Манга, това за Надеждата и аз го прочетох вчера!
Съжалявам за положението. Дано детенцето ти оздравее и уринарните тестове да грешат.
Аз утре ще ходя до клиниката да си пусна кръвен тест. Мислех да направя днес един, тъй като в нашата клиника не ти казват резултата преди да влезнеш при док (близо до дома ми има филиал на „Кандиларов”), но се отказах. Някак си нямам чувството да се получило. Пък и сутринта реших преди на изхвърля един „Шуърчек” с изтекла годност, да го направя, ей така поне да е влязал в употреба. Контролна линия се появи, но не и тази която чакаме. И въпреки, че съм образован човек и изтекла годност и уринарен тест в комбинация ми казват, че това е нещо толкова сигурно, колкото и че има живот на Марс, вътрешното ми усещане е, че не греши.
Извън това, се чувствам гузна, че това не ме разстройва, така както се предполага, че би трябвало. Твърде много неща са ми минали през главата и вътрешната ми сила не ми дава да скърбя. Дори и преди 2 години, като преживях спонтанен аборт в комбинация с твърдението на един лекар (преди аборта), че май имам рак на маточната шийка, пак не го преживях толкова. Просто продължих и след 5 месеца бях на първичен преглед при д-р Стаменов. Спокойна съм и му вярвам, че ще намери правилния път за нас.
Малко дълго се получи. Някак си ми се искаше да споделя.