0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #380 -: Февруари 23, 2012, 20:19:24 pm »
Момичета не издържах и днес си направих 1 тест от 1 левче.Май избързах и вече съжалявам-резултата беше"-"  :( Дали всичко е сваршено,или да продължа да си се надявам? Случвало ли се е и на някоя от вас...днес ми е 11 ден от ЕТ
*
« Отговор #381 -: Февруари 23, 2012, 20:27:46 pm »
Момичета не издържах и днес си направих 1 тест от 1 левче.Май избързах и вече съжалявам-резултата беше"-"  :( Дали всичко е сваршено,или да продължа да си се надявам? Случвало ли се е и на някоя от вас...днес ми е 11 ден от ЕТ
Лусита, никакви пикливи тестове. Направи си утре кръвен, за да си сигурна и да се успокоиш. Аз търпеливо изчаквам до събота. Но мила, спокойно, нищо не е загубено, докато не направиш кръвен тест.
« Отговор #382 -: Февруари 23, 2012, 20:47:47 pm »
 :)  milokami, повече спокойствие и силна храна :fridge: :balk_125:. Стискаме палци нещата да завършат с щастлив край osi_9
« Отговор #383 -: Февруари 23, 2012, 20:49:49 pm »
Лусита, никакви пикливи тестове. Направи си утре кръвен, за да си сигурна и да се успокоиш. Аз търпеливо изчаквам до събота. Но мила, спокойно, нищо не е загубено, докато не направиш кръвен тест.
Благодаря ти за куража Боги! Но много се съмнявам кръвния тест да покаже различен резултат. На теб УСПЕХ!!!
*
« Отговор #384 -: Февруари 23, 2012, 21:14:28 pm »
Лусита, тест за 1 лв. едва ли е с висока чувствителност. Нивата на ЧХГ се натрупват с различен темп. Така че, направи си кръвен тест - той ще покаже. Не отписвай опита преди това!
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #385 -: Февруари 23, 2012, 21:18:18 pm »
Lusita_Sf, не се отчайвай и не се доверявай на уринарно тестове,  особено на 11 ден. Във форума има много примери за момичета, които са имали положителни кръвни тестове след отрицателни уринрни. Аз самата имам приятелка, която забременя в нашата клиника и която имаше болки, прави си два уринарни теста -отрицателни и беше отписала опита си. Но на кръвния тест се оказа съвсем друго и сега е бременна в 5-ия месец :)      
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #386 -: Февруари 23, 2012, 21:26:42 pm »
Lusita_Sf, не се отчайвай и не се доверявай на уринарно тестове,  особено на 11 ден. Във форума има много примери за момичета, които са имали положителни кръвни тестове след отрицателни уринрни. Аз самата имам приятелка, която забременя в нашата клиника и която имаше болки, прави си два уринарни теста -отрицателни и беше отписала опита си. Но на кръвния тест се оказа съвсем друго и сега е бременна в 5-ия месец :)      
Ох,Ива много ме успокояваш,БЛАГОДАРЯ ТИ! ще ви послушам и ще изчакам 3-4 дни ,след което ще си направя кръвен тест. Дано резултата бъде :bfp:
*
« Отговор #387 -: Февруари 23, 2012, 21:31:50 pm »
Така те искаме, Лусита!
*
« Отговор #388 -: Февруари 23, 2012, 22:52:57 pm »
Момичета мина моята биопсия,много болезнено ама мина.Дано всичко е ок и да си прибера замразените другият месец.Лусита мила спокойно ще видиш,че кръвният тест ще е много положителен :)!
Няма начин да няма начин!
« Отговор #389 -: Февруари 23, 2012, 23:08:54 pm »
Лусита, късмет  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:!! Направи го след 3-4 дни.

Момичета, незнам как ще прозвучи, ама много се дразня  от "Направи кръвен тест" - в 90 % от БГ градове не правят кръвни тестове или ги пращат по София, или пък стават след 3-4 дни...  А да се отиде до София само за кръвен тест, да пътуваш 200-300 км,  просто не е оправдано...
В повечето случаи се правят уринарни тестове, тъй като няма къде да се направи кръвен.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*
« Отговор #390 -: Февруари 24, 2012, 09:02:57 am »
Манга, разбирам това, което казваш, и то същевременно е показателно какво е здравеопазването ни. Убедена съм, че ще се съгласиш обаче, че единствено кръвния тест дава без съмнение отговора, който ние чакаме.
Аз винаги пускам поне 2, за да съм сигурна, че няма лабораторна грешка.
« Отговор #391 -: Февруари 24, 2012, 09:30:31 am »
Боги, и аз искам да пусна кръвен тест, но трябва да дам 70 лв за бензин и да пътувам цял един ден за да мога да го направя, отделно детето ми е от няколко дни с висока Т и не мога, затова се мъча и правя тъпите пикливи тестове и продължавам с лекарствата въпреки че Шефкетова ми каза да ги спра, че не може на 16 ден да не ми е показало. Но пък само ми зацапва... и си знам от предишната бременност че ми показа доста по късно...  Такова е положението, исках още на 10 ден да направя кръвен, но не мога... мъча се цяла седмица...ама пусто, "Надеждата не умира последна, тя просто никога не умира" /това вчера го видях в сайта на клиниката/
Това е, излях си го тук, че не мога да направя кръвен... :)
На теб Боги, на Ива и надругите момичета стискам много палчета за положителен резултат и успешни процедури!

