0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #400 -: Февруари 24, 2012, 13:33:44 pm »
Аз сноши като си легнах и започна да ме боли корема (ПМС), продължи няколко часа и много трудно заспах, а е много рано, днес ми е трети ден след трансфер на 4-ти ден.Какво е това нещо?
А иначе (в сравнение със стимулираните опити, когато бях подута и ме боляха яйчниците и др.)сега се чувствам много добре, само малко ме болят гърдите, но те започнаха да ме болят веднага след трансфера, и имам онова странно усещане във влагалището-все едно съм възбудена, но знам,че това е от утрогестана. 
От утре трябва да започна всяка вечер да си слагам подкожно и Клексан.
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #401 -: Февруари 24, 2012, 13:44:06 pm »
Хайде, Bogi, успех на кръвния утре!
Ще стискаме палци за едно тлъсто ЧХГ!  :D

Момичета, в момента колко дни болничен дават в кл."Малинов" при стимулиран опит по Фонда? Четох, че май вече не са 30 дни от пункцията, а 14, вярно ли е?
« Последна редакция: Февруари 24, 2012, 14:50:54 pm от wild cat »
*
« Отговор #402 -: Февруари 24, 2012, 16:06:10 pm »

Момичета, в момента колко дни болничен дават в кл."Малинов" при стимулиран опит по Фонда? Четох, че май вече не са 30 дни от пункцията, а 14, вярно ли е?

До колкото аз разбрах,при стимулиран опит болничния е 30 дена от дена на пункцията,а на естествен цикъл е 14 дена.
*
« Отговор #403 -: Февруари 24, 2012, 17:28:54 pm »

До колкото аз разбрах,при стимулиран опит болничния е 30 дена от дена на пункцията,а на естествен цикъл е 14 дена.
Имам сигурна информация от вчера, че за естествен цикъл дават 10 дни от пункцията.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #404 -: Февруари 24, 2012, 19:08:42 pm »
Момичета, док каза, че мога да спирам лекарствата. Така че до тук с петия ми опит. Ще видим какво ще предложи док от тук нататък, но при всички случаи мисля да почина месец-два.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #405 -: Февруари 24, 2012, 19:50:22 pm »
Момичета, док каза, че мога да спирам лекарствата. Така че до тук с петия ми опит. Ще видим какво ще предложи док от тук нататък, но при всички случаи мисля да почина месец-два.
Ива,много съжалявам  :(. Бъди силна и не губи надежда,щте видиш,че скоро ще имаш повод за радост. :bighug:
*
« Отговор #406 -: Февруари 24, 2012, 20:02:33 pm »
Съжалявам, Ива! Много мъчно ми стана, като прочетох, че ти е пети опит. На моя трансфер на 9 февруари, с мен имаше едно момиче, на което също му беше пети опит. Аз утре ще разбера какъв е резултата от трети ни опит. Макар че, имам чувството че и този път не се е получило.
« Отговор #407 -: Февруари 24, 2012, 20:13:15 pm »
Bogi, и аз си мислех, че не се е получило, а като видях резултата ревнах, че и по телефона ревах на мъжа ми. Той, горкия се чуди как да ме успокои и т.н. Пожелавам ти същия резултат като моя ;)
*

iva17

• 915
« Отговор #408 -: Февруари 24, 2012, 20:25:56 pm »
Стискам ти палци, Боги, дано при теб резултатът е положителен. При мен не знам вече какво още можем да направим. Този път уж всичко беше перфектно - супер показатели след биопсия, много добри ембриони, док с такова желание и старание ми направи трансфера и ..... пак не стана. И тоталната ирония на съдбата бе, че след няколко опита и куп изследвания, единствения път в живота си забременях през 2010 г. спонтанно. За изненада на абсолютно всички и то точно когато бях планирана за хистеро и за прекъсване на единсвената ми тръба, която на цветна снимка изглеждаше запушена. Но видяхме само веднъж сърдечна дейност, в 8 г.с. тя вече беше спряла и се наложи абразио. Но никога няма да спра да се опитвам да забременея, независимо по какъв начин. Все си мисля, че щом веднъж е станало, то значи пак ще стане.
« Последна редакция: Февруари 24, 2012, 20:27:29 pm от iva17 »
*
« Отговор #409 -: Февруари 24, 2012, 20:38:48 pm »
О, мила Ива, прегръщам те силно. И аз съм го преживяла. След първото ин витро забременях, кървях, приеха ме в Шейново със съмнение за извънматочна, но имах късмет и ми се размина операцията. И аз вярвам, че щом веднъж е станало, ще стане пак!!!
« Отговор #410 -: Февруари 25, 2012, 07:57:35 am »
Ива, много съжелявам за отрицателния резултат и за всички неуспехи, които сте преживели  :(. Повярвай ми, знам как се чувстваш. И аз мисля, че щом веднъж си успяла да забременееш спонтанно, пак ще се случи. Вярвам в това. Беше споменала, че чакате да ви излезе номерчето по ФАР, ето това е надежда. Хубавите неща предстоят. Ще успееш, само не се отказвай!

