0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: manga-zunga в Февруари 22, 2012, 15:21:37 pmЦитат на: pvg в Февруари 22, 2012, 14:58:59 pmМомичета, колко дни дават болнични при пункция на естествен цикъл ? Някъде четох, че са десет дни, но не съм сигурна. И може ли да ми започнат от трансфера, защото този път наистина смятам да не мръдна от къщи.При пункция на ЕЦ дават 10 дни от пункцията, при стимулиран опит - 30 дни от пункцията. Изрично попитах миналия път и категорично ми отказаха повече от 10 дни при пункция на ЕЦ.Така е, при ЕЦ - 10 дни от деня на пункцията, но ЛКК може да даде 30 дни. Говори с лекаря и го/я помоли, като си обясниш притесненията. Едва ли ще ти откаже. Все пак всеки случай е индивидуален и може и да преценят по медицински причини ЛКК да ти даде максимума.
Цитат на: pvg в Февруари 22, 2012, 14:58:59 pmМомичета, колко дни дават болнични при пункция на естествен цикъл ? Някъде четох, че са десет дни, но не съм сигурна. И може ли да ми започнат от трансфера, защото този път наистина смятам да не мръдна от къщи.При пункция на ЕЦ дават 10 дни от пункцията, при стимулиран опит - 30 дни от пункцията. Изрично попитах миналия път и категорично ми отказаха повече от 10 дни при пункция на ЕЦ.
Момичета, колко дни дават болнични при пункция на естествен цикъл ? Някъде четох, че са десет дни, но не съм сигурна. И може ли да ми започнат от трансфера, защото този път наистина смятам да не мръдна от къщи.
Боги, а ако искам тези десет дени да ми почнат от датата на трансфера дали ще се съгласят ?
Здравейте искам да попитам как мога да си запиша час за някой от лекарите в Надежда защото вчера се обадих в клиниката за час попитаха ме за какво и за кога и като разбраха че чакам обаждане от фонда ми казаха че първо трябва да взема бележка от клиниката че ще ме приемат. След това във фонда трябва да ми дадат заповед с новото име на клиниката и чак след това ще мога да си запиша час преди това неможе и ЗАЩО някой може ли да ми отговори
Момичета може да е глупав въпроса ми,но много ме е страх-от сутринта много ме боли корема ниско долу.Дали това не са предменструални болки? А ми е 11-ти ден от ЕТ. Дали да се обадя на доктора,как мислите? а
След направена хистероскопия и минала една промивка получавам тъпи болки ,търпими но по скоро неприятни отзад в кръста мисля че е от яйчниците.На някой случвало ли му се е и смятате ли че това е нормално?