0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #580 -: Март 02, 2012, 15:51:18 pm »
Естествено, че човек не се променя генетично преди или след храна  :lol:

Изискването за нахранване произтича от факта, че някакави си клетки се увеличавали след хранене. Това беше обяснението на д-р Хаджидекова за лаици (аз не го спазих, защото разсъждавах логично като вас и не попитах защо така; реших, че трябва да сме яли, за да не припаднем от взимането на кръв). А единствените клетки, за които аз се сещам, които се увеличават след храна, са левкоцитите. Просто при някои хора на гладно са твърде малко за анализа.
*
« Отговор #581 -: Март 02, 2012, 16:58:02 pm »
Щом го е казала д-р Хаджидекова, значи е така. :lol:
*
« Отговор #582 -: Март 02, 2012, 18:24:56 pm »
Sole, отлично те разбирам мила. Аз също много се притеснявах докато излязат резултатите от биопсията. Още повече, когато научих, че са готови, а цяла седмица никой не ми се обади да ми каже какви са. Дори вдигнах кръвно, а по принцип съм с ниско. Надявам се бързо да решите проблема и да продължите напред. И, моля те, не се отказвай. Почини си малко, събери сили и продължи. После, докато гушкаш малкото съкровище, ще се чудиш как въобще си могла да си помислиш да се откажеш.  :wink:
*
« Отговор #583 -: Март 02, 2012, 19:39:32 pm »
Мерси момичета ,ще хапна нещо за по-сигурно, че ни е сме рано в майчин дом , а аз по принцип не закусвам .Друго си е да пита човек капацитетите :D
« Отговор #584 -: Март 02, 2012, 21:10:59 pm »
mimi6e, точно за в Майчин дом ставаше дума за нахранването. Ние там се изследвахме навремето.
« Отговор #585 -: Март 02, 2012, 23:29:38 pm »
mimi6e - аз правих генетични късно есента в Майчин дом . Инструкцията на лекарите там беше - елате добре закусвали между 9 и 12ч!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #586 -: Март 03, 2012, 11:00:29 am »
Потвърждавам, че трябва да си похапнал. Аз генетичните ги правих на 14-ия етаж на МД и развивах едни теории, че не закусвам и не искам да ям и обещавах, че няма да припадна. Но професор Кременски ме прати да хапна нещо малко поне - важно било!!!
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #587 -: Март 03, 2012, 11:38:56 am »
Явно тези, които сме правили генетичните в клиниката не ни предупеждавт, защото там изследването е вечер и то е ясно,че все си ял нещо през деня.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #588 -: Март 04, 2012, 16:17:09 pm »
Момичета имам нужда от помощ :(обадиха ми се от клиниката и казаха,че резултатите от биопсията не са много добри и ще трябва да полекуваме лигавицата.От една страна се зарадвах,че поне имаме причина защо три опита икси не се получава но от друга се разстроих защото нямам много финанси.Може ли някой да ми каже каква е цената на лекарството което се поставя и ако резултата след това е добър веднага ли трябва да направя ЗЕТ или мога да го отложа за след няколко месеца?Или е по-добре когато имам повече финанси тогава да лекувам лигавицата и да правя ЗЕТ?Знам,че тези въпроси трябва да ги задам на док.но съм толкова объркана...........имах си едни 500лв които си ги кътах за ЗЕТа а сега всичко се обърка.Простете за дългия пост.
Няма начин да няма начин!
« Отговор #589 -: Март 04, 2012, 16:59:54 pm »
MIROZLATKA,първо се успокой.Ще ти кажа при мен как беше.Първата си биопсия правих в началото на юли.Резултата не беше добър и трябваше да проведем лечение.Поради това,че имаха ваканция август месец и от факта,че на мен ми дойде август и после ноември,тогава последва лечението.Извикаха ме на 10 ден от МЦ.После след още 2-3 дни и ако не се бъркам на 5 ден ми сложиха лекарството.Извикаха ме в една манипулационна,дадоха ми да пия водичка(трябвало с пълен мехур)и после ми сложиха лекарството.Почувствах все едно правиха промивка.И това в рамките на 10 мин със събличането и обличането.До колкото се сещам цената беше някъде около 25-30 лв.След лечението правих втора биопсия и тя беше супер.Доки препоръча да правим стимулация на следващия месец,НО преди да започнем вече бях бременна.Чудото стана.... :D
Дано да съм ти помогнала.Успех!