*
« Отговор #392 -: Февруари 24, 2012, 10:25:55 am »
Манга, това за Надеждата и аз го прочетох вчера! :D
Съжалявам за положението. Дано детенцето ти оздравее и уринарните тестове да грешат.
Аз утре ще ходя до клиниката да си пусна кръвен тест. Мислех да направя днес един, тъй като в нашата клиника не ти казват резултата преди да влезнеш при док (близо до дома ми има филиал на „Кандиларов”), но се отказах. Някак си нямам чувството да се получило. Пък и сутринта реших преди на изхвърля един „Шуърчек” с изтекла годност, да го направя, ей така поне да е влязал в употреба. Контролна линия се появи, но не и тази която чакаме. И въпреки, че съм образован човек и изтекла годност и уринарен тест в комбинация ми казват, че това е нещо толкова сигурно, колкото и че има живот на Марс, вътрешното ми усещане е, че не греши.
Извън това, се чувствам гузна, че това не ме разстройва, така както се предполага, че би трябвало. Твърде много неща са ми минали през главата и вътрешната ми сила не ми дава да скърбя. Дори и преди 2 години, като преживях спонтанен аборт в комбинация с твърдението на един лекар (преди аборта), че май имам рак на маточната шийка, пак не го преживях толкова. Просто продължих и след 5 месеца бях на първичен преглед при д-р Стаменов. Спокойна съм и му вярвам, че ще намери правилния път за нас.
Малко дълго се получи. Някак си ми се искаше да споделя. :)
« Отговор #393 -: Февруари 24, 2012, 10:37:39 am »
Мила Боги,  :bighug:  и да знаеш, че вътрешното усещане много често греши ;)  :crossfingers:

*
« Отговор #394 -: Февруари 24, 2012, 10:46:09 am »
Мила Боги,  :bighug:  и да знаеш, че вътрешното усещане много често греши ;)  :crossfingers:

Благодаря!
Моето обаче е доста силно и в повечето случаи не ме е подвеждало.
Сега отивам да хапна нещо, че изведнъж се почувствах зверски гладна. :D
« Отговор #395 -: Февруари 24, 2012, 11:03:17 am »
Боги разбирам те много добре как се чувстваш.И аз след вчерашния тест изгубих всякаква надежда,но трябва да бъдем силни и да вярваме. Стискам ти палци утре на кръвния и да се похвалиш с :bfp: Дано и при двете ни уринните тестове са показали фалшив резултат. :)
*

iva17

• 915
« Отговор #396 -: Февруари 24, 2012, 11:12:55 am »
Момичета, моят ранен кръвен тест е отрицателен. Правих го на 9 ден след ЗЕТ на два ембриона на 5 дни. Ще пусна пак във вторник или сряда, но ме съмнява чак пък толкова късна имплантация да е.
« Последна редакция: Февруари 24, 2012, 11:16:20 am от iva17 »
*
« Отговор #397 -: Февруари 24, 2012, 11:24:24 am »
Момичета, моят ранен кръвен тест е отрицателен. Правих го на 9 ден след ЗЕТ на два ембриона на 5 дни. Ще пусна пак във вторник или сряда, но ме съмнява чак пък толкова късна имплантация да е.
Пусни за всеки случай! Дори и когато съм убедена, че не се е получило, го правя.
*

iva17

• 915
« Отговор #398 -: Февруари 24, 2012, 11:47:30 am »
О да, ще пусна, разбира се. На 28 или 29-и, но вероятността тогава да е положителен е малка. А ти кога реши да пускаш кръвен, Боги? Дано и твоят кръвен да е положителен, а да е грешен уринарния.
« Последна редакция: Февруари 24, 2012, 11:52:28 am от iva17 »
*
« Отговор #399 -: Февруари 24, 2012, 12:03:22 pm »
О да, ще пусна, разбира се. На 28 или 29-и, но вероятността тогава да е положителен е малка. А ти кога реши да пускаш кръвен, Боги? Дано и твоят кръвен да е положителен, а да е грешен уринарния.
По план - график се движа. Утре сутринта с мъжа ми ще отидем до клиниката да пусна кръвен.
Ако не е положителен, вече си имам пак план - график, който да обсъдим с доктора.
Включва малко почивка, освен ако той не реши, че трябва да се прави нещо. Миналата година след неуспешния стимулиран опит, правихме биопсия. Сега може да реши нещо друго - знам ли.
Иначе сме пуснали заявление във ФАР и като гледам как се движат номерцата - след 2-3 месеца ще излезне и нашият. Така че, може да направим още един стимулиран опит. Макар че на мен, повече ми харесва варианта ЕЦ и ЗЕТ. Много по-спокойно се случват нещата. Поне за мен!