0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда - тема12
« Отговор #220 -: Февруари 11, 2012, 19:42:42 pm »

Аз утре съм ще ходя да ми слагат РВМС и се надявам да разбера и кога ще ми е трансферът. Стискайте палци да се размразят и да са добре ембриончетата ми :)  
Знам какво ти е, мила! И аз ги преживях тези тревожни мисли тази седмица. Стискам ти палци всичко да мине добре!
« Отговор #221 -: Февруари 11, 2012, 19:58:10 pm »
Iva17, дано ти е последен този опит  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #222 -: Февруари 11, 2012, 21:12:56 pm »
Благодаря ви много, момичета  :bighug: Само вие наистина може да разбрете през какво преминавам преди всеки един опит. Всичките ми добри приятелки са в течение, но колкото и да са ми близки, не мисля, че жена, която не е минала по нашия път, може да осъзнае и съпреживее всички емоции около един (особено пореден) опит.
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #223 -: Февруари 11, 2012, 21:52:00 pm »
Ива, мисли за него не като за пореден, а като - последен!
*

iva17

• 915
« Отговор #224 -: Февруари 11, 2012, 22:05:23 pm »
Да, напълно права си и мерси Bogi :) Попрявам се и както и manga-zunga ми е пожелала, искрено вярвам, че това ще е последният ми опит :)
*
« Отговор #225 -: Февруари 13, 2012, 11:41:50 am »
Имам въпрос към тези от вас,които са правили биопсия.Аз съм на Утрогестан преди биопсия,та въпроса ми е в деня на биопсията(тя ще е в 16 часа) да си сложа ли  утрогестана сутринта или не?! :ask:
« Отговор #226 -: Февруари 13, 2012, 11:58:26 am »
Здравейте момичета, чета ви отдавна, но все не се решавам да пиша. Сега се осмелих, защото няма с кого, за момента, да споделя моите изследвания. Живея в Германия,на 36 години сам. Предстои ми ин витро процедура при др. Стаменов. Пуснах ФСХ, ЛХ и Е2. Трябва да ги пратя на Док, и после да се сваржа с него. Може ли преди това да ги изкоментирате резултатите.
Взета проба на 3 ден от МЦ
ФСХ- 12,2 при норма 3,5-13 , ЛХ- 6,8 при норма 2,4-13 и Е2- 30 при норма 13-166
Може ли това ФСХ да е проблем за успех.
Благодаря ви предварително
« Отговор #227 -: Февруари 13, 2012, 12:18:26 pm »
Sole,да сложи си утрогестан.След биопсията ще продължиш да го слагаш,но доки ще каже до кога.Поне аз така бях.
Успех!
*
« Отговор #228 -: Февруари 13, 2012, 13:01:11 pm »
Благодаря ви много, момичета  :bighug: Само вие наистина може да разбрете през какво преминавам преди всеки един опит. Всичките ми добри приятелки са в течение, но колкото и да са ми близки, не мисля, че жена, която не е минала по нашия път, може да осъзнае и съпреживее всички емоции около един (особено пореден) опит.

Точно така е! Имам приятелки, които ми задават толкова безумни въпроси, че се чудя по кой учебник по биология са учили.  :lol:

*
« Отговор #229 -: Февруари 13, 2012, 13:06:33 pm »
Момичета, един въпрос - на кой ден от трансфера да си пусна кръвен тест? В четвъртъка,след трансфера толкова да ми се искаше да се прибера и да си легна, че забравих да питам д-р Стаменов. А и той не ми каза. Сигурно си мисли човека, че като съм гърмян заек и не ми е за първи път - помня. Мисля, че предният път беше две седмици след трансфера. :ask:
*

iva17

• 915
« Отговор #230 -: Февруари 13, 2012, 13:38:18 pm »
Момичета, звъннаха ми ембриолозите и в сряда ще си прибера моите снежни ембриончета :) Стискайте палци поне едно или две да са добре след размразяването. Ще пиша как е милнало в сряда.

