Здравейте момичета,ето ме отново с нови надежди-одобрена за втори опит от Фонда,и един на ЕЦ-самофинансиран.Имам едно питане-на 26/03/12 отивам да си взема заповедта,а после имам час за док.Стаменов,преглед+коментар понеже след неуспеха на ЕЦ не сме обсъждали,та...бихте ли ме посъветвали,какви изледвания да си пусна за да може да си спестя протакане на време-не съм от Сф. Имам завишени МАТ/пия си еутирокса/,пролактина ми също е в горната граница-ТСХ,Пролактин ,за тези хормони си зная,че трябва да си ги пусна за да видим реалната картинка,да пускам ли имунологични-имах завишени Н-ка клетки,вливах Киовиг 7,5гр/15%-в референтни 12%/.Другите ЛХ,ФСХ,Естрадиол,прогестерон-дали ще трябват?
По принцип сме с мъжки фактор,но имаме замразен материал-и незнам дали трябва да пускаме отново спермограма,да видим как са сега нещата,той моят мечо е спрял всякъкви витамини добавки,бърканици и прочие.По-принцип д-р Кацаров е установил проблема/физикален/,и каза,че каквото и да правим няма начин ИКСИ ще е... При кръвните има високо ФСХ,и много нисък тестостерон.
Желая успех на всички