По повод спането - Инке Тинке и аз възнамерявам тия мерки да приложа. Засега събирането на дневния сън в един - не ми се получава. И Габи прави така - по обед около час и към 6-7 вечерта пак около час, напоследък и повече от час
Всякакви опити да я държа будна през деня и да спи само веднъж са неуспешни
Все още не е проходила самостоятелно, та няма как и да я уморявам достатъчно с вървене и катерене. За ръце върви, ама леееко я посмързява и не изтрайва дълго /също като кръста ми
/, но аз съм упорита де. Та така. Как ли не ги смятах тия спанета, какви ли схеми не правих - не и не. Лягаме тримата вечер да спим, тя си се катери отгоре ни, скубе, бърка из очите ни, хили се, мята се - абе купон. Който може - да спи...
Накрая ставам, слагам я в паяка да обикаля и така до 2 часа посред нощ, докато каталяса. А тя пълна с енергия....простооооо..явно е караконджул като майка си. И аз съм нощна птица, ама това ми идва в повече.
Относно заниманията на децата - Габи е малка още, но и аз твърдо смятам поне на някакъв спорт и на език да я запиша. Пък останалото - към каквото прояви интерес или покаже някакви заложби - ще записваме