Bogi , по принцип в клиниката казват тест на 17 ден, но последния път бях с трансфер на 5 ден и ми казаха две седмици, така че правилно помниш. Успех и слино ти стискам палци :) 
*
« Отговор #231 -: Февруари 13, 2012, 13:40:25 pm »
Момичета, звъннаха ми ембриолозите и в сряда ще си прибера моите снежни ембриончета :) Стискайте палци поне едно или две да са добре след размразяването. Ще пиша как е милнало в сряда.

Bogi , по принцип в клиниката казват тест на 17 ден, но последния път бях с трансфер на 5 ден и ми казаха две седмици, така че правилно помниш. Успех и слино ти стискам палци :) 

Благодаря, успех и на теб, Ива!
*
« Отговор #232 -: Февруари 13, 2012, 13:57:30 pm »
Sole,да сложи си утрогестан.След биопсията ще продължиш да го слагаш,но доки ще каже до кога.Поне аз така бях.
Успех!
Така и ще направя! :) :thankyousign: Успех и на теб, daninka80  :crossfingers:
« Последна редакция: Февруари 13, 2012, 14:01:43 pm от sole »
« Отговор #233 -: Февруари 13, 2012, 16:40:14 pm »
здравейте момичета,
Първо искам да се извиня, ако някъде има отговор на въпросите ми, просто не намерих отговора :oops:
Имам 2 неуспешни опита в Щерев и днес взех решения за 3 по фонда да се преместя при Стаменов. Свързах се с клиниката, а от там ми казаха да ида за смяна на клиниката като нося хормони, епикриза и спермограма. Толкова се шашнах че забравих да питам нови изследвания да пускам или от старата клиника да си ги взема. И като съм по фонда кога ще ми е първия преглед, защото знам че там дават час за месеееециии напред.Иначе проблема е в мен и си имам епикриза за това.
Предварително благодаря
Успех на всички :wink:
« Отговор #234 -: Февруари 13, 2012, 16:52:35 pm »
Мен ме прехвърлиха от друга клиника в Малинов, след като занесох заповедта при тях прегледа ми беше след 5 седмици.
*

milokami

• 198
  • Това ще е нашата година!
« Отговор #235 -: Февруари 13, 2012, 19:08:42 pm »
Предстои ми ин витро процедура при др. Стаменов. Пуснах ФСХ, ЛХ и Е2. Взета проба на 3 ден от МЦ
ФСХ- 12,2 при норма 3,5-13 , ЛХ- 6,8 при норма 2,4-13 и Е2- 30 при норма 13-166
Може ли това ФСХ да е проблем за успех.
Благодаря ви предварително
Незнам за ФСХ, но Е2 е супер, мисля че него гледат, така че може да стартираш. УСПЕХ!

Утре съм вече в София, 11.40 ми е часа. Дано Господ да е с нас тази вечер по пътя и живо и здраво утре да пристигнем.
" Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез..."
« Отговор #236 -: Февруари 13, 2012, 19:50:58 pm »
в понеделник съм  на биопсия и ако всичко е наред, след 10 дни, започваме първи опит по Фонда.
Имелче ,какво става с теб  :ask:,започна ли вече процедурата...
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #237 -: Февруари 14, 2012, 07:28:11 am »
Момичета, един въпрос - на кой ден от трансфера да си пусна кръвен тест?

Боги, на мен Деси ми каза, че може да се направи на 15-ти ден след ЕТ.
Успех миличка!
« Отговор #238 -: Февруари 14, 2012, 08:10:10 am »
milokami, успех на прегледа днес! Моят час е утре и аз тази вечер ще пътувам. Ми, мен Чудото взе че ме споходи, но все пак се надявам д-р Персенска да ме погледне на ехографа и да чуя сърчице (ох, дано!). Ако стане така, ще ми е един наистина хубав спомен от там! Надявам се да не ми се разсърдят много, че Чудото се е случило...   :?
*
« Отговор #239 -: Февруари 14, 2012, 09:24:48 am »
milokami, успех на прегледа днес! Моят час е утре и аз тази вечер ще пътувам. Ми, мен Чудото взе че ме споходи, но все пак се надявам д-р Персенска да ме погледне на ехографа и да чуя сърчице (ох, дано!). Ако стане така, ще ми е един наистина хубав спомен от там! Надявам се да не ми се разсърдят много, че Чудото се е случило...   :?
Само ще ти се радват. Всичко най-, най-!