Мисти, аз ще споделя своя опит, въпреки, че противоречи на мненията на момичетата до тук. Нашето кърмене започна много добре, но за кратко влязох във филма. Спасението до момента ми е по следната рецепта, дадена както от консултанти, така и от уважавани от мен специалисти: кърмене на поискване (все още сме без режим), към днешна дата суче на 2ч-2.5ч, никакви водички през нощта, детето трябва да се храни. Иначе аз давам водичка, особено сега в топлото пие доста. Гледам само да не е непосредствено преди или след ядене. Храня само от едната гърда до край, вкл.и практикувайки компресия на гърдата, рядко предлагам другата. Доизцезжам задължително (ако има, напоследък няма много, но в началото имаше доста)! Моето мляко се регулира към края на втория месец. До тогава пълнех фризера и слава Богу, защото сега изпадам понякога в неприятни ситуации. Рядко, но се случва.
И аз съм давала залъгалка като много мъничък, може да не е правилно, но само това ме спасяваше. Днес вече не проявава никакъв интерес.
Наддаването ви е страхотно!