интернет, установих, че съм постъпила правилно. Да не говорим, че д-р Стаменов категорично отказа ЕТ, въпреки, че стартирахме лечение с антибиотик за тях. Изследването на влагалищния секрет се поема от Здравна каса, но останалите изследвания - не. Мисля, че общо излезе около 50 лева. Но трябва да се пуснат съответните изследвания и за партньора, защото може да се окаже, че при него е на лице някое от заболяванията. Това е мое мнение, но след поредицата неуспешни опити, напразни надежди и куп разходи, мисля, че преди да се пристъпи към инвитро процедура, която е скъпоструваща и натоварваща организма на жената, би трябвало да се изследват всички фактори, които биха повлияли на резултата.
« Отговор #758 -: Март 16, 2012, 15:21:03 pm »
микробиологията на влагалищен секрет и еякулат са абсолютно задължителни изследвания при започване на инвитро процедури в клиниката
мисля, че преди да се пристъпи към инвитро процедура, която е скъпоструваща и натоварваща организма на жената, би трябвало да се изследват
Disi, благодарим ти. Какъв антибиотик ти предписаха и колко време го пи? :coke:
*
« Отговор #759 -: Март 16, 2012, 15:31:43 pm »
Момичета, и аз имам хубави новини. Нашето ембрионче се е разделило и няма фрагментации. Утре чакам да звъннат пак, за да кажат дали ще замразяваме или ще връщаме.
Иначе, мисля при следващата ми среща с д-р Стаменов и аз да поискам да ми направят изследванията, за които говорите. Може пък и при мен да има някоя скрита изненада и да се наложи да вземаме някакви мерки.