0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #720 -: Март 14, 2012, 13:00:32 pm »
Здравейте,момичета!
Моля ви, да ми да дете информация за цените на генетичните(за двамата партньори) и имунологичните изследвания,защото не мога да се свържа по телефона,а в сайта на Надежда няма цени.Проверих сайта на Малинов и там има ,но незнам дали са актуални.
Благодаря ви предварително!
Генетичните са по 150 лв на човек,а имунологичните-260 само на жената се правят.Толкова платихме януари месец.
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
*
« Отговор #721 -: Март 14, 2012, 13:18:55 pm »
Генетичните са по 150 лв на човек,а имунологичните-260 само на жената се правят.Толкова платихме януари месец.
Благодаря за бързия отговор!!!
*
« Отговор #722 -: Март 14, 2012, 14:27:59 pm »
bogi сигурно да мен ме извикаха в 8 бях с черен анцунг и черно яке...
« Отговор #723 -: Март 14, 2012, 16:14:11 pm »
В сайта drugs.com вижте:
http://www.drugs.com/uk/pregnyl-5000iu-spc-5545.html

Pregnyl should not be administered if the following criteria have not been met: at least 3 follicles greater than 17mm are present with 17-oestradiol levels of at least 3500 pmol/L (920 picogram/ml).
Oocyte collection is carried out 32 - 36 hours after the hCG injection.

Превод: Прегнил не се прилага, ако не са изпълнени следните критерии: препоръчва се наличие на най-малко 3 фоликула > 17 мм и естрадиол най-малко 3500 pmol/L (920 picogram/ml).
:ask: Ясно, че това са препоръчителни условия, които не винаги се изпълняват. Обаче, при естествен цикъл може ли да се прави пукнция на 1-2 фоликула без Прегнил?
« Последна редакция: Март 14, 2012, 17:02:51 pm от mammita2012 »
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #724 -: Март 14, 2012, 16:26:55 pm »
Бари, Боги, супер новини :) Стискам ви палци да се оплодят яйцеклетките и утре пак да ни зарадвате :)

Моите ембриончета се разивали и двете добре, казаха ембриолозите. Утре ще ми се обадят да кажат кога са решили да е трансферът.  
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #725 -: Март 14, 2012, 17:28:32 pm »
Здравейте момичета,ето ме отново с нови надежди-одобрена за втори опит от Фонда,и един на ЕЦ-самофинансиран.Имам едно питане-на 26/03/12 отивам да си взема заповедта,а после имам час за док.Стаменов,преглед+коментар понеже след неуспеха на ЕЦ не сме обсъждали,та...бихте ли ме посъветвали,какви изледвания да си пусна за да може да си спестя протакане на време-не съм от Сф.   Имам завишени МАТ/пия си еутирокса/,пролактина ми също е в горната граница-ТСХ,Пролактин ,за тези хормони си зная,че трябва да си ги пусна за да видим реалната картинка,да пускам ли имунологични-имах завишени Н-ка клетки,вливах Киовиг 7,5гр/15%-в референтни 12%/.Другите ЛХ,ФСХ,Естрадиол,прогестерон-дали ще трябват?  :oops: По принцип сме с мъжки фактор,но имаме замразен материал-и незнам дали трябва да пускаме отново спермограма,да видим как са сега нещата,той моят мечо е спрял всякъкви витамини добавки,бърканици и прочие.По-принцип д-р Кацаров е установил проблема/физикален/,и каза,че каквото и да правим няма начин ИКСИ ще е... При кръвните има високо ФСХ,и много нисък тестостерон. :( Желая успех на всички
« Последна редакция: Март 14, 2012, 17:51:42 pm от бебето »
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
« Отговор #726 -: Март 14, 2012, 17:44:24 pm »
Генетичните мисля,че бяха по 150лв на човек,за имунологичните обаче не си спомням точно
*
« Отговор #727 -: Март 14, 2012, 18:54:44 pm »
Бари, Боги, супер новини :) Стискам ви палци да се оплодят яйцеклетките и утре пак да ни зарадвате :)

Моите ембриончета се разивали и двете добре, казаха ембриолозите. Утре ще ми се обадят да кажат кога са решили да е трансферът. 

Иве, радвам се, че вървят добре нещата. Тия дни ми мирише на трансфер при теб :)

bogi сигурно да мен ме извикаха в 8 бях с черен анцунг и черно яке...

А пък аз с тъмно кафява пола и бежово сако :) И влезнах към 8.35ч.
« Отговор #728 -: Март 14, 2012, 19:07:46 pm »
...бихте ли ме посъветвали,какви изледвания да си пусна
Изследванията докторът трябва да ти ги предпише - той ти казва кои, в кой ден от цикъла. Иначе рискуваш да ги правиш (разбирай плащаш  :nono:) два пъти.
« Последна редакция: Март 14, 2012, 19:09:31 pm от mammita2012 »
« Отговор #729 -: Март 14, 2012, 21:52:46 pm »
Момичета, вчера бях на коментар при доктора. Иска този месец веднага след цикъл да направим снимка. Моля споделете информация! Каква е цената и боли ли? Изписа ми свещички, които да сложа вечерта преди и в деня на снимката.  Аз съм правила през 2009г., но беше с упойка и нищо не усетих. Каза на първия чист ден да съм на снимка защото може веднага да реши да ме стимулира. Аз не съобразих и забравих да му кажа, че моята М. продължава 6-7 дни. Най-рано на 7 ден мога да отида на снимка, а няма ли да е късно за започване на стимулация? :ask:
Доктора мисли, че при нас проблема е в ембрионите. Няколко цикъла ще трябва да събирам яйцеклетки и да върнем повече на брой ембриони, може би с цел да попаднем на по-качествени. Каза пет  8O и на мен очите ми изскочиха. Колко време ще ги събирам  :? Няма да се размина със стимулация, спомена ми за хапчета в комбинация с инжекции.