*
« Отговор #590 -: Март 04, 2012, 17:40:02 pm »
Благодаря Данинка  :) вече съм малко по спокойна.Радвам се че си успяла дай боже всеки му!Само пустите му пари ми бъркат работата ако ги имах щях всеки месец да ходя на биопсия ,за лекарство ,на трансфер ама нямаааааааааааа :)
*
« Отговор #591 -: Март 05, 2012, 00:04:22 am »
Мирозлатка, и пари да има мила, все се намира нещо да обърка работата, уви. За съжаление! В неделя съм на коментар при Док, да видим какво ни обърка работата този път, та не се получи.
Надявам се от четвъртия път вече да се получи!
« Отговор #592 -: Март 05, 2012, 07:57:40 am »
Успех Боги  :D. Другата седмица и аз съм на коментар, надявам се по-скоро да открием проблема и да успеем да си отговорим на въпроса "защо не се получава".
Мирозлатка, успокой се, сега всичко ти изглежда объркано и страшно, но ще се нареди, ще си дойде на мястото. Това е така защото всички ние нямаме търпение. Парички също ще намерите, сигурна съм. Щом трябва да се лекуваш, ще го направиш и мисли позитивно - минала си една крачка напред. Желая ти успех и търпение  :wink:
*
« Отговор #593 -: Март 05, 2012, 13:32:57 pm »
Благодаря ви милички!Днес вече съм спокойна и трезво мислеща :).Даже колкото и да странно и извратено съм щастлива,че си имаме причина за неуспехите и вярвам,че като я отстраним ще се получи.Papa2011  права си нямам търпение иска ми се да стане ако може вчера :)ама 8години чакам вече ще почакам още малко.Боги пожелавам ти успех дано намерите правилният път към четвъртият опит и той да бъде успешен.
*
« Отговор #594 -: Март 05, 2012, 17:57:15 pm »
Bogi,pimi,linkaa,iva17,disi22,благодаря ви момичета за разбирането и милите думи :bighug: Вече съм  по спокойна. Наревах се! :lol: Утре отивам във ФАР да си взема заповедта и директно при Силвето!Към края на месеца ще си запиша час,за да видим какво ще правим после,ще ревем ли,ще се смеем ли  :lol:                                               MIROZLATKA,то и аз съм в твоето положение.Заделихме едни пари,а то излезе,че до никъде няма да стигнем с тях.До сега- 2000лв и още колко ли ще ни трябват :roll: нищо,важното е  :bori_002: да дойде!Ще купим пари,както казва мъжът ми :lol:
« Последна редакция: Март 05, 2012, 17:58:58 pm от sole »
« Отговор #595 -: Март 05, 2012, 18:04:22 pm »
Момичета,някои чувал ли е,че лекарите ще отсьстват от клиниката сл.седмица?На мен вчера упорито ми беше отказван час дори за почивните дни-17 и 18,защото тогава всичко било заето,поради отсьствието през седмицата на лекарите?Или ще се окаже,че само за мен ще отсьстват?
*
« Отговор #596 -: Март 05, 2012, 19:17:47 pm »
На мен миналата седмица ми казаха че около 10 д-р Стаменов ще отсъства но за колко време кога точно не уточниха.
« Отговор #597 -: Март 05, 2012, 19:26:54 pm »
и на мен ми казаха че на 16 д-р Стаменов няма да работи....
*
« Отговор #598 -: Март 05, 2012, 19:39:18 pm »
Знам, че д-р Стаменов го няма, тъй като той ми каза, че ще отсъства. Не разбрах точно кои дни. За останалите лекари не знам.
« Отговор #599 -: Март 05, 2012, 23:02:29 pm »
Момичета, много ме изненадахте. Аз в сряда съм на пункция, док спомена за замразяване,ако не е добра лигавицата, но не каза категорично. Аз искам да върнем ако е възможно ембриончето, но ако отсъства незнам как ще стане. При мен също е заради финансите. Бях предведила пари за естествен цикъл, но док реши да е със стимулация, макар и лека. Сега спомена за замразяване, но аз се бях настроила за трансфер, защото другия месец не мога да извадя отново 1200 лв. за пункция трансфер и хормони най-малкото.Това за 10 дали е сигурно ,че ще остъства?