0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Мерси, Лис! Постнах го, да видим колко ще се задържи!

П.С. Уауууууу, тия са много бързи, бе! За няколко секунди 8O 8O 8O 8O 8O 8O

П.С.2 Тия явно имат някой, който постоянно следи и трие или имат някакъв филтър, не знам, но постнах писмото за втори път и буквално след 3 секунди го нямаше, засякох!!!!!!

П.С.3. Брееее, написах коментар - изтриха го светкавично! Но някой беше сварил да хареса коментара ми :lol: Има и по-бързи от тях явно :lol:
Ето какво написах - "Триете? Браво! Ако бяхте толкова старателни и когато пишехте статии, да си проверявате информацията, можеше и да стане журналисти от вас.....
Жалко, мислех, че сте сериозен вестник, но явно и вие сте от жълтите...."
« Последна редакция: Януари 12, 2012, 18:39:25 pm от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
Да пуснем писмото до всички медии. И да добавим, какво се случва. Имам леки съмнения, че някой ще ни отрази но пък може този път да греша:)Току виж Стефи пак да ти звъннат по никое време:)

Подкрепям!
И аз дописвам писмото си и го пращам.
Преди минута публикувах на страницата им писмото на Зачатие, ха да видим.

п.п. и мен ме изтриха
« Последна редакция: Януари 12, 2012, 18:33:13 pm от Мецани »
*
При мен се виждат последните коментари и постове. Моят не е изтрит. Засега.
Веднага трият поста, а коментара ми под статията "Ин витро само в краен случай" стои вече цели девет минути. Писма изпратих и на e- mail. Лисе, ще изпратя и до други медии, знае ли човек кой как ще реагира.

п.п Ето статията:

http://www.standartnews.com/zdrave/in_vitro_samo_v_kraen_sluchay-129728.html

Имат анкета на сайта- "За или против ин витрото сте?"
http://www.standartnews.com/polls/index/52.html
« Последна редакция: Януари 12, 2012, 22:16:24 pm от Пепка »
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Публикациите ни се виждат като натиснем на Всички(най-последните).
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Що за тъпа анкета? Какво значи за или против ин витрото? Какво значение има дали някой е за или против, ако не касае него? Или така по принцип да си кажем, кой за, кой против? Подобни въпроси могат да си задават само хората, които трябва да решат дали да се подложат на тази процедура. За останалите е без значение, според мен! Това като онзи въпрос - за и против секциото :lol:
Да бъдеш или да не бъдеш.......
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Аз не виждам никакви коментари  8O показва ми коментари 0
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Подкрепям Отвореното писмо
на сдружение "Зачатие" и заставам зад всяка дума в него!
И като част от всичките 270 000 двойки с репродуктивни
проблеми искам да ви кажа, че да обиждате с нелепи твърдения
не ви прави чест, защото всеки има право на избор,
всеки има право да бъде щастлив!

Стерилитета е лечим и обществото ни с наша помощ
започна да разбира, че това е така!
И епитети обидни и връщащи ни години назад
никому не са нужни, те трябва да останат в миналото
когато само и единствено се е смятало,
че жената е онази която има проблем!

Вие имащи се за сериозна медия трябва да работите в тази посока,
за да могат читателите ви да бъдат информирани правилно,
да имат ясна представа и съпричастие към хора като нас,
защото никой не е застрахован!

Това им написах под писмото на Сдружението
публикувано от Пепка, предполагам ще го изтрият, но все пак!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Асоциация на европейските журналисти - България събира номинации за псевдожурналистика, уронваща достойнството на определени групи хора. В прикачения линк може да се видят условията за участие. Предлагам да номинираме медията, писала за "яловите столичанки". Колкото повече пъти го номинираме, толкова повече внимание ще привлечем, хем на европейско ниво :)

http://www.aej-bulgaria.org/2012/01/%D0%B0%D0%B5%D0%B6-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82/
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Асоциация на европейските журналисти - България събира номинации за псевдожурналистика, уронваща достойнството на определени групи хора. В прикачения линк може да се видят условията за участие. Предлагам да номинираме медията, писала за "яловите столичанки". Колкото повече пъти го номинираме, толкова повече внимание ще привлечем, хем на европейско ниво :)

http://www.aej-bulgaria.org/2012/01/%D0%B0%D0%B5%D0%B6-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82/

благодаря, непременно ще им пиша!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Момичета аз пък ви предлагам да изпратил статията на "Господари на ефира" с молба са му подарят на този "корифей" един златен скункс от "яловите столичанки" леле нямам думи , всеки път си мисля по - надолу няма как да паднат,но явно греша...
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
Номинирани са и от мен
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*
2. Материали, погазващи журналистическата етика и / или нараняващи достойнството на определени групи хора.

Тук ще номинирам и моята любимка Л. Бенатова. Идеално й пасва. А също и: 3. Цялостен принос за влошаване на българската медийна среда.
Айде и аз се разписах

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Преди малко гледах анонс на "Високи токчета" за предаването, което ще се излъчи на 29.01. Явно темата е свързана с ин витро защото една от умните водещи Гери незнам си коя заяви как била против изкуственото оплождане щото видиш ли и тя смятала, че било намеса в природата ни:)
Аман вече, просто започнаха много да ме дразнят. Всякакви недоказали се момиченца с трибуна да дрънкат простотиите си. Силикона и пластичните операции явно са дар от Бога.
И тези са за номиниране.
*
Лис, това предаване е уникално тъпо, аз се опитах да го гледам, е не ми се получи.Обърнах скорострелно на друг канал, просто са уникално прости.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Самия факт че Л Ф е една от водещите ме отказа дори да пробвам да го гледам.