Боги, Бари, успешно оплождане и щастлив трансфер! Иве, на теб леко и успешно трансфериране  :cuddle: и дъжд от + + +
« Отговор #730 -: Март 14, 2012, 22:15:16 pm »
Момичета, вчера бях на коментар при доктора. Иска този месец веднага след цикъл да направим снимка. Моля споделете информация! Каква е цената и боли ли? Изписа ми свещички, които да сложа вечерта преди и в деня на снимката.  Аз съм правила през 2009г., но беше с упойка и нищо не усетих. Каза на първия чист ден да съм на снимка защото може веднага да реши да ме стимулира. Аз не съобразих и забравих да му кажа, че моята М. продължава 6-7 дни. Най-рано на 7 ден мога да отида на снимка, а няма ли да е късно за започване на стимулация? :ask:
Доктора мисли, че при нас проблема е в ембрионите. Няколко цикъла ще трябва да събирам яйцеклетки и да върнем повече на брой ембриони, може би с цел да попаднем на по-качествени. Каза пет  8O и на мен очите ми изскочиха. Колко време ще ги събирам  :? Няма да се размина със стимулация, спомена ми за хапчета в комбинация с инжекции.

Боги, Бари, успешно оплождане и щастлив трансфер! Иве, на теб леко и успешно трансфериране  :cuddle: и дъжд от + + +
На мен ми правеха снимка в клиниката м.септември 2011,много се страхувах,но не е чак толкова силна болката,поне при мен беше така,всеедно при по-силни М болки и то за кратко ,най-много 1 мин.И аз слагах свещички предната вечер и сутринта мой преди самата процедура,но аз изпих и 1 аулин 1 час преди снимката,ако искаш и ти направи така,при мен тръбите са перфектни поне док.каза така,не че разбирам.Иначе бях без упойка,веднага след процедурата вече не чувствах нищо,така че спокойно,не е страшно  osi_9
*

iva17

• 915
« Отговор #731 -: Март 14, 2012, 22:19:31 pm »
Papa2011, щом док е казал, че може веднага да започнеш стимулация след цветната снимка, значи може и на по-късен ден. То на повечето момичета според мен цикълът е поне 5 дена, така че не го мисли това. Аз този месец съвсем неочаквано започнах стимулация точно с хапчета и инжекции - от 4 ден започнах аримидекс, а от 6 ден включих и меногон. Според мен подходът на лекарите към всяка една е индивидуален и няма смисъл да се притесняваш излишно. Стискам ти палци всичко на цветната снимка да е добре и да започнеш веднага да събираш ембриончета :)
*
« Отговор #732 -: Март 14, 2012, 23:00:48 pm »
рара2011,аз преди години правих снимка без да съм слагала никакви обязболяващи.Не е кой знае каква болката,малко повече от колкото при тежък цикъл.Няма страшно,целта оправдава средствата,нали знаеш :D
« Отговор #733 -: Март 14, 2012, 23:13:30 pm »
На болката ще издържим, няма начин  osi_14. На какви ли не неща се подложихме, та една снимка ли ще ни спъне  :D.
Благодаря за отговорите момичета. Цената каква е? 250-300лв???
« Отговор #734 -: Март 14, 2012, 23:26:07 pm »
ами не, върти ми се към 120 лв от преди 1,5 г.
някой по-скорошен ще каже по-точно..

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #735 -: Март 15, 2012, 07:43:21 am »
Папа,доктора ли ти каза,че веднага т.е. след ЦС може да започнете стимулация.При мен и при трите пъти,когато съм ги правила в същия месец са ми казвали,че няма друго да правим.Все пак ти се прави един вид ренгенова снимка.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #736 -: Март 15, 2012, 08:05:03 am »
На болката ще издържим, няма начин  osi_14. На какви ли не неща се подложихме, та една снимка ли ще ни спъне  :D.
Благодаря за отговорите момичета. Цената каква е? 250-300лв???
Не,цената е 120 лв.-септември платих толкова,доколкото си спомням четох наскоро някъде,че все още цената е таза
*

iva17

• 915
« Отговор #737 -: Март 15, 2012, 10:55:57 am »
Момичета, звъннаха ми преди малко от клиниката, днес ще ми е трансферът :)
*
« Отговор #738 -: Март 15, 2012, 11:10:32 am »
Браво iva17  успех ти желая yahoo_33
*
« Отговор #739 -: Март 15, 2012, 11:25:08 am »
iva17 браво супер стискам палци за успешен финал  :bighug:

и на мен се обадиха преди малко имаме 9 оплодени яицеклетки утре ще ми кажат как се развиват и кога ще е ЕТ.