0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #360 -: Февруари 22, 2012, 17:10:47 pm »
sis, пошегувах се, защото мъжа на Боги беше питал дали не трябвало на трети да прави тест.  :lol:

*
« Отговор #361 -: Февруари 22, 2012, 17:19:48 pm »
Момичета, колко дни дават болнични при пункция на естествен цикъл ? Някъде четох, че са десет дни, но не съм сигурна. И може ли да ми започнат от трансфера, защото този път наистина смятам да не мръдна от къщи.

При пункция на ЕЦ дават 10 дни от пункцията, при стимулиран опит - 30 дни от пункцията. Изрично попитах миналия път и категорично ми отказаха повече от 10 дни при пункция на ЕЦ.
Така е, при ЕЦ - 10 дни от деня на пункцията, но ЛКК може да даде 30 дни. Говори с лекаря и го/я помоли, като си обясниш притесненията. Едва ли ще ти откаже. Все пак всеки случай е индивидуален и може и да преценят по медицински причини ЛКК да ти даде максимума.

Боги, а ако искам тези десет дени да ми почнат от датата на трансфера дали ще се съгласят ?
*
« Отговор #362 -: Февруари 22, 2012, 17:41:42 pm »
Боги, а ако искам тези десет дени да ми почнат от датата на трансфера дали ще се съгласят ?
Съжалявам, но няма такъв вариант. Отпускът по болест е от датата на пункцията.
*
« Отговор #363 -: Февруари 22, 2012, 18:12:18 pm »
Bogi, стискам палци за :bfp: Успех!
*
« Отговор #364 -: Февруари 22, 2012, 19:02:13 pm »
Ох, момичета, благодаря! Добре, че сте вие, та минавам без психотерапия.  :lol:
*
« Отговор #365 -: Февруари 22, 2012, 19:05:08 pm »
Благодаря за отговорите момичета :grouphug:.Относно болничният аз при последният ЕЦ исках да си ходя на работа но като казах на док как работя(по 12 часа на крак)каза абсурд и си взех 30 дена нооооооо това беше преди 2години.За това pvg да не те подведа без да искам,при мен беше така.Страшно шубе взе да ме гони за утре :(.Bogi  когато и да направиш теста аз ти пожелавам да е много,много положителен :)имаш моите стиснати палци!
Няма начин да няма начин!
« Отговор #366 -: Февруари 22, 2012, 19:32:57 pm »
Здравейте искам да попитам как мога да си запиша час за някой от лекарите в Надежда защото вчера се обадих в клиниката за час попитаха ме за какво и за кога и като разбраха че чакам обаждане от фонда ми казаха че първо трябва да взема бележка от клиниката че ще ме приемат. След това във фонда трябва да ми дадат заповед с новото име на клиниката и чак след това ще мога да си запиша час преди това неможе и ЗАЩО някой може ли да ми отговори
« Отговор #367 -: Февруари 22, 2012, 19:43:49 pm »
Защото това е редът. Клиниката приема документите и т.н. обяснили са ти го вече.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #368 -: Февруари 22, 2012, 20:03:41 pm »
Здравейте искам да попитам как мога да си запиша час за някой от лекарите в Надежда защото вчера се обадих в клиниката за час попитаха ме за какво и за кога и като разбраха че чакам обаждане от фонда ми казаха че първо трябва да взема бележка от клиниката че ще ме приемат. След това във фонда трябва да ми дадат заповед с новото име на клиниката и чак след това ще мога да си запиша час преди това неможе и ЗАЩО някой може ли да ми отговори
Сигурно си чувала, че ако искаш да си запишеш час за първичен преглед в клиника Малинов може би вече трябва да чакаша около 2 години, единственият начин да скасиш този срок е това което са ти казали с промяната на заповедта от ФАР!Така, че направи това което са ти обяснили!Успех!
« Отговор #369 -: Февруари 22, 2012, 20:07:45 pm »
Момичета може да е глупав въпроса ми,но много ме е страх-от сутринта много ме боли корема ниско долу.Дали това не са предменструални болки? :( А ми е 11-ти ден от ЕТ. Дали да се обадя на доктора,как мислите? а
*
« Отговор #370 -: Февруари 22, 2012, 20:19:20 pm »
Симптомите са едни и същи и при бременност и при месечен цикъл няма какво да ти кажат докторите евентуално да пиеш нош па.
*
« Отговор #371 -: Февруари 22, 2012, 20:20:24 pm »
Щом чакаш заповед от ФАР, се обади на Силвия. Тя отговаря за тези въпроси в клиниката. Телефонът й го има на първа страница от темата. Тя ще ти каже дали ще те вземат и ще ти подготви документите, които ще трябва да занесеш във фонда.
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #372 -: Февруари 23, 2012, 08:28:22 am »
Момичета може да е глупав въпроса ми,но много ме е страх-от сутринта много ме боли корема ниско долу.Дали това не са предменструални болки? :( А ми е 11-ти ден от ЕТ. Дали да се обадя на доктора,как мислите? а
Лусита, спокойно,  по-скоро това е добър знак, ако толкова си нервна пусни си кръвен тест тези дни той ще покаже ако е отрицателен ще пуснеш още един когато са ти казали докторите!
Успех дано да се похвалиш скоро с високо Chg!
« Отговор #373 -: Февруари 23, 2012, 11:52:28 am »
След направена хистероскопия и минала една промивка получавам тъпи болки ,търпими но по скоро неприятни отзад в кръста мисля че е от яйчниците.На някой случвало ли му се е и смятате ли че това е нормално?
*
« Отговор #374 -: Февруари 23, 2012, 14:02:11 pm »
След направена хистероскопия и минала една промивка получавам тъпи болки ,търпими но по скоро неприятни отзад в кръста мисля че е от яйчниците.На някой случвало ли му се е и смятате ли че това е нормално?

Да и при мен беше така,мисля че е нормално.След известно време болките отшумяха.
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #375 -: Февруари 23, 2012, 14:23:31 pm »
Момичета, вчера ми беше трансфера, д-р Персенска ми върна 4 бебчета. Моля се да са силни и да имаме добър резултат.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #376 -: Февруари 23, 2012, 14:38:38 pm »
milokami , стискам палци и ти пожелавам най-сладките бебчета на финала :) 
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #377 -: Февруари 23, 2012, 18:17:20 pm »
Милоками, сега го раздавай леко и стой на топличко, за да им е топло и на сладкишчетата във фурничката!
« Последна редакция: Февруари 23, 2012, 18:19:59 pm от Bogi »
*
« Отговор #378 -: Февруари 23, 2012, 18:22:37 pm »
Момичета, бях питала, но никой не ми отговори. Та да питам пак:
Има ли смисъл да се мери базална температура, при положение че приемам утрогестан?
« Отговор #379 -: Февруари 23, 2012, 20:04:00 pm »
Според мен не.
На мен дори телесната под мишница ми беше над 37.3 в първия триместър заради утрогестана.