0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #260 -: Февруари 15, 2012, 17:11:39 pm »
Благодаря ти, Рар 71!
*
« Отговор #261 -: Февруари 15, 2012, 17:23:29 pm »
Момичета, на кой ден след блокажа /по дълъг протокол/ ви викаха за начало на стимулацията? Задължително ли трябва преди това да ви дойде менструацията или не?
Бяхме тръгнали да правим веднъж икси по дълъг протокол, но не правихме. Със сигурност помня обаче, че менструацията ми дойде и беше по-обилно от обикновено. Погледнах си в тефтера и установих, че между поставянето на декапептил депо и планираната дата за започване на стимулацията е имало около 10 дни.
Надявам се да не те подвеждам.
Нека и някое друго момиче ти каже, тъй като моите два стимулирани опита бяха по къс протокол, а последният ми е ЗЕТ.
*
« Отговор #262 -: Февруари 15, 2012, 17:42:58 pm »
И едно питане. До вчера си усещах гърдите като подути, днес не е вече така, но пък има чувството, че са ме били. Някоя друга имала ли е такива болки? :balk_159: Предполагам, че е от утрогестана, ама все пак да ви питам.
Освен това и страхотно главоболие ме мъчи. :(
*
« Отговор #263 -: Февруари 15, 2012, 17:59:40 pm »
Момичета, на кой ден след блокажа /по дълъг протокол/ ви викаха за начало на стимулацията? Задължително ли трябва преди това да ви дойде менструацията или не?
И при трите ми стимулирани опита блокажът е бил около 20 дни преди началото на стимулацията. Винаги сме стартирали след М. Дори при последния такъв опит забавихме старта с няколко дни.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #264 -: Февруари 15, 2012, 18:20:50 pm »
Здравейте, момичета! Аз също съм много притеснена за резултатите от биопсията, която направихме на 03.02.2012год. В понеделник, 13.02.2012год. се обадих по телефона на секретарките и те ми казаха, че резултатите са готови, но трябва да изчакам обаждане от доктор. До този момент това не се е случило, а МЦ подрани с 5 дни - днес ми и седми ден, а според последният ни разговор, ако всичко е наред в този цикъл трябва да връщаме замразени ембриони. Нямам телефон на Шефкетова и не зная как да се свържа с нея.
Bogi, мисля, че е твърде рано за каквито и да е симтоми на бременност. След пункцията в края на м. януари без Утрогестан гърдите ми бяха толкова надути и болезнени, каквито не са били при спонтанните ми забременявания. Всъщност при последните разбирах, че съм бременна само от закъснението на МЦ и теста. Нямах никакви симптоми до 6 г.с. Единственото нещо, което ми е направило впечатление е, че от края на 4 г.с. /преди да съм разбрала за бременността/ започваше страшно много да ми се спи - през деня около 14 - 15 часа едвам удържах очите си отворени, а вечер щом се приберях в къщи веднага лягах и заспивах. Не мисли сега за симптомите, а почивай и стискам палци след след десетина дни да се похвалиш с  :bfp:
« Последна редакция: Февруари 15, 2012, 18:22:59 pm от disi22 »
*
« Отговор #265 -: Февруари 15, 2012, 18:24:06 pm »
Дай, Боже, всекиму по едно такова "ревящо чудо"!
Само да напомня - не се доверявай особено много на уринарните тестове, че доста често подвеждат!  :balk_103:

Задължително след блокажа ще ти дойде цикъл. Ние започнахме на 19-ти ден след поставянето на блокиращата инжекция1
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
« Отговор #266 -: Февруари 15, 2012, 19:01:55 pm »
Пап71 честито, супер резултат, дано всичко е наред занапред!!! :cloud9:

Боги, недей да се мъчиш с такива мисли, наслаждавай се на почивката, ти си бременна до доказване на противното!Хайде искрено се надявам да се похвалиш другата седмица с :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #267 -: Февруари 15, 2012, 19:43:42 pm »
Боги, недей да се мъчиш с такива мисли, наслаждавай се на почивката, ти си бременна до доказване на противното!Хайде искрено се надявам да се похвалиш другата седмица с :bfp: :crossfingers:
Не се мъча с мисли, просто ме болят!  :lol: Затова и питах, че хем ми е трети опит, хем съм забравила как съм се чувствала при предишните. Трябва да взема да си записвам :)
*
« Отговор #268 -: Февруари 15, 2012, 19:52:50 pm »
bogi нищо няма да си записваш,защото няма да се налага вече да помниш и да правиш опити сега приеми че си бременна и всичко този път е ок.желая ти го от цялото си сърце.

pap 71 ЧЕСТОТОООООО :balk_46: лека бременност ти желая
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #269 -: Февруари 15, 2012, 20:54:57 pm »
Момичета, да ви кажа, че днес си прибрах две замразени ембриончета :) Стискайте палци това да е последният ми опит :) Искам да ви питам фраксипарина (или клексана) от кой ден почвате да го биете, че нещо се оплетох този път. (Боги като най-скоро след трансфер, ако имаш изписан :) )

pap 71, страхотна новина :) Лека и безпроблемна бременност :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #270 -: Февруари 15, 2012, 21:02:56 pm »
Искам да ви питам фраксипарина (или клексана) от кой ден почвате да го биете, че нещо се оплетох този път.

