криси, аз мисля, ме писах, но може и само да съм мислила - щом имаш кърма, значи имаш мляко, количеството идва със стимулирането. виждаш, че като се цедиш, както казваш няма последна капка, значи имаш си мляко, при едни жени тече по-бързо и създава проблеми - даване, поглъщане на въздух, отказ от гърда, при други тече по-бавно и създава проблеми
. според мен си продължавай с кърмене на поискване, даване на гърдата за успокоение, с една дума ще си поживеете малко като скачени съдове и ще се нормализират нещата. ти сега дохранваш ли от шише? ако не го правиш, мисля можеш да си спестиш цеденето след всяко хранене, за да поемеш и ти малко въздух. как се храниш? в смисъл - добре ли хапваш, или от нерви не остава време. едно от нещата, които препоръчват за увеличаване на кърмата е така наречената кърмаческа ваканция - взимаш си бебето и дистанционното, книжката и телефона лягате си в леглото и домашните ти принасят вкуснотийки, пък вие си се кърмите когато и по колкото искате. и така няколко дена. ще се нагодите, виждаш, че лека полека започвате да си посвате по-добре
радостинка, не просто наддавате, а рекорди гоните! страхотна новина
кисела при всички положения ако имаш кърма и нерви да се цедиш кърмата е по-добрият вариант. имай предвид, че ако не пие вода от биберон е вероятно да ти откаже шише, но винаги имаш вариант чаши. мисля, препоръчват последно да отпадне вечерното кърмене, защото така заспиването е по-лесно.
а какво те притесняват зъбите?