цигу, кърмя 3 пъти през деня, по някой път и 4,и най малко 3 пъти през нощта, но аз не съм критерии, Божидара яде съвсем малко твърда храна (3-4 пъти по 60- 80гр.), особено сега като и пробиват първите кътници. Ако кърмиш сутрин, вечер и един път през нощта след годинка и малко, мисля, че няма да имаш проблеми с количеството кърма. Аз преди няколко дни бях при баща ми цял ден и не си бях сложила сутиен , а Божидара беше цокала само от едната гърда преди да излезем, и след 2 часа като почна да тече другата гърда и стана на камък, ни мога да я изцедя, че ме боли, ни дете иска да яде, видях се в чудо, три тениски смених като ги изцеждах след смяна, та това ти го разказах, че всичко опира до стимулация, ако видиш, че почне да намалява, изцеждаш се и един път през деня и няма да има проблем. За отбиването има редица фактори, а и освен това си е до дете, много е хубаво, че имаш желание за продължително кърмене, ако имаш някакви притеснения винаги можеш да разчиташ на мен, както и всички други, разбира се.