Боги, мила, стискам палци за тлъсто ЧХГ.
*
« Отговор #411 -: Февруари 25, 2012, 14:07:46 pm »
Ива съжалявам :( каквото и да ти кажа е излишно,за съжаление всички знаем каква е болката, аз ти пожелавам никога повече да не я изпитваш.Bogi надявам се ,че летиш от щастие и за това не пишеш :D.
Няма начин да няма начин!
*
« Отговор #412 -: Февруари 25, 2012, 14:54:40 pm »
Е, момичета, не летя, а лежа. Отново съм приземена. Направих си тест в Кандиларов и е отрицателен. Утре ще ида и до клиниката, ще пуснем втори контролно и ще поговорим с доктора какво правим оттук нататък. Толкова засега от мен!
« Отговор #413 -: Февруари 25, 2012, 15:33:07 pm »
Боги, миличка, много съжалявам, че така се е получило. Скоро го преживях и аз поредното разочарование и ми е много мъчно като чета такива неща. Не мога да разбера защо напоследък само такива резултати има... Но няма да се отказваме, нали така! Вярвам, че ще успеем. :bighug:

My first, my last, my everything!
« Отговор #414 -: Февруари 25, 2012, 15:35:32 pm »
Яд ме е, че не се получава, макар всичката си енергия и любов да влагаме в това да бъдем майки, че трябва да се "отърсим" и да продължим към следващия опит, защото накрая ще се сбъднат мечтите ни.
*

iva17

• 915
« Отговор #415 -: Февруари 25, 2012, 16:32:25 pm »
Благодаря ви за подкрепата, момичета. Дано наистина повече да не преживяваме това разочарование и да имаме новини само са положителни резултати.

Боги, съжалявам мила, много :( И аз записах час за коментар другата седмица, пък ще видим. Дано с пролетта и слънцето се заредим и ние с много позитивна енергия и късмет.
*
« Отговор #416 -: Февруари 25, 2012, 16:47:21 pm »
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Мъжът ми се прибра да ме напрегръща и реши, че довечера трябва да ме изведе някъде, за да се разведря! Прекрасен е!
« Отговор #417 -: Февруари 25, 2012, 17:37:43 pm »
Съжалявам, че не се е получило с този опит.
Bogi, много е хубаво да имаш подкрепа от най-близкия ти човек!
*
« Отговор #418 -: Февруари 25, 2012, 18:08:05 pm »
Съжалявам много за лошите резултати. През цялото време Ви следях и тръпнех в очакване на положителни новини. Отлично зная как се чувствате, но също така и колко сила има в една жена, решила да стигне до края в преследване на целите си.  Надявам се да успеете бързо да се съвземете и да намерите верния път към целта. Искренно вярвам, че това е временно състояние и рано или късно всяка от нас ще гушка бебче  :bori_007:,а може и две  :bori_007: :bori_004:.
« Отговор #419 -: Февруари 25, 2012, 19:19:53 pm »
Ива,Боги много съжалявам и за двете ви! :( Много мъчно ми стана като прочетох.Прегръщам ви и двете и съм сигурна,че следващият път ще се получат нещата.Не губете НАДЕЖДА! И аз утре ще правя тест,но за съжаление имам лошо пречувствие,още повече и след теста,който си направих преди 3 дни...Но каквото е писано ще стане...