веднага след трансфер :)

:crossfingers: :hug2:
*

iva17

• 915
« Отговор #271 -: Февруари 15, 2012, 21:09:01 pm »
Мерси Тара, аз все си мисля, че беше така. А днес док ми каза от понеделник май да го почна 8O А до тогава има 4 дена, ако не броим днес. И нещо аз ли не разбрах, какво стана, не знам. Не вярвам док да се е объркал. Освен утре да звънна, че се притесних.

Тара, ти още тази вечер ли имаш предвид?
« Последна редакция: Февруари 15, 2012, 21:13:23 pm от iva17 »
*
« Отговор #272 -: Февруари 15, 2012, 21:18:23 pm »
Имаш ли завишен риск от тромбофилия? Може при теб да е профилактично, затова по-късно.
На мен последния път, д-р Стаменов ми го изписа още преди трансфер да го почвам, след пункция.

п.с. Да, след трансфера, д-р Шевкетова ми напомни, да го почвам веднага.
но, пък ако е само профилактично при теб /обади се и питай/, ще си спистиш някои лев, с по-късното започване.
« Последна редакция: Февруари 15, 2012, 21:22:10 pm от Тара »
*

iva17

• 915
« Отговор #273 -: Февруари 15, 2012, 21:20:34 pm »
Ами профилактично е уж, но до сега имам спомен, че съм си била по 14-15 инжекции, защото ми изписваха на рецептата по 10 и после си взимах още. Значи точно до тест съм си била. Изследване за тромбофилия никога не съм правила.
*
« Отговор #274 -: Февруари 15, 2012, 21:21:47 pm »
Момичета, да ви кажа, че днес си прибрах две замразени ембриончета :) Стискайте палци това да е последният ми опит :) Искам да ви питам фраксипарина (или клексана) от кой ден почвате да го биете, че нещо се оплетох този път. (Боги като най-скоро след трансфер, ако имаш изписан :) )
Никога не са ми изписвали нито едното, нито другото. За какво се изписва?
*
« Отговор #275 -: Февруари 15, 2012, 21:26:02 pm »
Е, аз като пуснах генетичните - криотипа, пуснах също и усвояване на фолиева и тромбофилия, та сега от далеч ме почват :).
Излезе, че имам предразположеност към тромбофилия.
*

iva17

• 915
« Отговор #276 -: Февруари 15, 2012, 21:28:39 pm »
Ами Боги, до колкото знам се дава за по-добро кръвоснабдяване на матката, иначе е за разреждане на кръвта. Ако бъркам да ме поправят по-запознатите момичета.

Тара, и аз така си спомням. Неудобно ми е да му звъня, да взема да го почна тая вечер...Аз имам у нас 20 инжекции. Иначе само генетични пусках без тромбофилия, никой не ми каза, аз тогава изобщо не знаех.
« Последна редакция: Февруари 15, 2012, 22:22:53 pm от iva17 »
« Отговор #277 -: Февруари 15, 2012, 22:04:16 pm »
Мерси Тара, аз все си мисля, че беше така. А днес док ми каза от понеделник май да го почна 8O А до тогава има 4 дена, ако не броим днес. И нещо аз ли не разбрах, какво стана, не знам. Не вярвам док да се е объркал. Освен утре да звънна, че се притесних.

Тара, ти още тази вечер ли имаш предвид?
[/quote
Аз започнах на 5 ден от трансфера.
Успех
*

iva17

• 915
« Отговор #278 -: Февруари 15, 2012, 22:06:42 pm »
drebosak , успокои ме :) Значи да си чакам спокойно понеделник :) 
« Отговор #279 -: Февруари 15, 2012, 22:07:29 pm »
Iva, искам да те попитам ти само 2 замразени ли имаше и защо не направихте опит за комбиниране на ЗЕТ с естествен цикъл, за да имате и едно прясно ембрионче? Питам те защото вече 5 месеца се мъча с това да комбинираме ЗЕТ с ЕЦ и все не става. Страшно много нерви изхабих и тичане. Имам само 2 замразени и вече се чудя какво да правя. Желая ти успех.