Вали сняг и натрупа едни хубави преспи. Трябваше да се отчете тази зима, защото вече бях започнала да недоволствам. Така де, поне веднъж да изкараме шейната
Та вчера станах в 6 за работа и пипнах Моника да я будя. Беше само с 39. Дадох нурофен и я докара на 39 и 6. Дадох хексалгин след час мъка с оцет и какво ли не и я свали на 38
. Викам си, днес ще е интересен ден. Звъннах на педиатърката и се разбрахме в 3 следобяд да отидем, а до тогава? Изкара си 4 часа с 38, дадох панадол, качи на 39, това в няма и 11 сутринта, на 39 и 7 дадох отново хексалгин и пак свали на 38. Вече сериозно взех да се притеснявам, викам егати, ние толкова лекарства за температора не сме взимали за цял живот... Днеска какво се случва изобщо не знам. Интересно стана като тръгнахме към педиатърката в 3 без нещо. От 38 за 20 минути я докара на 39 и 9 само... Моника държи търмометъра и като изписка ми го подава, аз карам. И така през 5 минути на 39 и 9 вече спрях насред шосето и пак дадох след панадол, нурофен и какво ли не, трета доза течен аналгин от сутринта. И аз не го вярвам все още. Е докопахме се до докторката, там само 100 човека в чакалнята. Викам голямо сори, обаче ние сме спешни. Прегледа я тя и ми подава рецептата. Гледам беладона и инфлуцид. Викам ама ние само тва ли ще пием и за температурата
. Докторке, ти изтрепа рибата днеска
Тя жената ме гледа и вика, ами какво друго да дам, като и няма нищо
Та такива ми ти работи с нас. Снощи я свалихме до край, през нощта пак на 39. Сега е добре, няма в момента температура...та това бил сегашния модерен вирус