Ох...това със заспивнето ми е болна тема и на мен. Ето, например, от два дни сма вкъщи /дребната болна/, но аз до компа не мога да се доредя, щото не иска и не иска да заспива наобед маймуната. Сега я приспах с 300 зора и все още не е дотичала ревяща. Вечер е същата работа - то са Хензели и Гретели, то са Спящи красавици, то са рибки чудо...докато накрая не "угасне тока" и не я гушна, но пък в този случай 90% съм заспала и аз с нея. Няма как да я изморявам през деня, защото в яслата от следата на октомври до 01.04. не ги изкарват навън, та дори и 15 - 20 градуса да е
Там обаче ми казват, че спяла наобед. А откъде я взема тази енерги, и аз кат Гери да питам, като нищо почти не яде, умът ми не го побира....Та за спортовете говорите, а? Значи...само за плуването стигнахме до консенсус и двамата с баща й, щото с баща спортист и майка анти-спортна натура, той искаше да я запише на бокс, плуване, ако може и някое бойно изкуство - таекуондо или от сорта, аз пък искам на народни танци, език иска - неиска задължително ще учи, та незнам какво по-напред.
Та засега ще я насочим към плуването, за музиката - тя сама изявява желание, танците явно не й се отдават много, но самото дете ще си покаже на какво има желание да ходи.
Някой ме пита за курса по френски - ходя по програмата "Аз мога повече" към бюрото по труда. Събота и неделя по 4 /астрономически часа/. До 30.06. трябва да сме минали 3 нива.Това е! Да не се похваля и аз, че спи...